luni, 21 noiembrie 2011

Renunta la sarea de bucatarie! Foloseste inlocuitorul de sare cu inulina!

 Am o veste buna pentru tine: acum nu trebuie sa te mai privezi de consumul de sare pentru a ca aparut un produs special creat pentru persoanele care sufera de afectiuni datorate excesului de sodiu - inlocuitorul de sare cu inulina.

Acest nou produs inlocuieste sarea obisnuita de bucatarie si  da gust mancarii fara aport de sodiu. In noua formula imbunatatita, inlocuitorul de sare de la Hipocrate contine inulina, un extract natural din plante, un prebiotic cu calitati nutritionale si functionale deosebite. Pe langa efectul de satietate de durata, ce o face sa fie un aliat de nadejde in dieta de slabire si in mentinerea greutatii, inulina contribuie la absorbtia calciului si ajuta astfel la mentinerea integritatii oaselor si la prevenirea osteoporozei.

Sarea de potasiu este un mineral (electrolit) esential in mentinerea echilibrului pH-ului in fluidele corpului uman. Potasiul joaca un rol extrem de important pentru reglarea tensiunii sanguine, masei osoase, musculare, pentru echilibrarea sistemului nervos si pentru corecta functionare a sistemului muscular.

Contine: Inulina (din cicoare/ Cichorium intybus)  54%, clorura de potasiu  25%, clorura de amoniu 25%, glutamat de potasiu  10% si acid citric monohidrat -1%.
Preturile variaza intre 9,40 lei si 11 lei pentru 125g in functie de producator.

Inca nu l-am incercat, dar pornesc in cautarea lui. Ador sare in bucate si mi se pare un produs foarte util! Preturile variaza intre 9,40 lei si 11 lei pentru 125g in functie de producator.
Cu drag,

Pinkie

Un comentariu:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...