marți, 10 ianuarie 2012

Strawberrynet.com haul

Buna fetelor!


Inainte de Revelion am dat repede trei comenzi pe Strawberrynet.com pentru a beneficia de niste super oferte, iar astazi le-am ridicat de la posta.

Am comandat doar 3 produse, iar daca va intrebati de ce am plasat 3 comenzi si nu una, raspunsul il gasiti aici. Din fericire produsele pentru par sunt trimise din Suedia, iar asta inseamna ca nu mai ajung in posta vamala si nu mai trebuie sa platesti tva-ul daca valoarea pachetului depaseste 10 euro.


Ca intotdeauna, produsele sunt impachetate exceptional de bine. Nu am avut parte de neplaceri cu nicio comanda pe acest site si am dat cam 16 pana acum :)







Am comandat Samponul si Tratamentul CHI despre care v-am vorbit in video-ul de aici. Cred ca v-am spus toate detaliile despre aceste produse in filmulet, iar imaginile vorbesc de la sine :)

Pret sampon: 49 lei   Pret tratament: 48.5 lei  Transport gratuit :)






Pe langa produsele CHI am comandat si Professionnel Tecni.Art Hair Mix Sublime Shine Nutri-Oil (For Mixed-Texture Hair). Nu prea sunt eu mare fana L'Oreal pentru ca isi testeaza produsele pe animale, dar curiozitatea m-a impins sa testez acest produs pentru par care m-a costat doar 30 de lei si are 125 ml. Voi reveni cu impresii, promit :)


Oare cand se va intampla ceva asemanator si in Romania?


Daca aveti intrebari sau sugestii le astept cu drag :)

Pinkie

14 comentarii:

  1. sa le folosesti cu placere iubita >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. sa le folosesti iubita! asa ceva nu se va intampla niciodata in RO:) clar.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa te buuucurii de ele! In cat timp au ajuns? Ai idee de unde vin restul de produse? (daca nu din Suedia?)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc frumos! Produsele pentru machiaj vin din Hong Kong si au transportul gratuit, iar parfumurile de undeva din Europa, dar nu stiu sigur si nu ofera transport gratuit decat daca le combini cu un produs de machiaj sau de par. In general comanda ajunge in 8 zile lucratoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si daca nu am posta vamala in oras? E mic orasul si e doar un oficiu postal obisnuit...pot sa comand si sa ridic coletul normal?

    RăspundețiȘtergere
  6. Dya produsele de machiaj oricum ajung in posta vamala, presupun ca posta vamala unde este repartizat orasul tau. Eu zic sa faci un mic research si sa aflii..Nu stiu ce se poate intampla in aceste cazuri. Ai citit articolul "Tot ce trebuie sa stii cand dai prima comanda pe Strawberrynet.com"? Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stella si Betty va pup si va multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le folosesti sanatoasa! Am fost si eu tentata sa comand samponul CHI atunci cand am citit postarea ta :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa le folosesti cu placere! Eu inca sunt fan L'oreal Professionnel, dar ma tenteaza si CHI.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa folosesti cu placere produsele!
    Eu am gasit metoda de a eluda oficiul postal cu vama. Am scris despre asta aici http://mikisplayground.blogspot.com/2011/11/alerta-strawberrynet.html

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...