luni, 26 septembrie 2011

Unde pierd barbatii informatia pe drumul de la teorie la practica?

Toata dimineata m-am gandit la un titlu potrivit pentru aceasta postare si inca nu sunt sigura ca l-am gasit pe cel mai bun.

Acest subiect il am in minte de ceva vreme, dar am mai avut discutii pe aceasta tema cu diverse persoane si mi-a mai pierit interesul. Insa, aseara m-am uitat la emisiunea Ioanei Pestritu de pe Kanal D care se numeste D Paparazzi si in mare se ocupa cu barfe mondene. Nu sunt fana acestei emisiuni sau televiziuni, dar stiti si voi foarte bine ca nu avem ce vedea la tv, iar de Videanu si milionul de euro ce trebuie returnat ma plictisisem.

Ei bine, la un moment dat in timpul emisiuni au prezentat un reportaj realizat intr-un club din Bucuresti unde vreo 5-6 barbati au fost rugati sa raspunda la cateva intrebari despre femei:
1. Ce fel de femei preferi naturale sau machiate?
2. Cum iti plac femeile mai imbracate sau mai dezbracate?
3. Cum preferi sa fie femeia mai slaba sau mai voluptoasa?

Daca la intrebarea 3 raspunsurile erau impartite, la intrebarile 2 si 1 toti barbatii au strigat la unison ca prefera femeile mai dezbracate si naturale.

Si acum am ajuns si la subiectul acestei postari: ma enerveaza barbatii care spun ca prefera femeile naturale, fara machiaj. Mi se par ipocriti. Nu mi se par, de fapt sunt ipocriti.

Am discutat pe aceasta tema si cu iubitul meu, mai ales ca de la el aud cel mai des "dar mie imi placi mai mult asa naturala si fara machiaj", desi ii place cand port extensii de gene, cand folosesc eyeliner in stilul cat eye sau cand port ruj rosu (cat de natural poate fi asta?!!?!).

Si partea cea mai funny a fost cand mi-a aratat un coleg o poza cu A.J. si mi-a spus "uite ce frumoasa este ea asa!". Mi-a luat ceva sa gasesc respectiva poza, dar merita sa vi-o arat.



Sunt sigura ca nu este nevoie de niciun fel de comentariu din partea mea pentru ca voi singure stiti cum s-a ajuns la acest natural din poza :))

Revenind la reportaj, una dintre persoanele intervievate era un personaj pe care l-am cunoscut cu o seara inainte la Let's Party! si care la un moment dat cand eram la bar sa comand ceva de baut a intrat in vorba cu mine si m-a intrebat daca ma poate ruga ceva. Rugamintea lui suna cam asa: "poti sa ma saruti pe brat?" (wtf?!?!) ...ca mai apoi sa imi dau seama ca purtam un ruj rosu intens.

Pe principiul "Sa faci ce spune popa, nu ce face popa" se pare ca merg si barbatii.. Ca altfel nu inteleg de ce se straduiesc atat de tare unele fete sa se urateasca in asa hal:




Rose Marie era apreciata pentru frumusetea ei dinainte sa arate ca Daffy Duck..


(in poza nu apar si silicoanele pe care le-a schimbat de cateva ori)



So..why don't men practice what they preach? Acesta ar fi fost un titlu potrivit :) Sau si mai bine spus, de ce nu au curajul sa spuna ce apreciaza cu adevarat?

Hugs,

Pinkie

12 comentarii:

  1. Binee. :)) Tare colegul ala. 1. Cat fond de ten isi pune Angelina... Ma abtin ca nu prea folosesc asa ceva.
    si 2. Oricum, nu e tocmai cel mai bun exemplu... Adica ea oricum e absolut superba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dap, este superba..dar destul de machiata in acea poza :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici cu machiaj bun nu cred ca ar iesi o poza asa perfecta...clar e retusata in PH ;). Prietenul meu mereu imi spune ca ii place mai mult de mine machiata, iar cand insisit la rimelat tot timpul ma intreaba "ti-ai pus gene false?" :))

    RăspundețiȘtergere
  4. ai dreptate si cu asta am spus totul in legatura cu parerea mea despre subiectul acesta:*

    RăspundețiȘtergere
  5. hahahahahahaa,Duffy Duck!!!!Stilul tau si a lui Pixie de a scrie este superb..mereu ma binedispun intrand pe blogul vostru!
    Super interesanta postarea.. Apropo,probabil par prea insistenta pentru ca am mai intrebat pe aici,dar ai folosit plasturii aceia pentru albit dintii? Mi-as comanda si eu,dar cel mai teama nu imi este ca ar putea sa nu aiba efect,ci ca mi-ar putea creea dureri ale dintilor,avand dintii sensibili :D
    La tine a fost ok?

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea S multumesc pentru aprecirea ta :*

    Imi cer scuze eu ca nu m-am adunat inca sa fac o postare pe acest gen. Dupa cum stii eu nu am comandat o cutie intreaga, ci doar 8 bucati. Daca exista vreo diferenta fata de cum erau dintii mei inainte sa folosesc plasturii, nu iti pot spune sigur. Dar iti pot spune ca atunci cand port un ruj rosu sau o culoare mai intensa toata lumea imi spune ca mi-am albit dintii..

    Ella Suchardine a folosit o cutie intrega si la ea se vede diferenta. Eu nu am capatat nicio sensibilitate de la plasturi, dar sunt persoane care se plang de acest lucru. Cred ca difera in functie de toleranta fiecaruia. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. stii,si prietenul meu imi spune'imi place cum iti sta asa naturala',dar cand ma dau cu fond de ten,cam o data pe luna,ma intreaba: ce ti ai facut d iti sta atat de bn?esti tare frumusica azi! si ii zic: stii,m am dat cu fdt.
    la care el: ceeee?de ceee?n-ai nevoie de asa ceva!
    mda....

    RăspundețiȘtergere
  8. Barbati, ce te astepti? iti spun ca te iubesc si se uita la cururi pe strada :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am fost in situatia asta de multe ori :))... insa raspunsul era ca sunt doua ipostaze diferite, insa daca ar trebui sa aleaga, ma prefera without make up.
    Iar parerea mea este ca daca e sincer, apreciez foarte mult ca nu e nevoie de o masca pentru a fi placuta (de el), insa in cazul exemplelor de mai sus... no comment :)). Nu simt ca pierd nimic daca o aleg pe duffy duck :)).

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...