joi, 21 iunie 2012

OOTD si drumul catre feminizarea mea

Pana acum aproximativ 2 ani eram paralela cu orice activitate/tinuta/limbaj feminin. Ma imbracam lalai, injuram ca un birjar si nu puteam intelege in nici un chip cum sta treaba cu rochiile. De ceva vreme incoace parca sunt posedata de un demon al feminitatii si ma tot straduiesc sa par girlie (desi mai dau rateuri). Sunt in plin proces de schimbare la capitolul asta si am nevoie de ajutor.
Pot sa numar pe degete accesoriile feminine din garderoba mea dar incet, incet o sa le multiplic. Urmeaza sa va prezint o tinuta care acum ceva vreme as fi purtat-o la o nunta, la un hotel de 5 stele.(asta ca sa intelegeti cat de paralela eram/sunt) Inca nu stiu la ce eveniment se potriveste acest tip de outfit dar la nunta nu m-as duce cu el totusi :))






Vroiam sa va arat si acest inel super dragut: un soricel care incearca sa isi prinda codita :X ain't it cute or what?

Dupa ce am descarcat pozele in pc am observat ca dresul si bratara sunt din alt film.(v-am zis - inca sunt invatacel, nu aruncati cu rosii/oua/cartofi). Desigur nu uitati sa ignorati si silueta mea durdulie si pepenii din dotare.

-Rochita si inelul sunt achizitionate de pe OASAP- le gasiti AICI si AICI.
-Sandalele sunt de la Mini-Prix si au fost un chilipir
-Iar plicul a fost luat din Sir

Nimic fancy si scump...o tinuta fara pretentii materiale...inca un pas care sper ca va duce la feminizarea mea.
Va rog sa imi dati ceva idei pentru a-mi imbunatati stilul personal!!

30 de comentarii:

  1. ce silueta durdulie?? esti sexy, fata draga. Pe cuvant! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Miuri esti draguta si amabila....dar sa nu exageram :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Hey!! :D
    Eu pe caldura asta nu as purta ciorapi si mai ales unii de culoare inchisa. La fel m-as lua si de bluzita, o sa mori de cald in negru, chit ca este mai transparenta si cu maneca trei sferturi. Daca pastram bluzita as adauga un lant mai lung si cu un pandantiv colorat care sa distraga atentia de la sani. Cam atat de la mine....dar nici eu nu sunt asa groazava la fashion. :P puuuuup si spor!

    RăspundețiȘtergere
  4. Georgy multumesc pt sfaturi! Bluzita nu este separata ci este rochie...am vrut sa ii pun un pandantiv mare dar nu aveam :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoasa e rochita!! Si eu m-am uitat la ea, dar bine ca am ocolit-o, sigur mi-ar fi venit prea scurta :( Sa o porti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Te prinde foarte bine rochita ;) Intradevar, ciorapii si bratara nu-si au locul. Ohh, I just love your legs ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. daa..inelul ala e super cute..
    si iti sta super bine si cu rochita:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc mult pentru incurajari...

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place cum iti sta cu rochia, insa ciorapii sunt un big no,no :) sau macar sa fi fost negri.

    RăspundețiȘtergere
  10. Dorina stiu...in realitate erau culoarea piciorului...nu stiu dc au iesit spre gri in poze :(

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie imi place cum iti sta. Ar trebui sa ai curaj si sa mai afisezi tinute. Un mic pont: ai un decolteu generos, pune-l in valoare, girl!

    RăspundețiȘtergere
  12. am si eu sandale ca ale tale, pe maro si pe alb 2 perechi. Mi-au placut enorm de mult mai ales cele pe alb. Si eu cred ca ti-ar sta mult mai bine fara ciorapi, nu prea se potriveste culoarea lor cu restul tintutei. In rest imi place, place, place. :))) Pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu as purta un outfit ca cel de sus, bine inteles corect accesorizat intr-o seara de weekend cand nu stii exact unde ajungi, la un suc, intr-un pub, club. Cred ca este foarte versatila.
    Imi permit sa recomand cateva bloguri de fashion super, sursa de inspiratie,de unde ai ce invata.
    http://bugtalks.blogspot.co.at/2012/06/fashion-blogs.html

    RăspundețiȘtergere
  14. "sa atrag atentia de la sani"?pai unele dau sute de milioane sa aibe ce ai tu:((
    mie imi place rochita:X si as purta o chiar si pe canicula asta,caci oricum nu ies din casa decat dupa 6 incolo::))
    esti o dragutza

    RăspundețiȘtergere
  15. hmmm, outfitul cred ca l-as purta intr-o seara de weekend in care nu stiu exact ce ma asteapta (o bautura, poate un club, poate o plimbare mai lunga). Poate as schimba putin accesorizarea, dar cu siguranta m-as simti ok in el.
    Imi permit sa-ti recomand cateva bloguri de fashion, ca sursa de inspiratie de unde eu am avut ce invata.

    http://bugtalks.blogspot.co.at/2012/06/fashion-blogs.html

    RăspundețiȘtergere
  16. Maya sunt foarte ciupita de tantari pe glezne nu imi permiteam fara ;))

    RăspundețiȘtergere
  17. Let's make a diva: crede-ma pe cuvant ca uneori poate sa fie rau sa ai sani mari...really bad! plus ca, daca port ceva decoltat, ma fluiera toti taranii pamantului

    RăspundețiȘtergere
  18. Bug iti multumesc, o sa analizez toate bloguletele sa ma inspir :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna
      Blogul meu cu hainute este:http://happystory30.blogspot.ro
      Doresc sa inchid acest blog, de aceea, hainele disponibile vor fi la preturi foarte avantajoase, merita sa va uitati si daca va place ceva, sa achizitionati. Eu va stau la dispozitie, putem discuta eventualele neclaritati ca totul sa fie in regula

      Ștergere
  19. Cred ca e o tinuta perfecta pt o iesire in oras seara , fusta e tare draguta si versatila ,poti incerca si cu un maieu/bluza si un bolero sau sacou.Eu as schimba dresul , fie unul negru de 70 den daca o porti primavara sau toamna , fie unul bej subtire sau chiar fara.
    Oricum iti sta minunat asa in fustita :)
    Si bluza imi place tare mult :x si tie iti vine foarte bine :D
    O zi faina!:*

    RăspundețiȘtergere
  20. Mie imi place cum iti vine, cred ca picioarele sunt punctul tau forte, mai ales daca vrei sa ascunzi sanii (culori inchise sus si talia accentuata sunt "regulile"). Sandalutele sunt super faine! :)
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu sunt fix la fel, asa ca iti scriu primul comment ever cu pasii pe care i-am facut eu pentru o feminizare partiala sau macar ocazionala. :D Stilul meu e urmatorul: vara - orice, pentru ca nu suport caldura si sincer nu imi pasa cu ce ma imbrac pentru ca ies afara numai daca e absolut necesar, asa ca vara nu am de gand sa fac vreo schimbare. Piesa feminina de vara e o rochie cam asa, nepretentioasa dar merge.

    http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=4912269

    Iarna purtam numai bocanci si geci de munte pentru ca le consider extrem de practice, dar mi-am achizitionat si o pereche de cizme si o haina mai lunga tot cargo-ish, dar arata oricum mai feminin. :))

    Probabil momentul sa iti diversifici stilul cu adevarat ar fi toamna, ca de primavara nu mai avem parte. O esarfa face o diferenta enorma, iarasi un blazer cred ca ar fi un obiect super util (eu am ceva sacouri, nu genul pretentios, genul "cu blugi"). Toamna sunt si mai faine colectiile din magazine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dora eu incerc sa evit negrul cat pot in ultima vreme ca simt ca revin la punk'ereala daca nu o fac :))) De acord cu tine, toamna intradevar pot adopta tinute mai feminine cu mai putin efort :* Multumesc pt sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  23. Cam ca tine cred ca sunt si eu, dar m-am apucat de alergat :D
    Imi place tinuta aceasta :*:*:*

    sti de concursul de pe blogul meu? nu mai stiu daca ti-am spus...
    http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu zic ca doar bratara nu se potriveste . Poti sa porti tinuta seara in oras or something :)) Oricum rochita este superba , iti vine perfect si iti scoate formele in evidenta ( a B cup here that is jelous) :)) si sandalele , superbe:X

    RăspundețiȘtergere
  25. Bratara nu se potriveste asa cum ai spus si tu.Veneau mai bine niste ciorapi negri mati.(eu sunt obsedata de ciorapi mati :D)
    Imi place mult rochita,iti vine foarte bine!Fix la rochita aceea ma uitam si eu sa o iau,dar mi-a fost teama la lungime daca imi va veni ok. Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  26. si cred ca nu esti durdulie, dar ca fusta e minunata pentru acest sezon, poate si sandalele... bluza no, ciorapii no :P

    RăspundețiȘtergere
  27. ms mult Sigina...m-am tot uitat sa vad daca pot desparti fusta de bluza dar nu pot...e cusuta bine :)))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...