miercuri, 19 decembrie 2012

Castiga un set Parisax!



Cu putin timp in urma am fost la sediul Parisax pentru a ne balaci in produse. Daca nu ati auzit pana acum de acest brand frantuzesc veti afla cate ceva din randurile ce urmeaza. Ca si alte branduri de profil, Parisax are 2 categorii de produse: profesionale si normale, cu preturi accesibile si o calitate buna la prima vedere. Inca nu m-am convins cat de bune sunt asa ca o sa fac o vizita de shopping ( produsele sunt foarte laudate de catre make-up artisti).



Pe siteul oficial gasiti o mare varietate de produse de la cosmetice, la accesorii si genti profesionale. Mi-au atras atentia multe produse de la acest brand si exista si o reducere de 30% pentru make-up artisti de care o sa profit.

Ca sa testati si voi aceste produse am pus la bataie un cadou care consta intr-un set foarte dragalas cu 6 farduri crema si 6 glossuri sub forma de briose. Pentru a intra in posesia lui trebuie sa ma urmariti prin GFC (google friend connect- il gasiti sus in partea stanga a blogului) si sa imi lasati un comentariu la aceasta postare prin care sa imi spuneti de ce va doriti acest set si numele cu care ma urmariti. Comentariul care o sa ma unga pe suflet va primi cadoul. Perioada de desfasurare este 19-31.12.2012 urmand ca zilele urmatoare sa fie expediat coletul castigatoarei.


26 de comentarii:

  1. gfc -Tone Adriana, numele meu este Tone Monica (adresa pe care o folosesc este a mamei)
    Mi-ar place sa castig acest set din mai multe motive: imi plac mult fardurile si glossurile si imi place mult forma in care este paleta, de dulciuri. Foarte original! Si mie imi plac mult dulciurile!
    Este o idee foarte originala si este numai bun de oferit drept cadou..si de primit de la Mosul!! Si am fost taare cuminte :)
    Sa ai sarbatori binecuvantate si fericite alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar placea sa le testez pentru ca orice fata isi doreste sa fie rasfatata cu produsele cele mai tentante insa nu imi pot permite mereu sa cumpar astfel de produse. GFC: Mihaela Andreea Buzatu

    RăspundețiȘtergere
  3. gfc-coco
    arata minunat , cum sa nu ne dorim ? e super draguta...si dulce..cred :)

    RăspundețiȘtergere
  4. gfc: IngerDigital
    Imi doresc aceasta trusa pentru ca imi plac foarte mult fardurile si cea mai mare (si mai imposibila) dorinta a mea este sa testez farduri facute de cat mai multe branduri.. In plus paleta arata ca o cutie apetisanta de bomboane, este ROZ (culoarea mea preferata) si imi place la nebunie..

    RăspundețiȘtergere
  5. gfc: cherry queen

    briosele arata delicios.. mai mai ca imi vine sa le pap. Sunt o fana a brioselor si a bomboanelor de ciocolata dar si a cosmeticelor.. asa ca aceste produse imbina tot ce e mai placut pentru mine.. :D
    imi doresc mult sa le testez pentru ca mi se par atat de interesante si de inventive cutiutele lor..

    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Aww...(imi tremura mana pe tastatura) imi doresc tare mult setul nu am nici un produs Parisax iar astea arata demential imi vine sa servesc macar una.

    GFC: Anicka Maya

    RăspundețiȘtergere
  7. GFC:jane
    Numele real Ivan Janeta
    Mi-ar placea aceasta paletuta pentru ca este unica si cu produse de calitate nu am avut ocazia sa folosesc nici un produs dar brandurile frantuzesti stiu ca sunt cele mai bune,imi place cum arata parca sunt niste prajiturici sau bomboane de buna calitate si ar fi un cadou foarte frumos de an nou si as fi super fericita :).
    Iti doresc sarbatori fericite!si un an cu multe realizari!

    RăspundețiȘtergere
  8. GFC: Madalina
    Ador prajiturelele iar aceste produse sunt numai bune de savurat! Nu am mai folosit produse Parisax pana acum si as fi incantata sa incep cu aceste bunatati! Nuantele sunt foarte frumoase, chiar pe placul meu. Cutiuta este adorabila! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ador prajiturelele iar aceste produse sunt numai bune de savurat! Nu am mai incercat pana acum produse Parisax si as fi incantata sa incep cu aceste bunatati! Nuantele sunt foarte frumoase, chiar pe placul meu si cutiuta este absolut adorabila. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. gfc bianca roxana
    Imi doresc acest set incredibil, deoarece pare super,super dulce..iar acum chiar am nevoie de ceva sa imi indulceasca zilele;)O am desigur, pe scumpica mea in varsta de o lunita, insa mititica nu face deocamdata decat sa ne zambeasca smecher in coltul gurii si sa ne faca sa ne plimbam zi si noapte cu ea in brate dupa bunul ei plac;))) Asadar, cum stiu sigur ca mosul meu a terminat bugetul achizitionand jucarii pt baiat si pampersi si lapte praf pt fetita, si iar ma uita singura in fata bradului pregatit doar pentru cei mici, parca, parca m-as ruga frumos de Mosul ce aduce asa prajiturele sa nu ma uite anul asta, ca dorinta mi-am spus-o deja;).
    Pupici si sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  11. GFC: Ioana
    As vrea sa incerc acest set pentru ca mi se pare delicios , si pentru ca este atat de dragutz , incat primul gand care mi`a venit in minte cand l`am vazut a fost :oare ce culori isi va alege prietena mea cea mai buna , pentru ca eu impart totul cu ea . :) Oricine iubeste prajiturelele ,iar cand ele mai ascund si produse de machiaj ... mama ,mama

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna. Te urmaresc prin GFC cu numele de Alice. Nu voi fi ipocrita, sincer imi fac cu ochiul aceste briosele minunate dar consider ca eu am deja prea multe farduri incat sa imi mai doresc si altele. Dar mi le-as dori pentru mamica mea, sunt sigura ca ei i-ar insenina ziua o cutie de briose colorate pentru ochi si buze, mai ales ca si-ar mai colora un pic viata cu ele dupa divortul dureros prin care a trecut. Chiar daca nu suntem in cea mai stralucita relatie de mama-fiica las din orgoliu si dorinte si as vrea sa ii fac o surpriza dulce.
    Pupici si Craciun Fericit.
    Alice

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna.Te urmaresc prin GFC cu numele de Valentina. Nu o sa am un comentariu prea lung deoarece cuvintele sunt de prisos in fata unei asemenea minunatii de cutii <3 . Pot spune ca este love at first sight.Am observat ca unele culori chiar seamana cu nuanta ta de par ;)) .Eu fiind o maniaca a machiajelor si orice vad si ma atrage cumpar,nu imi doresc acest set pentru mine.Pentru ca vine Craciunul si "cica" trebuie sa fim mai buni ,mai darnici ,eu as vrea sa daruiesc acest frumos cadou celei mai bune prietene care de fiecare data cand ma vede ca ma machiez( fiecare data=mereu :)) ) rade si zice ca sunt o nebunaa. Imi doresc sa ii fac un cadou frumos de Craciun,si aceasta cred ca e cea mai buna oportunitate sa ii indeplinesc mica dorinta:P .

    Craciun Fericit si un An Nou asa cum iti doresti tu !:)
    Valentina

    RăspundețiȘtergere
  14. GFC: Sadie

    De ce poate o fata sa-si doreasca cosmetice noi? De curiozitate, placerea de a testa noutati si de a te folosi de ce-i prin borcanele pentru a accentua trasaturile frumoase ale chipului. Nu stiu cand va ajunge Parisax in orasul meu, asa ca sansele cele mai mari de a pune "labuta" pe asa ceva le am cu tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Woaw cat de bine arata cadoul! Parca ar fi niste prajiturici, desprinse dintr-o carte cu povesti. Mi-as dori acest premiu pentru ca sunt dependenta de gloss-uri, acestea sunt produsele mele preferate pentru buze fara de care nu as putea sa realizez un machiaj complet. De farduri crema eu nu prea am avut parte, pentru ca mi se pareau mai dificil de folosit, dar cred ca este timpul sa incep sa invat si eu sa le folosesc. Modul de prezentare al produselor oferite este cel putin genial, m-as simti o persoana speciala daca as primi un asemenea cadou.
    Multumesc pentru sansa de a participa atat tie cat si sponsorului, Parisax!
    Gfc LiLi.

    RăspundețiȘtergere
  16. GFC: Carmen Flower
    Mi-ar placea acest set deoarece cred ca m-ar ajuta sa mai sparg din monotonia in care am intrat in privinta machiajului din pricina unei interventii chirurgicale complicate prin care-am trecut.
    Cred ca acest set m-ar imbia sa fiu mai indrazneata,sa alung lenea si m-ar ajuta sa-mi colorez existenta.
    CRACIUN FERICIT!

    iamcarmenflower.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  18. GFC:IuliaSava
    Imi doresc aces premiu pentru ca nu am incercat si cred ca sunt super

    RăspundețiȘtergere
  19. gfc Andreia Daniela

    Mi-as dori sa incerc aceste farduri si glosuri,in primul rand pentru calitatea lor ,sunt sigura ca sunt de foarte buna calitate si in al 2lea rand ptr design ...sunt super dragalse ....

    Sarbatori Fericite !

    RăspundețiȘtergere
  20. GFC : Iulia (Iulia POpescu)

    Wow,chiar azi am admirat acest set pe kudika,le aratau la cadouri sub 100 de lei.cred ca sunt adorabile <3, tocmai am facut curat la produsele de make-up si cred ca mi-ar prinde bine

    RăspundețiȘtergere
  21. GFC : Andreea Apostol

    Mi-as dori sa o castig pentru arata extraordinar de bine si mi se pare foarte deicioase toate culorile continute de trusa. De asemenea, imi plac tare mult fardurile crema, mi se par emia bune decat cele publere. Plus ca Parisax are produse de calitate. Multumim pentru oportunitate!

    RăspundețiȘtergere
  22. Alexandra David

    Imi doresc acest set deoarece de mica sunt pasionata de machiaj. Am un program destul de incarcat, ce ma obliga sa las look-ul pe ultimul plan. De obicei ma aranjez in graba si prefer sa folosesc marci frantuzesti, cum este Parisax. Am facut cunostinta cu produsele de infrumusetare de mica. Cred ca este important pentru o femeie sa aibe grija pentru imaginea sa, asta conteaza in viata poate mai mult decat am crede.
    Imi place sa fiu o femeie frumoasa!
    Eu cred ca nu trebuie sa uitam sa fim femei si sa ne simtim bine cu noi. Subliniez faptul ca atunci cand te simti bine cu tine, emani acea energie catre toti cei din jurul tau, iar fericirea ta se va transmite catre copii, sot, parinti. Eu sunt o iubitoare a metodelor de infrumusetare, fie ca tin de manichiura, par, ten, corp.
    Mi-as dori setul Parisax in primul rand pentru ca sunt femeie si merit un rasfat de seama, de Revelion, iar Parisax este personalizat pentru caracterul si trasaturile mele.

    RăspundețiȘtergere
  23. Răspunsuri
    1. Premiul pe care il ofeream a ajuns deja la castigatoare. Daca vreti il puteti achizitiona de pe siteul www.parisax.ro

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...