vineri, 5 august 2011

Rujul cel comunist!

      De cand cautam rujul asta....cand eram mica toate doamnele il aveau si mama nu ma lasa niciodata sa il folosesc :( asa ca gasindu-l dupa muuulti ani si la un pret de nimic am zis ca nu am ce pierde si ca trebuie testat :)) Are acelasi ambalaj usor rock&roll de pe timpul cand mama era domnisoara :D si aceiasi culoare verde-iarba. Din ce tin eu minte cel de pe vremuri se transforma in rosu iar asta e o zmeurica....
      Pot sa zic ca imi place la nebunie...nu stiu ce ingrediente satanice contine dar nu se compara cu nici un lipstain sau ruj rezistent la transfer ca rezistenta...este inuman de rezistent. Chir alaltaieri il incercasem din nou ca l-am regasit si dupa multe perii, sarme si substante tot se vede pe mana urma lui.
Mama care e chimista mi-a explicat ca isi schimba culoarea in functie de PH-ul pielii si ca sunt sanse ca pe fiecare persoana sa aiba o nuanta usor diferita. Prea complicat procedeul pentru cunostintele mele.


             I absolutely loooove it. Daca sunteti din bucuresti si il vreti aveau o cutie plina in statie la academie sus la buticul cu de toate la pretul de 3 lei :D doar sa nu va luati teapa ca si mine...nu se invarte cu trebuie si nu iese rujul...asa ca tre sa sap cu pensula dupa el sau sa il scutur bine sa iasa.
XOXO,
PIXIE

22 de comentarii:

  1. Hihi!Eu ma jucam cu el atunci cand eram mica...nu prea-mi scapa nimic din ce avea mama...spre nefericirea ei..

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte tareeee! si eu m-am mai gandit la rujul asta si chiar ma asteptam sa il vad pe bloguri, adica mi-as fi dorit sa il cumpere cineva si sa ne povesteasca despre el :))

    RăspundețiȘtergere
  3. hehe...si eu cand l-am vazut nu m-am putut abtine...il am deja de vre luna cred si tot ma tineam sa ii fac review. ignorati pozele foarte varza pe care le-am facut :D

    RăspundețiȘtergere
  4. :))imi aduc si eu aminte de el..si tot la fel nu aveam voie sa il folosesc...
    oricum nu l-as flosi nici acum:D..cine stie ce chestii contine de se tranforma in culoarea respectiva...

    RăspundețiȘtergere
  5. bondarica si mie mi-a fost frica sa il iau dar m-am gandit ca a fost folosit pe vremuri ani de zile si n-am auzit pe nimeni sa aiba probleme cu iritatii sau mai stiu eu ce nebuni :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci ti l-ai luat in final :))) bv!

    RăspundețiȘtergere
  7. ;)) si eu ma jucam cu rujul asta cand eram mica.

    RăspundețiȘtergere
  8. sunt fascinata de schimbarea asta de culoare ;)) pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Cand bunica-mea il termina, eu bagam un bat de chibrit in el si ma dadeam, imi facea buzele atat de roooozzz :X

    RăspundețiȘtergere
  10. Hehehe, foarte tare! Multumim pt info :*

    RăspundețiȘtergere
  11. oooo....ai gasit un mamut in materie de cosmetice...:))) il stiuuu...de muuulttt...ohhhoooo....daca te dadeai cu el , 2 zile tinea...tot asa este....????????

    RăspundețiȘtergere
  12. coco da rezista o groaza nu il scoti usor...

    RăspundețiȘtergere
  13. am si eu unul de mult timp , dar este albastru.rezista pe buze muuult muuult timp:D
    kiss:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Si eu ma dadeam pe ascuns cu el. :)) Nu ca nu m-ar fi descoperit, la cat de roz era. Totusi, cele de acum nu mai au nici pe departe calitatea celor de pe atunci. Si ambalajul era diferit (mai greu, mai bine finisat) si rujul in sine la fel, era mai calitativ. Dar si astea sunt o varianta super, ne aduc aminte de copilarie. :X

    RăspundețiȘtergere
  15. :)) am acelasi ruj, verde, cu acelasi capac..l-am trecut o data pe buze si s-au inrosit imediat...un rosu aprins, placut, care tiiineee o gramadaa :L))

    RăspundețiȘtergere
  16. chiar maine o sa mi-l iau ca trec pe acolo....vai ce mi-ai adus aminte de copilarie...bunica il folosea si cand ma duceam in vacanta de vara la tara eram cea mai moderna din sat cu rujul asta pe buze :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. nu scrie nimic pe el, pe fundul lui, ca nu mai tin minte? il vreau si eu si nu stiu cum sa-l caut pe net sa vad daca se gaseste de comandat. te pup

    RăspundețiȘtergere
  18. iela nu scrie nimic..nici eticheta nimic nimic :(

    RăspundețiȘtergere
  19. In ce zona, sau la ce magazin ai gasit tu acest ruj? Ms

    RăspundețiȘtergere
  20. elena am scris si in postare...il gasesti la academie in statia lui 368 directia centru la buticul din statia ratb e singurul butic nai cum sa il ratezi. fetele zic ca se mai gaseste la buticurile de la metrou

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...