miercuri, 3 aprilie 2013

Saptamana in imagini (1)

Am vazut pe mai multe bloguri acest tip de postare si imi place la nebunie sa le urmaresc. Din acest motiv m-am hotarat sa infiintez si eu aceasta noua categorie. Mai jos puteti vedea o particica din ce am facut eu in aceasta saptamana:


Dupa ce m-am distrat cu Irina saptamana trecuta, am chemat-o si pe Carmen pentru o mini sedinta foto:

Pregatirea pentru o iesire in oras: un machiaj puternic pe care il adopt destul de des in ultima vreme.

 Tot navigand pe diverse siteuri cu materiale pentru efectele speciale mi s-a facut pofta de experimentat. Imi cer scuze Catincai Roman pentru ca a luat parte involuntar (pe fundal) la masacrarea mainii mele.

Am citit primele 5 volume din Jurnalele Vampirilor si nu ma pot opri!! Sper sa nu ma apuc de serial dupa ce termin toate volumele din dotare pentru ca nu o sa mai ies zile bune din casa.

Am primit noul numar Make-up Magazine- revista mea favorita in momentul de fata si din pacate nu am apucat sa savurez decat jumatate din cauza vampirilor de mai sus. O sa incerc sa va prezint revista mai detaliat pentru a vedea ce se afla in ea. 

Am simtit vibratiile noii colectii de vara Sephora pe care o sa v-o prezint intr-o postare viitoare.

Am participat la conferinta Elle beauty club unde am aflat multe lucruri interesante despre protectia solara si cum sa ne ferim de alunite. Iar La Roche Posay ne-a incantat cu noile surprize speciale pentru vara: Uleiul invizibil nutritiv Anthelios cu spf 50+ si gelul crema Anthelios Dry Touch spf 50+. Presimt ca o sa ajung sa iubesc aceste noi produse.


Macar o data pe saptamana ma vad cu prietenii pentru "seara de jocuri". Sambata ne-am delectat cu Mafia, Dixit, Cluedo si mima. In general ne intalnim pentru 2-3 ore si ajungem de fiecare data sa stam si cate 8 ore.


10 comentarii:

  1. Cat costa revista aceea? Nu am vazut-o pe la mine :-? Te asigur ca serialul e mult mai bun decat cartile, eu am citit oar primele 2 volume.Serialul are schimbari, nu este totul ca in carte:D
    Te-am adaugat in blogroll si te astept si pe la mine daca ai placerea :*
    http://vovolyna.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. revista costa 23 lei si se poate comanda si de pe pagina lor oficiala de facebook prin abonament cu un pret foarte avantajos

      Ștergere
    2. in Bucuresti eu o cumpar de la Inmedio...nu stiu daca ai acest stand de ziare la tine in oras

      Ștergere
  2. ce frumos ca aveti seara de jocuri, e o idee super interesanta :) si faptul ca ai inceput saptamana in imagini ma bucura tare mult :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Mara si eu iubesc aceste intalniri si astept mereu cu nerabdare sfarsitul de saptamana. Ms mult pentru incurajare sper sa realizez cat mai des astfel de postari :D

      Ștergere
  3. Abia am descoperit blogul tau si e super! Si mie imi plac mult Jurnalele Vampirilor dar serialul nu prea are legatura cu, cartie.
    Te astept si pe la mine: http://polly-lena.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms mult Lena. Am auzit si eu ca nu au legatura din cauza asta incerc sa am rabdare sa citesc cartile pana sa ma apuc de serial. O sa trag si eu o fuga pe blogul tau. Pupicei

      Ștergere
  4. Ce tare! Imi plac si mie tare mult postarile de genul asta :D Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta "rubrica" aceasta...
    Vai ce frumos ca aveti intalniri din acestea :x

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine ar fi daca ai incerca sa postezi din revista Make-up! Eu trebuie sa ma duc in alt oras sa pot sa o achizitionez (not for long, i'm moving in the fall mwahahaha). Am nr 2 si deja e minunata, o iubesc!

    http://zileleaugust.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...