duminică, 12 februarie 2012

Top 4 Mascara pe care mi le doresc

Buna fetelor!

De la o vreme imi plac foarte mult listele. In primul rand pentru ca ma ajuta sa fiu mai organizata si sa raman concentrata asupra obiectivelor, dar si pentru ca ma ajuta foarte mult in prioritizarea lucrurilor.

Dupa cum stiti, eu nu mi-am gasit inca mascara perfecta. Nu am cele mai lungi si curbate gene, asa ca pentru mine extensiile de gene false au fost intotdeauna solutia perfecta, insa de vreo 4-5 luni nu mai apelez la aceasta varianta si pur si simplu folosesc mascara.

Este adevarat ca am si eu preferintele mele cand vine vorba de acest tip de produs si sunt sigura ca veti descoperi si singure numitorii comuni.

Locul 4 - Lancome Hypnose Drama 
Pret ~160lei
Inca nu m-am indurat sa dau atat pe o mascara, dar mi-ar placea sa o am :)


Locul 3 - Sephora Outrageous Volume Mascara
Pret 69 lei
Este nou aparuta la noi in Sephora si ma tenteaza foarte tare.
Nu am mai incercat nicio mascara marca Sephora pana acum, oare sunt bune?



Locul 2 - Bourjois Volume Glamour Max Definition
Pret 40 lei
Imi place mult de tot ambalajul roz si simpatic, dar si periuta.

Locul 1 - DiorShow Iconic
Pret ~160 lei
Am avut aceasta mascara cand eram clasa a12a si inca ma gandesc la ea. Ne-am inteles de minune!
Mama imi cumpara cosmetice fine pe atunci. Acum mi le cumpar singura, deci a scazut si bugetul :))



Dintre toate cele prezentate mai sus, cele mai mari sanse le au cel de la Bourjois si cel de la Sephora. Sincera sa fiu cred ca va castiga Bourjois datorita ambalajului super dragut. Voi ce parere aveti, fac o alegere buna?

Ati testat vreunul dintre produsele de mai sus? M-ar ajuta cateva pareri :D
Cu drag,

Pinkie


7 comentarii:

  1. o sa ti placa sigur lancome drama, cel roz bourjois. cel de la sephora am citit reviewuri , asa si asa, nu sunt sigura. acum a aparut dior new look ,poate e mai buna decat iconic.te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu vreau sa le incerc pe astea ..inafara de cel de la sephora ..Hmm:-? Dar suna interesant..

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-a dezamagit Lancome Drama, am scris un review despre el aici http://mynameisnixia.blogspot.com/2012/02/dezamagire-totala-mascara-lancome.html Dar cine stie, poate tie ti se va potrivi!

    RăspundețiȘtergere
  4. La cursul de la Sala Dalles am incercat eu mai multe mascara de la Sephora si sincer, dar sincer nu mi-au placut deloc!
    Mie imi place Dior cel mai mult din lista ta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu sunt curioasa de cel de le Bourjois si de la Lancome. Din tot ce-am incercat pana acum, rimelurile de la Lancome mi se par extraordinare. Da' is calica si parca nu-mi mai vine sa dau atatia bani pe unul asa cum faceam pe vremuri. Adica un milion mai merge, dar mai mult...

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel de la Bourjois chiar ca arata mai deosebit.Cred ca si eu l-as lua.Macar pentru design.Cel de la Sephora mi se parca ca arata ciudat.Atat ambalaju care parca ar fi topit dar si periuta...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sephora Outrageous Volume Mascara e super ok. Face genele sa arate bestial! Il recomand! Eu sunt la cea de a doua mascara si cu siguranta voi cumpara si a treia:)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...