luni, 18 iulie 2011

Asa NU! -Gel scrub pt fata Roua

     Dupa o vizita mai de mult in Cora am achizitionat 2 scruburi pt fata :cel Roua si unul de la Elmiplant. Pe cel Elmiplant i l-am facut cadou lui Pinkie si eu l-am pastrat pe acesta (recunosc ca l-am cumparat pt ca era roz si m-am gandit ca Pinkie va fi tare incantata), ca altfel as fi luat 2 Elmiplanturi. Buuun ...Cel de la Elmiplant a ajuns  printre produsele preferate ale Rozei pe cand la mine Roua este in topul listei de ASA NU!
    M-am axat pe ideea ca nu tot ce este ieftin este si prost dar m-am inselat amarnic in acest caz: nu face nimic produsul asta. Are niste bile imense taiate cu fierastraul  si o apa de ploaie pe langa. Am folosit aproape tot tubul sa fiu sigura ca nu e o impresie gresita si poate il subestimez. Cand il folosesti trebuie sa cauti acele bilute sa poti face un scrub decent deoarece sunt atat de rare ca ai spune ca iti faci scrub cu furca.
   Pretul a fost in jur de 6 -6,5 lei nu mai stiu exact dar poate as fi dat banii astia doar sa cumpar recipientul gol, produsul e inutil. Data viitoare stiu ce sa caut macar:
-particule cat mai fine si dese in recipient,
- ingrediente cat de cat naturale ( de obicei scrubul se face cu seminte de fructe sau cel putin cam asta a trebui sa contina unul decent),
-deoarece am un ten mixt preponderent uleios in zona T si pori imeeensi (poate aici exagerez un pic :D ) am nevoie de unul mai dur asa ca trebuie sa gasesc unul pt ten gras (cel putin vara).

Va plac genul asta de postari? Sa mai scriu despre produsele care NU imi plac absolut deloc?

XOXO,
PIXIE

17 comentarii:

  1. acum vad pentru prima data scrubul asta...

    RăspundețiȘtergere
  2. cand o sa gasesti unul pentru ten gras let me know. i sooooooooooooooooo need one

    RăspundețiȘtergere
  3. he he... foarte tare descrierea... am scris si eu aici (http://yryandnykaboutnailsandothers.blogspot.com/2011/06/giveaway-masca-exfolianta-3-in-1-by-yry.html) despre un scrub foarte bun... dar diferenta de pret e totusi mare intre ele... te las sa-ti faci o idee :)

    RăspundețiȘtergere
  4. eu as vrea sa renunt usor usor de tot la genul asta de produse (scrub) si sa inlocuiesc cu peeling. am citit ca pe termen lung nu fac bine la piele, intrucat sparg capilarele. mie-mi plac postarile de genul asta, asa mai stim si noi de ce sa fugim :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu l-am vazut zilele trecute si chiar am vrut sa il iau. Cred ca am luat o decizie buna :)) . Si eu la fel , am pielea fetei ca tine , deci cred ca mai mult rau mi-ar fi facut decat bine.

    Si da , sunt foarte bune posturile astea ca sa stim si noi ce sa cumparam si ce nu .

    RăspundețiȘtergere
  6. Mie imi plac genul asta de postari, macar stiu de ce anume sa ma tin departe :D Sunt curioasa cum e si cel de la Elmplant! N-o convingi pe Pinkie sa scrie si ea? :D :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna. Mie mi-a placut postarea. Datorita ei (tie) stiu de ce trebuie sa ma feresc (Scrub Roua). :)) Asa ca eu zic sa mai scrii si altele. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am cumparat intr-un moment de NEinspirtie tampenia asta de scrub, a ajuns sa fie folosit pe talpi ca sa nu zic ca-ll arunc plin. In schimb, cel de la Elmiplant e vis...

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaaaleu, mi-am luat si eu acum cativa ani o "minunatie" d-asta si dupa cateva folosiri am lasat-o balta, la cat de prost e. Si nu e bun nici macar sa-l folosesti zi de zi pentru a te spala pe fata
    E chiar admirabil ca ai folosit atata produs, nu stiu cum ai reusit, eu ti-as ridica o statuie ;;) :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, sa mai scrii.
    Mai vedem si noi produse de care sa ne ferim.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu cumpar niciodata scrub-uri din comert, dar am intr-o cutiuta veche de crema cafea macinata si cand am chef de scrubuiala, pun putina pe o discheta umeda si exfoliez incet toata fata. Nu e deloc greu, doar trebuie clatita bine chiuveta. Rezultatele imi plac mult. Pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna! Da, scrie-ne in continuare despre "experientele" tale, poate asa mai invatam si noi cate ceva! Eu, spre exemplu, chiar intentionez sa cumpar un scrub pentru aceleasi probleme ca si tine. Ten gras, cu pori dilatati, tendinta acneica. Am vazut ceva de la Garnier, un produs 3in1, are din cate imi amintesc argila, niste particule abrazive(nu stiu din ce sunt!) si evident, si altele. Tinand cont de experienta ta, inteleg ca un produs de consistenta mai moale, n-ar fi indicat. Ei bine, ce am vazut eu era destul de consistent, iar particulele de scrub erau destul de fine(cat am putut vedea la raft). Sper sa fie bun produsul pe care l-am vazut pentru ca mi-a intrat in cap sa-l cumpar si nu vreau sa patesc ca tine. E pacat si de bani , si de timp, si de bietul nostru ten, nu??!! Am sa te tin la curent cu "experienta" mea!!

    RăspundețiȘtergere
  13. multumesc fetelor o sa mai scriu astfel de postari atunci, ca mai am cateva produsepe pe care sigur nu o sa le mai cumpar ever.
    sihaya am ras 5 minute dupa ce am citit comm tau :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. :)) si eu am luat teapa cu scrub-ul asta . experiment nereusit clar !

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu sunt de acord cu fetele ar trebui sa mai scrii astfel de postari ca ne ajuti si pe noi :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am avut scrub-ul asta si a fost groaznic=)) L-am aruncat dupa prima folosire.
    Ce mi-a placut insa?
    Mirosul:d Chiar era deosebit.

    xoxo
    www.dedeeasclothes.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna eu am cumparat acest produs din Kaufland si am dat 6 lei pe el pt ca plecam la mere si nu aveam gel de curatare si era asta or unul de la blanchet b parca , acela era 6,5 lei si mam decis sal iau pe cel de la roua pt cae roz si imi aduce aminte de cel de la clean and clear doar ca ala e pe albastru si asta pe roz. Textura e foarte apoasa pot sa spun si pt tenul meu mixt , mai mult uscat a fost ok. Pt gel de curatare lam adorat imi curata tenul il lasa proaspat usuca partea cu sebum si cea uscat e unpic hidratata partoculele alea sunt pt nimic doar sa sminti ceva . Dar cu un buretel de celuloza am putut sami fac treaba cu el ai chiar as vrea sal incer si pe acela de la clean and clear care are o textura mai groasa pt puncte negre dar pt mie punctele negre nu sunt o problemare deci pentru moment imi place si dacat sa dau 25-30 lei pe un gel de fata il prefer pe asta pt pret si senzatia . Are parfum dulceag dar nu deranjeaza tare. Asta este parerea mea. Stef

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...