joi, 31 mai 2012

Manichiura cu oja permanenta:


Am primit o invitatie de la B-Energy sa testez manichiura permanenta de la Alessandro si chiar nu puteam sa o refuz. Colectivul de la B-Energy este (dupa cum ii spune si numele) plin de viata si prietenos. O placere sa te duci sa faci miscare, manichiura, coafor sau chiar si numai sa stai de vb cu angajatii :X

De forte multa vreme vroiam sa incerc oja permanenta. Unghiile mele sunt foarte casante si de aceea oja normala rezista cel mult 2-3 zile fara sa sara. Nu stiu cum de am rezistat pana acum tentatiei de a-mi pune unghii false (desi stiu ca nu sunt tocmai benefice).



Oja permanenta este o combinatie intre oja si gel. Mai exact se aplica ca un lac normal ca mai apoi, sub lumina lampei ultraviolete, sa se transforme in gel. Rezista in jur de 2-3 saptamani dupa care este nevoie de o noua aplicare.


Nu credeam ca este atat de rezistenta. Dupa o saptamana unghiile mele sunt intacte in conditiile in care am spalat haine,vase si am facut si ceva treaba prin casa.Cu aceasta ocazie am descoperit ca imi cresc exagerat de repede unghiutele.

Singurul inconvenient este ca nu se sterge cu acetona (desi o sa incerc totusi ca sunt prea curioasa si o sa revin cu un update) deci este nevoie de un profesionist pentru a le da jos. Iar unele persoane nu sunt obisnuite, sau se plictisesc prea repede de aceiasi culoare pe unghii. Eu una sunt fericita ca imi rezista mai mult si nu sunt nevoita sa le retusez/refac o data la 2 zile, plus ca pot oricand sa folosesc o alta oja normala deasupra pentru a schimba culoarea in caz ca ma plictisesc.

Pe langa manichiura propriu zisa, am aflat de la Maria foarte multe lucruri noi despre ingrijirea unghiilor in general, cu care nu prea sunt familiara. Am fost "certata" pentru faptul ca imi tai cuticulele si pe buna dreptate chiar aveam nevoie de o "paruiala" caci sunt total pe dinafara. Sper sa reusesc sa ascult toate sfaturile primite pentru ca unghiutele sa arate mai bine. Multumesc Maria :X

Asa arata dupa aproximativ o saptamana.
Ce degete strambe am :)))


Bile albe:

- oja s-a pastrat intacta pe unghii (nici macar o zgarietura nu se observa)
- luciul este la fel de intens ca in prima zi de aplicare
- unghiile sunt tari
- Maria este o scumpete de fata
- timpul de aplicare este acelasi cu al oricarei oje (cat timp stai cu o mana in lampa cealalta este lacuita si tot asa)
- nu stiu daca pot sa ma dau cu alta oja vreodata dupa ce am descoperit-o

Bile negre:

- pentru inlaturarea ojei trebuie neaparat sa ajungi la salon si sa nu le scoti singura acasa
- este addictive- odata ce descoperi aceasta oja nici ca mai poti sa te intorci la cea clasica

Intr-un viitor apropiat o sa ma duc sa ma si tund la ei deoarece hair stylista m-a cucerit pe loc si sunt foarte curioasa ce o sa iasa si din manutele ei.

A mai incercat cineva acest tip de manichiura?

29 de comentarii:

  1. Si eu am avut unghiile facute cu oja permanenta si a fost de vis.. daca nu ma plictiseam dupa 3 saptamani. Efectiv nu sarise deloc, erau fix ca in ziua in care am fost la salon, cu singura exceptie k imi crescusera unghiile. Dupa 3 saptamani am zis ca nu mai pot sa vad rosu in fata ochilor si am incercat sa le dau jos cu acetona. Ghinion, nu merge :)) chiar trebuie sa te duci la salon sau sa iti iei solutie speciala de indepartat oja permanenta

    RăspundețiȘtergere
  2. Coco sper sa ai o experienta la fel de frumoasa ca si a mea :x

    RăspundețiȘtergere
  3. Adiana o sa ma duc la salon probabil pentru ca sunt indragostita oricum de aceasta oja :D dar tot o sa incerc si cu acetona inainte doar de curiozitate

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat costa procedura? la top line am vazut un kit cu 2 culori permanente si ceva top coat la 1000 lei, da 10 milioane. Au lansat cei de la opi kit ca sa-ti faci manichiura permanenta acasa... si ata e 1000 lei. de asta intreb cat costa la salon?

    RăspundețiȘtergere
  5. aici costa 100 de lei manichiura...si 50 lei intretinerea parca

    RăspundețiȘtergere
  6. Vroiam sa te intreb de intretinere, pentru ca unghiile mai cresc dar vad ca ai scris mai jos...Nu stiu daca as apela la acesta tehnica, mi-ar fi teama ca dupa aceea sa nu mi se ingalbeneasca unghiile...

    RăspundețiȘtergere
  7. Honey nu stiu daca se ingalbenesc unghiile in cond in care se foloseste base coat :-?

    RăspundețiȘtergere
  8. Inca nu am incercat oja permanenta, dar parca m-ai facut curioasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pfff...si eu am aceeasi problema, maxim 2 zile rezista oja pe unghii. Cateodata imi sare si dupa cateva ore... :(

    RăspundețiȘtergere
  10. am incercat si eu oja permanenta, e foarte rezistenta, dar m-am plictisit de culoarea asta si imi cresc ft repede unghiile....maine am programare sa imi schimb culoarea...eu sunt multumita si costa 80 de lei:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Spune ADIO tipsurilor,gelului si pilei care subtiaza unghia naturala.
    Spune ADIO ojei zgariate, cojite si tocite.

    SAY HELLO primului LAC de unghii revolutionar care se aplica usor ca un lac de unghii obisnuit, se usuca la lampa UV, dureaza pana la 14 zile, are o stralucire deosebita si se indeparteaza foarte usor cu acetona, fara a afecta unghia naturala.

    Se aplica precum un lac.
    Se poarta ca un gel.
    Se indeparteaza usor cu acetona.
    (La un pret bun) - nu exiata intretinere la asa ceva,eu am acelasi pret si la prima aplicare si la urmatoarea ( 45 lei) 0727 855 297

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna. ce fel de lac folosesti de se indeparteaza usor cu acetona? celelalte fete zic ca nu merge...

      Ștergere
    2. se pileste usor stratul de finish dupa care se imbiba un tampon demachiant in acetona si se aplica pe unghie apoi se infasoara degetul in folie de aluminiu si se sta asa cam 15 minute!...la mine a tinut oja 3 saptamani...si costa 10 lei...dar ma rog...100 de lei pt o manichiura...nu tota lumea isi permite la saloane de lux:!

      Ștergere
  12. Ceau.Mi-am facut si eu unghiile in vara cu oja permanenta pt ca plecam la mare si am zis sa nu mai am treaba acolo si sa stau cu grija lor.Iar acum pe 14 decembrie mi le-am facut iar si maine o sa merg sa imi dea oja jos.La u au crescut rpd...ale mele dupa 3 sapt aratau asa ca ale tale...iar acum au crescut putin mai mult.Sincer recomand sa incercati varianta asta...merita,nu e nici costisitoare.Plus ca eu le am de aproape o luna si lucesc la fel ca la inceput.Un dezavantaj e doar ca te plictisesti de aceeasi culoare dar merita incercat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Vreau sa incerc si eu doar ca mi se par cam ciudate dupa ce cresc. Mie imi cresc destul de repede unghiile. Oare cat de des trebuie sa merg sa le intretin? Si cum se face intretinerea? Iti da jos oja si iti pune alta cu alta culoare sau iti umple unghia crescuta cu aceeasi culoare? Multumesc fetele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu se vad ciudat dupa ce cresc...adica pe mine nu ma deranjeaza prea tare. eu le refac cam la 2-3 sapt caci si mie imi cresc fff repede. La "intretinere" se scoate de tot oja si se pune din nou

      Ștergere
  14. Care este diferenta dinte oja permanenta care se sterge cu acetona si cea care se sterge doar cu solutia speciala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu exista oja permanenta care se sterge cu acetona....in cel mai bun caz poti sta 15 minute cu unghiile inmuiate in acetona pentru a scapa de semi-permanenta sau permanenta

      Ștergere
  15. te rog din suflet,poti sa mi spui de la ce firma este oja semipermanenta?iti multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna,

    Poti sa-mi spui si mie, daca sti bineinteles, unde pot gasi o nuanta de oja permanenta mov, insa un mov cat mai inchis.

    Ca m-a innebunit o clienta ca vrea sa ii fac o nuanta pe care i-am facut-o in urma cu aproape doua luni.

    Eu cumpar de obicei oja permanenta de la http://cosmeticall.ro/ ca u preturi mai mici, dar ma tot uit de aproape o saptamana si vad ca tot nu au bagat-o pe stoc.

    Ti-as fi super recunoscatoare daca ai putea sa ma ajuti.

    Iti multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! stai in bucuresti? la magazinul top line stiu ca au dar in rest nu ma prea pricep

      Ștergere
    2. am vazut nuante superbe de mov pe un profil pe facebook...produse patry cosmetica...asa e numele...si oja se numeste rl...sunt super bune..le-am testat!

      Ștergere
  17. Mie mi a sarut din prima zi si mi le am facut la salon. Aveti idee de ce?

    RăspundețiȘtergere
  18. Mie mi a sarut din prima zi si mi le am facut la salon. Aveti idee de ce?

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna!Am si eu problema cu oja semipermenenta dupa ce o aplic, mai mult de 2-3 zile nu tine pe unghie, imi sare..:( stie cineva ca sa imi spuna cauza?..folosesc ojele GHU JIE..Am inteles ca este din cauza finishului ca nu a fost din acceasi gama,l-am schimbat ,iar acum nu mai imi crapa pe unghie acum sare de pe unghie dupa 3 zile..:(((

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...