sâmbătă, 28 aprilie 2012

Weleda implineste 2 anisori

Zilele trecute am asistat la un eveniment foarte dragut, intre fete. Brandul Weleda implineste 2 anisori si a lansat o gama noua de produse. In gradina de la Barrio a fost o explozie de culoare si miresme.

Weleda este un brand de produse cosmetice naturale, ingrijire a corpului si medicamente naturiste. In mare parte ingredientele sunt cat se poate de naturale provenite din culturi biodinamice, biologic controlate sau recoltare certificata din flora spontana.


Un alt aspect important in descrierea brandului sunt ambalajele reciclabile in totalitate si desigur sa nu uitam ca produsele nu sunt testate pe animale. Toate acestea fiind spuse, gasesc aceste produse ca avand un singur minus: alcoolul. Din punctul meu de vedere nu este un impediment atat de mare dar sunt multe persoane reticente la acest ingredient.

Pinkie, Pixie, Jully

Produsele mele preferate sunt cele cu citrice. Au un miros foarte fresh si te revigoreaza instant. Despre calitatea produselor inca nu ma pot pronunta caci nu am apucat sa le testez, dar urmeaza :D
La multi ani Weleda!

XOXO,
PIXIE

Surse foto: AICI si AICI (multumesc Aleka pentru pozele frumoase :X )

3 comentarii:

  1. Foarte tare , imi place tare mult parul tau pixie , ce vopsea folosesti? si esti foarte foarte draguta.
    Pinkie , stiai ca semenei cu Adele? =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Andra in fiecare luna folosesc alta vopsea deoarece uit ce anume am folosit ultima oara :))) (cred totusi ca a fost kallos glow ultima) multumim mult pentru complimente

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...