luni, 25 iunie 2012

Se poarta neon! (sau morcov)


Daca e in tendinte ma supun :)).... de fapt adevaratul motiv este ca ma pictisesc des. Da, este vorba de parul meu...ba il tund, ba ii schimb nuanta, mereu ii fac cate ceva. De data asta am zis ca vreau sa arat ca un ginger kid (copilasii roscati natural, plini de pistrui).


Zis si facut, dupa cum urmeaza:

-pistrui am de la mama natura,
-m-am decolorat
-am aplicat cea mai portocalie vopsea pe care am gasit-o pe piata
-spalat- apa a iesit total transparenta (weird)
-rezultat:



Mereu ies in valuri cand ma decolorez, dar nu ma deranjeaza foarte tare, pentru ca ii da un aspect mai original. Dupa cum se prezenta culoarea in tub, ma asteptam sa fiu un orange-fire-ball dar este mai mult fosforesent dupa parerea mea.


Va povesteam AICI ca am fost vopsita in toate culorile curcubeului si nuantatorul Movie Colors nu imi este strain. Nuanta aceasta nu am mai folosit-o de vreo 7 ani si am uitat cat de transparenta si putin pigmentata e, in comparatie cu cea roz/rosie/mov/albastra/verde etc. Sunt dezamagita de ea. In general am nevoie cam de jumatate de tub pentru o vopsire completa dar acum l-am folosit pe tot. (a meritat totusi :D )
Urmeaza o perioada de care "imi era dor": cearta cu babele din troleu, care ma fac mereu satanista si emo. Dar macar imi place rezultatul final.


HAPPY ORANGE DAY!



43 de comentarii:

  1. Parca vroiai ciocolatiu cu suvite blonde :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow!
    Chiar ai curaj să folosești culori așa neon (nebune le-aș putea spune).
    Și eu visam acum mai mult timp să am în cap un mic curcubeu format din păr roz,mov și roșu.Îți dai seama ce combinație fatală este?=))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de frumoasa e culoarea asta! <3 Nu curge?

    RăspundețiȘtergere
  4. Iulia da vroiiam...dar mi-a trecut repede....:( inca nu e exclus totusi :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Lioana e nuantator deci se duce repede

    RăspundețiȘtergere
  6. Iti sta foarte bine! Culoarea e bestiala. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Soooo cool!! Iti sta ge-ni-al! Daca te vad atacata de babe prin vre-un autobuz, sigur sar sa te apar! Promit solemn in numele meu de Pisica! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. iti sta foarte bine asa! ce tare faza cu "cearta cu babele care ma fac satanista si emo" =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Wow! Cred ca esti printre putinele persoane (sau chiar singura) pe care le stiu si care arata senzational cu asa culori turbate in par :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumeeesc mult :D me blushing

    RăspundețiȘtergere
  11. Am belit ochii cat cepele cand am vazut cum te-ai vopsit. Nici nu mi-a venit sa cred ca esti tu, arati foarte schimbata, in sensul cel mai bun cu putinta. Iti sta demential, it's so you :). Cat despre babe... Zi-le si tu ca daca nu tac din gura tai o gaina in "cinstea" lor ca sa crape mai repede :)))). Sa vezi cum tac.

    RăspundețiȘtergere
  12. hehe...si eu ma simt bine vopsita in culori tari...dar romanii sunt prea incuiati

    RăspundețiȘtergere
  13. este lovely,ce-mi place..stii ca eu ziceam ca nu ma voi vopsi decat cand o sa am fire albe....incep sa-mi schimb parerea....:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D sunt o influenta negativa...lasa dom'le parul natural nu il strica :))

      Ștergere
  14. Ce frumos Pixie,arati genial! Doamne,de ce nu am si eu curaj sa-mi schimb nuanta parului?! Mereu mi-a dorit sa fac ceva nebunesc cu parul meu,nu pot sa-l tund pentru ca daca este mai scurt se aseaza ingrozitor,adica am o coama de leoaica. Totusi...mi-ar placea un roscat fruuumoooos,asa cum ai fost tu o vreme.
    Ador schimbarea pe care ai facut-o!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am o doza de nebunie...dar sunt sigura ca fiecare o avem mai mult sau mai putin. Curaj :D

      Ștergere
  15. esti adorabila, vb nepoata-mii :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Bravo! Te admir pentru curaj! Iti sta superb! Culoarea e divina...si e so IN!!
    Am folosit si eu violetul din gama aceasta, dar atunci eram in anul 1 si eram mai rebela...acum nu-mi mai vopsesc parul nici cu saten :)).

    RăspundețiȘtergere
  17. ce mi-ar placea si mie...dar cred ca moare sefu daca vin asa la munca...pe buneeeee :))))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Supppeeer :X:X. cu ce te-ai decolorat?

    RăspundețiȘtergere
  19. Cat de frumoasa este culoarea si ce bine te prinde:X

    RăspundețiȘtergere
  20. Geniala culoare!!! "Geniala" e si treaba cu babele, asa ceva n-am pomenit, sa se apuce sa te faca satanista sau emo! Nu vad cum poti fi satanista cu o asa culoare faina a parului! E chiar sexy! :p Si-ti sta foarte bine! :-* Madalina,Sibiu

    RăspundețiȘtergere
  21. Foarte frumoasa culoarea! Fericitari pentru curaj,putine persoane il au!
    Iti sta foarte bine
    :*

    RăspundețiȘtergere
  22. iti sta foarte bine! Eu sunt ataaaat de conservatoare cand vine vorba de par :)))

    RăspundețiȘtergere
  23. Cat de mult imi place si ce bine iti sta! Recunosc, nu as avea curaj sa port asa o culoare in par:D Anyway, superb! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  24. Pixie stii ca eu desi te citesc nu prea comentez, dar de data asta nu ma pot abtine. Iti sta demential ... dracusor impielitat ce esti :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Poti sa imi spui si mie, te rog, de unde ti-ai luat nuantatorul?

    RăspundețiȘtergere
  26. hey - spune-mi cat de bine se mentine culoarea la intensitate maxima; eu dupa ce ma vopsesc dupa prima spalare deja i se duce stralucirea aia minunata si caut ceva mai bun

    RăspundețiȘtergere
  27. Pai Mirela toate nuantatoarele se duc asa repede nu ai ce sa le faci....doar sa cumperi niste vopsele profesionale gen Fudge care rezista un picut mai mult, sau cel putin asa tin eu minte ca nu m-am mai vopsit de cativa ani cu Fudge

    RăspundețiȘtergere
  28. Servuuus, sper sa imi vezi comentariul, ca nu prea vad comentarii din ultima vreme. asa. sa trec la subiect :)) mai intai iti spun ca iti sta(tea) foarte fain parul asa. si sa te intreb, eu am parul saten, un saten mai inchis, oare daca aplic portocaliul asta asa pe parul natural, o sa iasa? am folosit un nuantator de la Loncolor - rosu rave si nu mi s'a prins, aveam doar reflexii. cred ca daca iau un portocaliu de la MovieColors o sa il mai deschida putin si o sa se vada mai bine, plus ca am auzit ca nuantele astea sunt mai tipatoare. te pup ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! din pacate (sau fericire) m-am mutat din tara si nu mai am timp sa scriu. nuantatorul asta portocaliu nu o sa dea nici un reflex parului tau. cel rosu o sa aiba o vaga urma dar acesta nu are putere decat pe parul ffff deschis la culoare. pup

      Ștergere
    2. deci s'ar vedea o culoare spre portocaliu pe parul meu.. decat nuanta de rosu. :-? mi s-a pus mie pata de mai demult pe nuanta morcovului, asa l'as vrea. sper sa iasa! mersi mult de raspuns!

      Ștergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...