luni, 14 noiembrie 2011

My daddy hearts Dior

Daca ma veti auzi spunand "Eu vreau sa imi cumpere tata farduri" sa stiti ca nu am innebunit :))
Vreau sa va arat ultimele produse primite de la tata. De fapt meritul este in mare parte al mamei mele care timp de x ani l-a "educat" sa nu se intoarca acasa dintr-o calatorie fara macar un parfum.. Cat am fost mica a tinut treaba cu un singur parfum, dar o data ce am crescut..s-au facut doua parfumuri :)))

In ziua in care urma sa se intoarca tata dintr-o calatorie (stiam ca va avea escala la Paris :D), am primit obisnuitul telefon in care mi-a spus "Sunt la Paris, astept comanda de parfumuri!" (v-am spus fetelor, ani si ani de munca depusa de mama mea), foarte fericita am sunat-o pe mama sa ne punem de acord ce vrem. Ea mi-a cedat mie "ratia" ei pentru ca deja are o colectie de parfumuri nesimtit de mare, si in plus singurul parfum care ma face sa zic "Miroase a mami!" este Love in Paris (ce coincidenta :))) de la Nina Ricci. So, cum parfumul meu era pe terminate, l-am rugat sa imi cumpere unul nou si ...farduri :) Mi-ar fi placut sa incerc ceva de la Inglot, dar nu a gasit asa ca s-a reorientat spre Dior. Frumoasa alegere :)

Seara acasa am primit parfumul cerut si doua cutiute Dior: un blush si un quad care contine si un eyeliner maro. Fara sa mai lungesc vorba, va arat ce am primit:





Cel din dreapta jos este eyeliner. Imi cer scuze pentru pozele clatinate de emotie :))



Si am vrut sa va arat si ce mi-a adus din calatoria trecuta, ca sa vedeti ca nu este doar o intamplare si ca el chiar se straduieste.



Apropo, tot el a fost cel care mi-a pus prima oara in brate parfumul Very Irresistible Sensual de la Givenchy prin 2005, dintr-o greseala :))) Ii cerusem varianta normala Very Irresistible si a cumparat parfumul mai sus mentionat. Insa, a fost o situatie fericita pentru ca a fost dragoste la prima mirosire..din 2005 si pana acum suntem nedespartiti!


Apropo, stiti de ce imi place sa il las pe tata sa imi cumpere cosmetice?
Pentru ca bugetul lui nu este atat de limitat, crede ca astea sunt preturile normale la cosmetice, iar cand ma vede cat de incantata sunt parca s-ar duce sa mai cumpere cate ceva. Plus ca remarc o evolutie :)


Cu drag,

Pinkie

19 comentarii:

  1. Tata mai imi cumpara uneori cosmetice fara sa-mi zica:D Tihihi. Noh,are 3 femei in viata lui!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragut din partea lui!! Tata nu cumpara fara sa intrebe:p

    RăspundețiȘtergere
  3. mi-l imprumuti/.?macar de2x pe an:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte dragut!
    Si felicitari tatalui tau pentru alegeri :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa e iub al meu ...just like your daddy.
    Din ultima calatorie am primit ( inainte de Craciun anul trecut ) o cutie de 10kg de cosmetice de la creme, demachiante, fonduri de ten, farduri etc.

    Sa le folosesti cu drag :X si sa vedem machiaje noi :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Moama Roxie, pai iub al tau ar trebui sa tina traininguri acreditate CNFPA pentru tati si iubiti!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti geniala! Am citit, silitoare, tot, de doua ori chiar. Pentru ultimele randuri tre' sa-ti multumesc: m-ai facut sa rad cu lacrimi. Chestia cu "crede ca astea sunt preturile normale" e atat de adevarata. Sincer, cred ca ai un tatic minunat, si nu doar pentru daruri sau pentru valoarea loc. Nicidecum. Cred ca lucrul cu adevarat minunat e ca se gandeste la tine, chiar si la mii de kilometri distanta. Multam de post, char mi-ai facut seara mai buna si mai frumoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Macnetize multumesc si eu si ma bucur tare tare ca ti-am facut seara mai frumoasa ;;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Macnetize multumesc si eu si ma bucur tare tare ca ti-am facut seara mai frumoasa ;;)

    RăspundețiȘtergere
  10. ce m-a amuzat ca nu stie preturile ;)) zau ca e bine asa...

    RăspundețiȘtergere
  11. Suuuper, esti o norocoasa! :D Si chiar are gusturi desavarsite.

    RăspundețiȘtergere
  12. Se gasesc tati cu asa calitati si de vanzare?Tata de fiecare data cand ma vede ca ma machez zice "iar te moscolesti?"Dar noroc cu mama care zice "dai-nainte"...La mine in casa barbatii nu sunt asa de permisivi cu machiajul..frate-miu ii interzice prietenei lui sa se machieze atunci cand nu merge la birou,cei drept cred ca daca s-ar duce la birou fara machiaj ar da-o afara zicand ca este clasa a 10-a...:))),dar unde ziceai ca pot gasi sa cumpar un tata?sau macar un cip cu calitatil;e necesare..ca de implantat ma descurc eu:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt foarte frumoase si le meriti!!!!:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Maria sa stii ca si tata este un paradox: de fiecare data cand ma vede machiata ma intreaba de ce m-am mascarit asa...Si cand aveam parul roz tot timpul comenta si era nemultumit, insa imi povestea mama cum scotea poza din portofel cu mine (in care aveam parul roz) si se mandrea :))) Tatii astia :-j

    RăspundețiȘtergere
  15. ce tatic dragut si darnic ai..vreau si eu:))..tata nu se baga la din astea:D

    RăspundețiȘtergere
  16. Dupa cateva experiente nefericite acum tata imi da direct vouchere cadou pentru aoro.ro. asa imi cumpar ce vreau cand vreau.

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...