duminică, 13 ianuarie 2013

Fing'rs



A sosit momentul sa scriu despre frumoasa experienta pe care am avut-o cu ajutorul celor de la Apollo Mod distribution. Am fost invitata la un eveniment al brandului Fing'rs pentru a vorbi despre clestisoarele de gene si genele false si pentru a face o demonstratie de machiaj. Cu multe emotii si si fara a gandi in prealabil machiajul ce urma sa il prezint m-am apucat de treaba pe frumoasa Georgia. (daca dati click pe numele ei veti putea vedea si experienta ei din cadrul acestui eveniment)

Am inceput cu machiajul propriu zis si apoi am vorbit despre clestisorul pentru aplicat genele false. Este un gadget util pentru persoanele care nu au indeajuns de multa experienta in aplicarea genutelor si au nevoie de putin ajutor. 

Genele false de asemenea vin cu un dispozitiv pe care nu l-am regasit la alte branduri, este vorba despre un betisor cu care se pot impinge si lipi mai bine genele false pe baza genelor noastre naturale pentru un efect mai putin vizibil. Acest betisor este asemanator cu cele pentru impingerea cuticulelor si este de asemenea foarte folositor cand sunteti incepatori in aplicarea genutelor. Genele din gama Wimp'rs au un tub de lipici transparent inclus care spre uimirea mea chiar lipeste foarte bine. In general lipiciul care vine la pachet cu genele false nu este bun de nimic, deci primesc o bila alba pentru acest aspect.

Sper ca am reusit sa fiu cat de cat coerenta in timp ce imi tineam discursul si ii multumesc Georgiei ca a fost un model perfect din toate punctele de vedere. Tema machiajului a fost craciunul si s-a potrivit de minune cu locatia calduroasa si familiara a cafenelei Bohemia Tea House (str Narciselor nr 1 - vizavi de conservator) unde cu siguranta o sa revin in special pentru atmosfera si jocurile de societate puse la dispozitie de gazde)



 Produsele Fing'rs se gasesc in supermarketuri si sunt accesibile oricui.

12 comentarii:

  1. Imi place machiajul Georgiei si imi place mult de tot cum arati tu. Nu stiu daca ti-ai schimbat si stilul deodata cu tunsoarea, dar arati de nota 10.
    Am si eu aici Fingr's, dar nu m-am uitat niciodata dupa clestisorul pentru gene. Chiar o sa-l caut si o sa-l cumpar, sunt curioasa daca e bun si daca oi putea sa-l folosesc.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da...mereu imi schimb stilul...ma plict extrem de repede de orice :D ms ms....

      Ștergere
  2. Super machiajul! Produsele par a fi inovative, trebuie sa ma uit dupa ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu iti multumesc, a fost o reala placere sa iti fiu model! :D Si eu zic ca te-ai descurcat de minune cu discursul, mai ales ca te concentrai sa ma colorezi frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac extraordinar de mult genele false dar nu mi-am pus niciodata din simplu motiv pentru ca sunt putin cam stangace in acest domeniu. Deci nu mi-am pus niciodata dar am auzit ca iti trebuie putina indemanare. E de folos acel clestisor am sa caut si eu ustensilele astea

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...