duminică, 22 iulie 2012

Iridologie...Say what!?



Nu foarte multa lume a auzit de aceasta ramura a medicinei alternative. Este o procedura prin care se "citesc" in iris probleme de ordin afectiv, afectiunile de care sufera o persoana, nivelul imunitatii, longevitatea etc. Este o stiinta veche de aproximativ 6000 de ani, nu este o practia vrajitoreasca ,ea bazandu-se pe studii foarte precise.

Procedura este simpla (se foloseste o lupa pentru a sesiza diversele pete si liniute care corespund unui organ anume) si nedureroasa. O investigatie dureaza maxim 15-20 minute si in multe state este deja integrata in sistemul de sanatate. La noi in tara sunt putini medici specializati in iridologie.


Si acum sa va povestesc cum am ajuns eu la un astfel de medic. De aproximativ jumatate de an ma simt fff rau. Am facut toate investigatiile posibile, de la RMN-uri la ecografii si consultatii de toate felurile si nu am descoperit cauza problemelor, in schimb am depistat unele minore. Mai exact toate investigatiile nu aratau nimic grav. Am inceput sa ma interesez pe net si intamplator am gasit, pe un forum, date despre o doamna doctor Andreia Cazacu spcialist in iridologie. Impreuna cu o vecina ne-am facut programari in zile diferite, ea fiind prima. Dupa experienta pe care a avut-o, a ramas extrem de impresionata, dar eu Toma-Necredinciosul nu aveam prea mari asteptari. A urmat si investigarea mea care m-a lasat cu gura cascata. Nu pot sa cred ca exista ceva atat de precis. In aproximativ 30 secunde de "lupa" doamna doctor a inceput sa imi insire afectiunile de care sufar (sunt multe si destul de grave) si pe langa ele mi-a descris absolut toata starea mea emotionala care se potrivea manusa. Tin sa precizez ca nu i-am spus doamnei nimic despre mine inainte...nici macar cum ma cheama. In aceste conditii nu este posibil sa fi ghicit ceva despre starea mea de sanatate sau starea psihica.



Tot ce mi-a spus despre starea mea fizica o regaseam in simptomele pe care le resimteam si inca nu mi-am revenit dupa acest soc. Dupa atatea analize si doctori am aflat in 30 de secunde tot ce se intampla de fapt cu mine. In iridologie tratamentul recomandat este unul naturist si nu te obliga nimeni sa urmezi acei pasi daca nu iti doresti (de exemplu: omega 3, ginko biloba, ceaiuri din plafar, tratamente home-made etc.) O consultatie este undeva in jur de 35 lei (!!!!!!!!!!!!!!) si daca nu ma credeti pe cuvant nu aveti ce sa pierdeti. O recomand cu cea mai mare caldura pe aceasta doctorita care face minuni. Puteti citi mai multe informatii despre ea pe forumuri de la sute de oameni tratati de afectiuni foarte diverse.


Pentru mai multe informatii despre aceasta investigatie va rog sa ma contactati pe mail pentru ca nu imi doresc sa fac publice afectiunile de care sufar. Consider ca este ceva personal si nu cred ca intereseaza pe nimeni. 

31 de comentarii:

  1. Cand te-am vazut, mi-ai parut genul de fata care nu e usor de vrajit cu chestii din astea.. Citind acum asta, sunt 100% sigura ca ma duc si eu. Am mai fost acum cativa ani la o sedinta din asta neconventionala de diagnosticare dar a fost vrajeala pura si de atunci privesc cu urma de indoiala orice specialist de genul Totusi, postul asta ma face sa imi incerc din nou norocul, ca si eu am cateva probleme si chiar nu am chef de decarat salariul pe trei luni sa aflu ce naiba am. O sa caut maine adresa si nr de tel si ma programez :)) sper sa ma citeasca si p mine bine :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adiana chiar nu sunt genul....si oricum oricine ar fi reticent. La cati bani am bagat in doctori acum stau si imi dau pumi in cap :))

      Ștergere
  2. App programarile se fac cu mult timp inainte....si 1-2 luni....pentru ca e mereu full...dupa cum aveti noroc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cum pot sa ajung si eu la acest dr ovidiu muscoi am incercat la telefoanele dupa internet si nu merg

      Ștergere
  3. stiam de aceasta procedura de ceva timp cred insa ca nu e foarte cunoscuta la noi sau mai bine zis populara la noi, de ce ...nu stiu

    RăspundețiȘtergere
  4. gotta go see for myself! m-ai convins. pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ajungi la doc aceasta nu o sa iti para rau....asta doar in cazul in care nu ai nimic si te duci degeaba poate :))

      Ștergere
  5. Stii, e pacat ca nu avem f multi specialisti de genul asta. De ex aici in Brasov am gasit doar unul, insa anuntul e din 2009 si nr de tel nu mai e valabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai cauta pe net...pe forumuri gasesti orice...poate poate

      Ștergere
  6. am facut si eu acum un an jumate un control de genul...la un cabinet undeva prin ghencea unde aveau si farmacia naturista...
    la fel cum ai zis si tu..doctorul nu stia nimic despre "suferintele mele" ,nu stia care este stilul si ritmul meu de viata...
    cand mi-a pus lupa la ochi am crezut ca "face misto de mine"...deci nici un doctor nu mi-a spus mai bine ca el ce anume ma doare si unde am probleme...
    din pacate atunci nu mi-am luat nici un tratament pentru ca nu ma dusesem chiar pt mine ci pt altcineva insa am profitat doar de consultatie ....
    pe viitor sper sa mai ajung la o noua consultatie insa doctorul este super ocupat si gasesc cam greu sa imi fac programare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca mama a fost acum cativa ani la un iridolog si a fost degeaba. Nu se pricepea deloc....inainte sa merg la dna doc m-am interesat fff mult despre ei ca sa gasesc unul bun. De cel din Ghencea nu stiam...mai ales ca era si aproape de casa hmmm

      Ștergere
    2. Cel din Ghencea (Ghidigeni) se numeste Ovidiu Muscoi si pot spune ca este "omul tomograf".Incepand cu 3 sept.2012 se fac programari.

      Ștergere
    3. Buna seara,
      Eu am fost pacienta acestui domn vreme de 8 ani dar de 4 ani am pierdut legatura cu dumnealui. Imi puteti oferi mai multe detalii in legatura cu perioada in care se pot face programari?
      Astept raspunsul dvs. Va multumesc.

      Ștergere
  7. Esti sigura ca ai scris corect pretul unei consultatii ? Pe net scria 250lei, iar diferenta de la 250 la 35 este enorma.

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti sigura ca ai scris corect pretul unei consultatii? M-am uitat pe net si ei ziceau ca ar fi 250, si nicidecum 35..iar diferenta este enorma.
    Ma bucur ca esti pe calea cea buna in ceea ce priveste sanatatea si ma tentezi foarte mult sa incerc si eu la aceasta Andreia Cazacu. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vzut si eu ca alti iridologi cer mai mult....da am scris corect pretul este 35 lei consultatia. Poti incerca ....nu vreau sa conving pe nimeni de nimic...dar pentru mine a fost o experienta incredibila

      Ștergere
  9. nu am auzit pana acum de asa ceva,pare destul de interesant

    RăspundețiȘtergere
  10. A fost si-o prietena de-a mea foarte buna in urma cu vreo doi ani, la alt doctor. I-a dat sa faca o gramada de alte analize, ca-n final sa-i spuna ca are lupus. Saraca fata a innebunit cand a auzit, dar a crezut si-a tinut un lung tratament homeopat cu tot felul de prostii, pana intr-o zi in care n-a mai rezistat si s-a dus sa consulte un alt medic de specialitate, care surpriza...i-a zis sa-si bage mintile-n cap ca n-are niciun lupus nimic.

    Nu ma indoiesc nicidecum de ceea ce povestesti tu, dar sunt si o gramada de sarlatani, iar doctorul asta la care a mers ea am inteles ca si este foarte cunoscut. In sensul bun...
    Sanatate iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa stiu....tocmai din cauza asta am scris postarea despre doctorita asta. Acum cativa ani a fost si mama la un "impostor" si binenteles ca o luase cu abureli. Am si mentionat ca sunt putini doctori la noi specializati in treaba asta...restul sunt de umplutura ca in orice domeniu.
      Si by the way ...la cati doctori am fost in ultima jumatate de an atatea "verdicte" am primit :))) Se poate intampla si la case mai mari :-j

      Ștergere
    2. Buna,
      stie cineva nr. de telefon al d-lui doctor Ovidiu Muscoi? Vreau sa-mi fac programare.

      Multumesc,
      Denisa

      Ștergere
    3. Scumpa nu am idee, eu am fost la Andreia Cazacu

      Ștergere
  11. Programarile pt dr Muscoi se fac la tel 0314311306; 0724396702; 0758566547; adresa Prel Ghencea nr 65B, bl E, parter, sect 6 (acces curtea interioara)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet pentru informatii. Bunul Dumnezeu sa te rasplateasca inzecit.

      Ștergere
    2. Revin cu rugamintea de a-mi preciza perioada in care se fac programari pentru etapa urmatoare.

      Va multumesc anticipat

      Ștergere
    3. incercati cu un telefon la dumnealui....nu cred sa fie vreo problema in a va spune programul

      Ștergere
  12. multumesc pt raspuns, Pixie.
    Eu am fost pacienta dlui Ovidiu o perioada de 8 ani, dar am pierdut legatura cu dansul.
    Stiam ca programarile se fac la o anumita data din luna. La acest lucru ma refeream in mesajul anterior.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaa am inteles,...dar oricum puteti suna...raspunde bine, nu , nu :) simplu :D

      Ștergere
  13. am cautat relatii despre iridolog Andreia Cazacu si nu prea am gasit sute de recomandari. Imi doresc sa fie intradevar buna pt. ca am programare dar sunt cu inima indoita. Daca poti ofera te rog cateva linkuri. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. cum as putea afla un numar de telefon al domnului doctor ovidiu muscoi sau cum as putea lua legatura cu el cat mai repede posibil? va rog foarte mult ajutati-ma.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu merg la Ovidiu Muscoi de foart mult timp. Din pacate nu am numarul de telefon la dispozitie dar cabinetul se afla pe prelungirea Ghencea la primul bloc de pe partea stanga. In fata este un sediu BRD si in spatele blocului este plafarul CASA NATURA. (sper sa nu gresesc).

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...