luni, 19 septembrie 2011

Cat loc ocupa cosmeticele tale in viata iubitului tau?

Initial ma gandisem sa ii dau acestei postari titlul "Tu cat loc ocupi in viata iubitului tau?", dar mi-am dat seama cat de nepotrivit ar fi fost...

Ideea acestei postari mi-a venit acum cateva luni cand am observat cate lucrusoare am carat usor usor la iubitul meu acasa pentru a-mi face viata mai usoara cat stau la el :)

Partea frumoasa este ca pe langa faptul ca m-a lasat sa pun diverse obiecte prin camera lui, mi-a cedat jumatate din primul sertar al comodei lui pentru cosmetice si aproape un raft in sifonier pentru haine si prosoape.


Initial imi adusesem doar lucruri esentiale precum demachiant, crema de corp si deodorant, dar cu timpul mi-am dat seama ca am nevoie si de sampon, gel de dus, crema de fata si alte chestii :p

Asadar, iubitul tau cat de tolerant este fata de cosmeticele tale? :p

Hugs,

Pinkie

11 comentarii:

  1. haaa...e disperat...m-a rugat sa-i fac si lui un loc mic- mic in dulapul de la baie...care este mare-mare !...si rugamintea se repeta tot cam la 2-3 luni...ca nush cum fac toate cele...ca se labarteaza acolo ! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) cand ramaneam la el niciodata nu lasam nimic, pentru ca mereu aveam impresia ca voi avea nevoie de respectivul obiect, asa ca aveam obieceiul sa car in geanta minimul de produse cosmetice si de ingrijire si cateva hainute de schimb. acum stam impreuna si nu se mai pune problema.

    RăspundețiȘtergere
  3. La inceputul relatiei, cand doar ramaneam la el o seara sau doua, mi-a cumparat ce a vazut el ca tot aduceam la el si mi-a facut loc in dulap si in sifonier. Acum, ca suntem casatoriti si stam impreuna e jumi juma, mai putin in dulapul din baie unde trei sferturi sunt ale mele:))

    RăspundețiȘtergere
  4. acum ca stau sa ma gandesc bine, chiar daca 2 ani ne-am vazut aproape seara de seara, chiar daca dormeam la el, nu mi-am dus niciodata lucruri la el, ma descurcam cu ce aveam daca se intampla sa uit ceva acasa...cu el folosea gel de dus, crema & lotiune de corp dove, le imprumutam si eu daca aveam nevoie. Deo, parfum & crema de maini am tot timpul in geanta asa ca nu era cazul sa-mi las diverse pe acolo :D.
    in schimb, la mine acasa ii cumparasem si lui pijamale, papuci, trening...ca sa nu-si mai care mereu schimburi.
    acum ca stam impreuna, am impartit toate rafturile din casa in mod egal, mai putin dulapul din baie...fiindca toate cosmeticalele mele abia incap pe 3 rafturi...

    RăspundețiȘtergere
  5. saracii..noroc ca nu au si ei tot atatea chestii ca si noi, ca atunci clar ne trebuia o intreaba vila:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa aveam si eu cate putin din toate pana am inceput sa-i inghesui lucrurile iar acum mi-a cedat un sertar si mi-a cumparat un sifonier :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. eu inca nu stau cu el,insa sunt mandra ca iubitul meu stie toate firmele de cosmetice si toate preturile de prin magazin:))face diferenta intre o pudra translucida si una normala =)) eu l am inebunit:)

    RăspundețiȘtergere
  8. eu nu am cu cine sa impart un sertar:-<:)) Dar sigur nu ar incapea :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt cea mai cuminte, se pare, imi iau intr-un ghiozdan/geanta mare produsele de demachiat/spalat si creme, minimul necesar de machiat, deodorant si haine de schimb :) El insista sa-mi aduc cateva sa le las la el, ca sa nu le mai car, dar zau ca am impresia ca imi trebuie toate acasa :))

    RăspundețiȘtergere
  10. pe vremea cand locuiam cu iubitul meu, de disperat ce era ca invadasem practic toata baia s-a intors intr-o seara acasa c-un dulap de baie in brate. am ras de-am murit. dar tare bine-a fost. o perioada, ca pe urma am inceput sa-i invadez si dulapul lui si vai ce scandaluri ieseau de fugeau matza si cainele si se-ascundeau sub pat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Hihii..eu cand am inceput sa dorm la iubitul meu,incepusem sa-mi aduc hainute,ba o pijama,ba un pantalon,tricou ,etc apoi cate-o incet incet cele necesare corpului,crema de corp,gel de dus,crema de maini si mai tarziu cosmetice(nu puteam sa ma car la nesfarsit cu ele in geanta).De fiecare data cand imi cumparam cate-un creion de ochi sau mascare ,imi ziceam: i-au 2 ,unu pt acasa si unu pt la iubi. :))Prima data mi-a facut loc in dulapul lui, mi-a dat un raft pt haine :)) Apoi ma plangeam ca nu am unde sa-mi pun cosmeticele.Mi-a dat noptiera de pe partea unde dorm acum :D:D.In momentul de fata am jumate din dulapul lui :)) noptiera si 2 sertare imense dintr-o comoda si tot nu-mi ajung :)))PS:Scuze ca m-am semnat ca anonim dar n-am nici unul din conturile puse acolo. Semnat Flory Florentina

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...