luni, 21 mai 2012

DietToGo!


Un nou concept care mi-a atras atentia vine din partea celor de la Diet To Go. In ce consta toata distractia? Iti alegi o dieta care ti se potriveste, comanzi meniul dorit si il vei primi acasa in fiecare zi.

Cum vara mai are putin si pune stapanire pe tarisoara noastra, iar hainele se imputineaza vizibil, mai toata lumea a intrat in febra dietelor si a sportului. In aceste conditii Diettogo ne vine in ajutor prin usurarea muncii.

Este o alegere foarte buna pentru acele persoane care vor sa tina o dieta dar nu au timp sa isi gateasca si opteaza pentru mancarurile de tip fast food atunci cand sunt la servici.
Alegand aceste diete primesti in fiecare zi micul dejun, pranzul si cina si nu trebuie sa iti mai faci griji ca o sa calci stramb prin oras.


Eu as fi tentata de  Dieta de 13 zilebazatã pe principiile dietei de schimbare a metabolismului (cunoscutã şi ca Dieta Danezã). Desi am timp berechet sa imi gatesc si sa am grija ce mananc, din pacate la mine in familie se mananca foarte nesanatos. Cum deschid frigiderul apar multe tentatii si in felul acesta imi este greu sa urmez o dieta stricta fara sa pacatuiesc. Voi ce ati alege?


PS: cum zicea cineva intr-un comentariu, preturile sunt foarte mari pentru meniul oferit. Din acest motiv sunt sigura ca multa lume nu isi permite o astfel de dieta dar totodata inteleg ca sunt diverse costuri/pierderi/salarii la mijloc si este normal.




XOXO,
PIXIE

11 comentarii:

  1. Conceptul e grozav, dar preturile sunt cam mari.. Adica 14oo ron pentru o luna cu 3 mese din care in mod constant micul dejun e format dintr-un grepfruit (unul din meniuri)? Ca sa nu intram in discutie despre cat de sanatos e un grepfruit dimineata, pe stomacul gol (si sa luam in considerare ca micul dejun trebuie sa fie cea mai bogata masa a zilei).. De 1400 leiiti faci singur niste mese absolut delicioase, le pui la pachet si slabesti garantat. Si nici nu mori de foame (meniul e crima din punctul meu de vedere..recunosc k nu m-am uitat la toate).. Mai au muuult de munca. Imi cer scuze de comentariul meu lung, dar imi creste tensiunea cand e vorba de slabit si de oameni care fraieresc alti oameni. As intelege pretul daca meniurile ar fi calitative si nu facute dupa ureche, sa dea bine ca sunt de dieta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Adiana preturile intradevar sunt chiar mai mari ca la restaurant....dar probabil ca si ei au diverse taxe: benzina, pierderi,chirie cine mai stie ce.
    De acord si cu treaba cu grapefruitul, care pe stmacul gol nu e indicat, dar mie imi place conceptul in sine. Dieta asta de 13 zile pare cea mai ok din punctul meu de vedere :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Plus ca sunt atatia oameni care efectiv nu au timp de nimic...muncesc de dim pana seara tarziu cum sunt fratele meu si sotia lui care nu au timp nici sa isi faca cumparaturi... (lucreaza 7/7)

    RăspundețiȘtergere
  4. Conceptul imi pare si mie genial ! Iar cei de la casa Kraus gatesc foarte bine, sau cel putin gateau acum 2-3 ani.. Singurele dezavantaje pe care le gasesc sunt pretul piperat si lipsa unuor meniuri adevarate. Dar au timp sa se formeze in timp, pe masura ce se dezvolta afacerea. Pana atunci, se adreseaza doar celor cu multi bani si neinformati despre ce trimit ei in pachet

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca Pinkie a facut o postare negativa despre Herbalife , dar mie mi se pare cea mai buna solutie. Nu sunt aici sa fac reclama, doar va zic ce m-a ajutat pe mine. Eu am slabit 15 kg in 2 luni jumatate si nu m-am anemiat cum spun unii. Ce mi-a placut mult la produse ca imi tin de foame , imi tonifica pielea(nici vorba de piele lasata desi aveam pe burta si picioare in exces) si plus ca in acelasi timp mi-a rezolvat si problemele de sanatate. Chiar si dupa ce am slabit si am tinut perioada de mentinere(de care multi uita) inca mai mananc micul dejun de la ei. Mi s-a propus si afacerea care ma tenta dar nu am timp, asa ca raman doar clienta. Eu iti zic ce m-a ajutat pe mine. DIn cate mi-a aratat sponsora mea chiar exista niste rezultate excelente. SUnt oameni care au slabit chiar si 100 kg cu aceste produse , plus multe ameliorari in problemele de sanatate(Care in fond toate pronesc de la alimentatia gresita). Sponsora mea a slabit 39kg in 8 luni. La inceput am crezut ca sunt scumpe. Dar un shake e 139 de lei si te tine o luna intreaga acoperind 2 mese din zi. E si delicios si contine si toate vitaminele. Eu am mai luat si activator celular, formula 2 si cell-u-loss in total facand doar 384 de lei pe luna.La o masa ar veni 6,4 lei ceea ce nu e mult deloc si continte toate vitaminele si mineralele necesare. Inainte pe mancare cheltuiam mult mai mult de atat. Si de ce am lasat comentariul? pentru ca mi se pare hotie cu diettogo sa ceara 1400 de lei pe luna. Cred ca probabil costa atat din cauza drumurilor, ca na benzina e scumpa. Si dieta daneza nu ti-o recomand! Eu am incercat-o acum 2 ani si eram lesinata la propriu. Din prima zi eram fara vlaga si dupa 3 zile deja am ajuns la pat.E foarte prost gandita si te priveaza de vitamine si automat corpul nu e hranit. Decat sa te chinui cu diete deja facute mai bine creaza-ti propria ta dieta. Bazeaza-te pe mese mici de fructe si legume.Macar pe timpul dietei sa renunti la carne. Acum ca vine si caldura o sa fie usor sa mananci multe salate. Eu m-am chinuit mult cu diete deja facute dar mi-am dat seama ca mai bine mananc ce mi se potriveste si m-am si informat. Apoi Herbalife a fost o optiune. Eu fiind si pe graba mi-e usor sa pun 2 fructe in blender sau 1 pahar de lapte si 2 linguri de praf si sa imi tina 5 ore de foame.

    RăspundețiȘtergere
  6. Madalina Zamfirache22 mai 2012 la 09:11

    Eu am tinut dieta daneza anul trecut si pot sa iti spun cu mana pe inima ca e cea mai proasta si ineficienta dieta din univers! Intr-adevar,slabesti, insa in momentul in care ai lasat-o, te ingrasi si de la un pahar cu apa. Eu in 6 luni am pus toate kilogramele inapoi si in plus inca, mancand salate si gratare o data pe zi. Deci No, no, hell no! Daca vrei sa tii o dieta care sa si functioneze, iti recomand Dieta Dukan...sunt forumuri de ajutorare unde participa fete care au slabit si 40 de kg cu aceasta dieta si care si in ziua de azi se mentin,desi se mananca dupa bunul plac,dar doar din alimente permise. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu zic sa nu incerci aceasta dieta, pentru ca iti vei slabi organismul...mergi mai bine la un nutritionist sau fa sport seara si nu mai manca nimic dupa. Iti recomand alergatul :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Stela eu nu sunt de acord cu herbalife...am si eu piticii mei. Fetelor nu am zis ca ma apuc de dieta daneza dar va multumesc mult pt sfaturi acum stiu pe viitor sa nu o incerc :D . Din dietele de pe site asta mi-a parut mie mai potrivita ca si meniu desi chiar nu ma pricep caci eu cand tin regim incerc sa mananc cat mai putine calorii, apa multa, miscare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dietele Diet to go sunt cele mai ieftine oferite de catre site-urile specializate de livrari de diete.

    Mai mult, eu pot cheltui peste 40 - 60 lei la o singura masa si sa dai 60 lei pe zi pentru mancare livrata, construita dupa o dieta nu mi se pare deloc mult.

    Si da, ar fi fost ok sa aiba si Dieta Dukan, dar cine stie, poate o vor pune si pe aceasta curand.

    RăspundețiȘtergere
  10. nu vreau sa fiu gica contra, inteleg sa dai 60 ron chiar si pe o masa (maiales la restaurant), insa nu cred ca meniul ala chiar merita 60 lei pe zi.. uite exemplul unui meniu la intamplare de pe siteul lor: mic dejun (grepfruit), pranz (salata de ton), cina (pulpa de curcan la cuptor, cu fasole verde si usturoi).. cat e un gref? cam 2 lei..hai 3, maxim, ca mai sus deja cumperi un kg.. o salata de ton (7 lei conserva de ton, din aia de calitate, john west, siblou, nu alea low cost la 2 lei bucata, poate niste mazare, salatzica si ce o mai fi.. 15 lei maxim, ca doar e de dieta nu mananci ca porcul). iar seara.. nu ca as fi eu mare chef, estimez undeva la 15 lei sa spunem..so, in total cam 33 lei.. hai 35.. pana la 60 lei e ce? transport, profitul firmei, chirie and stuff.. si totusi, why in the world as da 60 lei pentru 3 mese de dieta si sa urlu la luna de foame..dieta nu inseamna infometare.. iar asta e doar un exemplu, ca au meniuri unde micul dejun e format dintr-un morcovel vesel.. Pana la urma si shaorma daca o iei fara sos, dai la o parte cartofii si nu mananci painea e sanatoasa.. si mi-ar place sa stiu ce alte siteuri de livrari diete mai sunt? ca ar fi cool de aruncat un ochi. Spuneam si intr-un comentariu mai sus, e foarte misto conceptul si as apela cu draga inima la el, daca nu as fi nevoita sa decartez salariul pe juma de luna acolo

    RăspundețiȘtergere
  11. Adiana stiu ca e cam scump...dar daca te uiti pe siteurile de delivery de acest gen (nu vb de pizza) sunt chiar mai scumpe de atat...nu vreau sa le iau apararea ca nu am nici un interes...pur si simplu imi place ideea in sine desi nici eu nu mi-as permite un asemenea pret

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...