miercuri, 26 decembrie 2012

Manichiura semi-permanenta (fusion)

 

Toata lumea a auzit deja de manichiura permanenta despre care am scris AICI si care consta intr-o oja speciala care se baga la lampa si rezista cel putin 2 saptamani. Oja despre care o sa va vorbesc astazi este noua inovatie in domeniu unde nu mai sunt necesare pilirea unghiei si lampa. Se aplica ca o oja normala si are aproape acelasi efect ca oja mentionata mai sus.


Dupa o vizita la salonul "Hair Wellness and More" nu am putut pleca fara sa incerc noul "gadget". Am avut parte de o manichiura clasica si apoi a urmat procedeul special pentru acest tip de manichiura: degresare, primer, base coat, oja speciala si apoi top coat. Dupa 5 minutele de la finalizarea acestor procedee eram gata de plecare. Oja Jessica Fusion se usuca foarte repede, are acelasi aspect final de gel ca si la cea permanenta si promite o rezistenta de pana la 2 saptamani in cazul manutelor si pana la 4 saptamani la picioare.




Aveti grija! Daca alegeti o astfel de manichiura  indepartati-o la salon pentru ca va puteti strica unghiutele daca nu folositi o solutie speciala. Acetona normala nu are puterea de a indeparta nici aceasta oja si nici pe cea semi-permanenta.


Pentru informatii despre preturi si servicii disponibile accesati siteul HairWellness.ro

7 comentarii:

  1. multumesc pentru info. chiar ma interesa asa ceva:*

    http://rosemerta.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. va rog ajutati-ma si pe mine
    am citit undeva ca usturoiul este un bun remediu pentru cosuri…iari am pisat cativa catei de usturoi si am aplicat pasta obtinuta pe locul afectat..am lipit pasta cu un leucoplast si am stat cu el pe fata timp de 15-20 de minute.dupa aceea mi-am desfacut leucoplastul si m-am clatit pe fata cu apa.aveam si atunci locul rosu,cred ca mi-a ars fata dar pana seara roseata a trecut. astazi de dimineata m-am trezit cu o pata rosie spre vanat in locul unde am aplicat usturoiul si s-a extins putin putin si pe langa cos…
    mi-e frica sa nu raman asa toata viata,oare pata aceea o sa treaca?
    multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Din experienta ta personala,chiar rezista 2 saptamani oja semipermanenta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! singura problema este ca imi cresc ff repede unghiutele...dar oja este intacta. Oja permanenta rezista un pic mai bine decat cea semi-permanenta in sensul ca a doua nu rezista la lovituri (de ex: am dat dn greseala un pumn in masa si a sarit un coltulet micut dupa o sapt si ceva)

      Ștergere
  4. De unde as putea achizitiona aceasta oja?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ojele permanente si semi-permanente sunt destinate utilizarii in salon. Acestea sunt foarte scumpe si nu se merita sa le cumperi acasa ( pe langa oja ai nevoie si de materialele speciale care se folosesc impreuna cu aceasta). Daca totusi te intereseaza poti cauta distribuitorul brandului si poti intra in contact cu el.

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...