duminică, 6 noiembrie 2011

Review - Eucerin Q10 Active Fluid


Astazi vreau sa va povestesc despre un produs pe care eu il folosesc de mai bine de 3 luni, timp suficient pentru a vedea ce poate si ce nu poate face.

Fluidul Eucerin Q10 Active este special creat pentru a sustine abilitatile naturale de regenerare a celulelor tenului sensibil. Este un produs anti-rid usor pentru pielea normala spre mixta ce se bucura de eficienta demonstrata si de toleranta la nivelul pielii (stiu, probabil va intrebati de ce folosesc un produs anti-rid daca nu am riduri).

Promite ca in numai 5 saptamani, printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil. In plus, coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, ce au un efect daunator
asupra pielii. Pielea devine sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva. Are o formula foarte usoara, fara ulei, protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii cauzata de radiatiile UV, are factor de protectie solara 15, nu contine coloranti si este destinata tenului mixt.

V-am facut aceasta prezentare mai ampla a produsului pentru a vedea ca singura lui proprietate nu este cea anti-rid si nu este nici principala. Am inceput sa folosesc aceasta crema prin luna iunie pentru ca simteam nevoia de mai multa hidratare, iar crema matifianta de la Boots nu mi-o putea oferi.

Primele rezultate ale cremei le-am vazut dupa vreo 2-3 saptamani de utilizare cand am observat ca pielea fetei era mai ferma, iar dimineata ma trezeam cu un ten luminos. Am avut incredere sa o folosesc si dimineata si seara (exceptand serile in care folosesc licoarea mea magica), dar si ca baza de machiaj. Imi place ca are o textura usoara, nu foarte grasa care intra destul de repede in piele si nu lasa nici-o pelicula la suprafata.

Imi place pompita si faptul ca recipientul este dintr-o sticla groasa care mentine crema rece. Mie mi-a facut bine aceasta crema si as mai cumpara-o.

Dupa cum v-am mai spus, eu am tenul mai gras in zona T si o recomand si persoanelor cu probleme asemanatoare. In schimb, nu stiu cat de eficienta ar fi in cazul persoanelor cu ten uscat. Stiu ca exista in aceasta gama si creme destinate tenului uscat.

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Octocrylene, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cyclomethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Alcohol Denat., Sorbitan Stearate, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, DMDM Hydantoin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ubiquinone, Trimethoxycaprylylsilane

Cantitate: 50ml
Valabilitate: 12 luni de la deschidere
Pret: 75 lei

Acesta a fost primul produs Eucerin folosit de mine si mi-a placut, insa nu am o parere despre acest brand. Voi ce parere aveti despre Eucerin? Ce produse Eucerin ati mai folosit?

Cu drag,

Pinkie

PS: Stim (eu si Pixie) ca va suntem datoare sa va povestim cum a fost la cateva evenimente, de aceea saptamana aceasta promitem sa facem acest lucru :)

3 comentarii:

  1. poti sa incerci si eucerin aquaporin active. au si varianta light. cred c-o sa-ti placa si mai mult decat asta :D
    mie-mi plac foarte tare produsele eucerin. nu m-a dezamagit niciunul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Andreea mersi de sfat! Sa stii ca m-am uitat printre mostrele lipite pe dulap si chiar am una de Aqua Porin normala si una de light :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am folosit lotiunea tonica echilibranta de la Eucerin si chiar am scris intr-o postare ca mi-a placut foarte mult, iar tatal meu are niste probleme cu pielea si foloseste lotiune de corp cu uree 5% si ii face foarte bine.
    Din cate am observat eu, produsele Eucerin sunt mult mai ok decat alte produse dermatocosmetice, insa nu sunt promovate pe masura.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...