miercuri, 14 decembrie 2011

Farmec primeste de la Mos Craciun un nou webiste


In pragul sarbatorilor de iarna, Farmec lanseaza noul website www.farmec.ro, care, pe langa interfata prietenoasa si informatiile numerose referitoare la companie si gama de produse, ofera consumatorilor sai posibilitatea de a face cumparaturi online direct pe farmec.ro.

Ideea lansarii noii versiuni a website-ului a plecat de la dorinta consumatorilor Farmec de a cumpara online produsele preferate si de la sutele de solicitari primite in acest sens. Magazinul online Farmec include peste 200 de produse, pentru ingrijirea tenului, a corpului si a parului, deodorante, cosmetica decorativa, produse pentru barbati sau copii.

Cu ocazia lansarii noului website, Farmec vine si cu o promotie speciala. Astfel, primele 500 de persoane care fac cumparaturi de minim 35 de lei, primesc gratuit unul dintre produsele: Lapte demachiant tonifiant Gerovital H3 Evolution, Masca tratament pentru regenerarea parului Aslavital sau Tonic regenerant ultra-activ Gerovital Plant Forte. 

Pe website-ul farmec.ro, puteti citi ultimele informatii referitoare la companie, produsele lansate si ofertele speciale, puteti afla care sunt produsele care vi se potrivesc raspunzind la cateva intrebari, puteti pune intrebari specialistilor Farmec sau va puteti inscrie in Clubul Farmec.
Pentru toate aceste noutati si multe alte surprize, vizitati www.farmec.ro!

Un comentariu:

  1. am intrat si eu la ei si am vazut ca pot sa comand...si desi am fost tentata safac comanda...am preferat sa ma duc la farmacie direct sa cumpar...

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...