vineri, 9 decembrie 2011

Ce am gasit eu in ghetute :)

Vreau sa ma laud si eu ca am fost fetita cuminte si a trecut Mos Nicolae si pe la ghetutele mele si nu ca sa imi lase o nuielusa, ci niste cadoute pe care le indragesc tare mult :)

De la Mosu' mami si tati am primit quad-ul pe care mi-l doream foarte mult de la Flormar, si anume frumuselul 402 si rujul Supermatte 211. Aici postarile facute de Moony despre produsele Flormar au fost foarte utile pentru ca am gasit repede 2 nuante de ruj pe placul meu si am lasat-o pe mama sa aleaga. Ea a ales 211 si mie imi place la nebunie!


 O alta surpriza placuta de la parintii mei a fost aceasta balerina. Ador balerinele si in ciuda faptului ca nu prea port eu lantisoare (pentru ca imi prind parul si mi-l rup) balerina o port cu mare drag :)


Vreau sa va arat rujul mai de aproape si am facut si un swatch pentru voi.

Am adaugat si rujul Longwearing L10 care este rosul pur in opinia mea pentru a vedea tenta de rozaliu din 211 Supermatte.



 De la Mosu' fratele am primit iubitele trufe belgiene cu muuulta cacao si ciocolata Heidi (ca doar eu de ciocolata am nevoie :)))

Scumpul meu a fost un Mos practic, ca de obicei si a intrat cu mine in magazin si m-a lasat sa aleg ce imi doresc. Pe langa faptul ca mi-a oferit o sambata superba pe care o voi tine minte toata viata (vreau sa mentionez ca m-a rasfatat toata ziua, a mers cu mine sa vedem ultima parte din Twilight, mi-a satisfacut o pofta "nail-istica" as putea spune :))) Mi-a luat exact de mi-am dorit: Facets of Fucsia, 326 de la Miss Sporty, lanterna cu Breaking Dawn :D si o gentuta foarte practica Cosmopolitan (pe care acum o gasiti in Carrefour la oferta cu doar 20 lei :D)




 V-am spus eu ca am fost fetita cuminte, altfel nu as fi primit atatea bunatati :D

Pe la voi a trecut Mos Nicolae?

Cu drag,

Pinkie


10 comentarii:

  1. Se vede ca ai fost cuminte . Sa te bucuri de produse!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am vrut sa fac postarea asta dar am renuntat :(
    sa te bucuri de ce ai primit:*:

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce cadouri frumoase ai primit! Lantisorul cu balerina este superb! Sa le folosesti pe toate cu place!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ouau! Sa le folosesti cu placere! Arata grozav. Iar lantisorul e superb!

    RăspundețiȘtergere
  5. Superba nuanta rujului! Cred ca iti sta minunat dupa pigmentul pielii

    RăspundețiȘtergere
  6. Krista sa stii ca la mine tine de autosugestie si dorinta mai mult :p Daca imi doresc sa imi stea bine cu o culoare, imi va sta. Sau pur si simplu nu tin eu cont..

    Apropo..tu ce ruj porti in poza de la avatar? :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Va multumesc mult fetelor!

    Si Daria, vreau sa vad ce ti-a adus Mosul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa te bucuri de cadouri, toate sunt minunate! :D
    La mine a venit doar "mosul" iubit cu o gentuta frumoasa si cu promisiunea ca mai vine si de Craciun :)) A si bineinteles m-am rasplatit si eu singura ca am fost cuminte si mi-am mai luat cateva chestiute. Am ochit niste glossuri Flormar geniale la Moony pe blog, abia astept sa le cumpar. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce mos bogat ai avut! Eu nu am primit nimic :( Dar am compensat ieri cu doua comenzi online plasate strategic :)) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce cadouri frumoase! ♥
    Sa te bucuri de toate :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...