joi, 28 iulie 2011

Jurnal de dieta (4) - Experienta Herbalife


Am promis sa povestesc despre experienta cu Herbalife daca sunteti interesate si din mesajele voastre am observat ca va doriti acest lucru.

Dupa cum se poate observa nu sunt la prima lupta cu kilogramele. Anul trecut prin septembrie - octombrie am zis sa incerc si cu Herbalife. Auzisem numai lucruri bune despre produse si eram foarte entuziasmata. Culmea a fost ca intr-o zi m-a sunat o prietena sa ma intrebe daca nu vreau sa ma recomande pentru o consultatie la nutritionist care va fi gratuita numai prin recomandare si am acceptat.

Dezamagita m-a sunat dupa consultatie si mi-a povestit ca de fapt este vorba de un consultant H si ca nu este niciun fel de nutritionist, ca a masurat-o, i-a vorbit despre nutritie, produse H si i-a recomandat un plan de tratament de vreo 6-7 milioane. Eu auzind ca este vorba de H m-am entuziasmat si mai tare pentru ca eu chiar eram determinata dinainte sa ma sune ea sa incerc aceste produse, asa ca am rugat-o sa ii spuna consultantului sa ma programeze mai repede.

Consultatia a avut loc intr-o sala cu vreo 5-6 birouri la care lucrau si alti consultanti cu alti clienti. Bineinteles ca nu am avut parte de intimitate la masuratori, desi Miruna(consultantul care se ocupa de mine si care era cu vreo 10 ani mai in varsta decat mine) a facut tot posibilul sa nu ma simt incomod.

M-a masurat, cantarit, mi-a calculat IMC (indicele de masa corporala) si mi-a spus procentul de grasime din sange. Situatia era mai mult decat grava!

Am inceput sa vorbim despre nutritie pe un pliant standard H unde trebuia sa completez si un chestionar, cu raspunsuri DA sau NU. Indiferent de punctajul obtinut replica era urmatoarea "trebuie sa ajungem ca raspunsul sa fie DA la toate intrebarile". M-a intrebat daca sufar de vreo afectiune, ce medicamente iau, etc iar la momentul respectiv chiar am crezut ca toate aceste lucruri conteaza. Nu au contat deloc!

Apoi brusc fara sa imi dau seama am trecut la prezentarea produselor H si mi-a facut un plan de tratament care costa in jur de 750 de lei pe luna! Acesta consta in 2 cutii de shake si mai multe tipuri de pastile pe care le recomandau. Dupa lungi negocieri, pentru ca desi eram pregatita sa suport niste costuri mari, nu eram pregatita pentru o asemenea suma (!) a mai scazut din pastile si am ajuns la un plan de tratament in valoare de 500 de lei care consta in cele 2 cutii de shake-uri si 2 flacoane de pastile: unul pentru celulita si unul pentru accelerarea metabolismului.

Nu uitati ca eram foarte entuziasmata de pasul pe care tocmai il facusem si aveam mari sperante alimentate de toti consultantii din sala respectiva pentru ca nu prea ai intimitate.

In consta tratamentul: Dimineata inlocuiam micul dejun cu un shake si luam 3 pastile (una pt celulita si 2 pentru accelerarea metabolismului), la pranz mancam o masa slaba (ex: piept de pui la gratar cu legume) si luam aceleasi 3 pastile, iar seara inlocuiam cina cu un shake, dar luam doar pastila pentru celulita.

Ce mi-a placut foarte mult la inceput a fost ca am fost sunata in fiecare seara de catre consultant sa ma intrebe cum ma simt, cum a mers, sa ma motiveze si sa ma puna sa beau apa!!! Trebuia sa merg de cel putin 10 ori la toaleta zilnic ca sa fac pipi pentru a elimina toxinele. Un alt aspect dragut era ca in fiecare saptamana mergeam la masuratori.

Dupa prima saptamana am mers la primele masuratori. Cantarul zicea ca am slabil 2,1 kg intr-o saptamana! Eram entuziasmata. Dar masuratorile au inceput sa ma enerveze inca de la prima vizita: strangea atat de tare de centimetrul ala ca sa imi arate cati centimetri am slabit eu, incat daca ma duceam sa imi comand haine dupa acele masuratori nu as fi incaput in ele! Ma prostea in fata si asta ma enerva la culme!!! Dupa a doua saptamana nu am mai vrut sa merg la masuratori pentru ca a 2 a oara a fost si mai aiurea.

Miruna, consultantul meu imi spusese ca o data la 3 luni are loc un eveniment mare in Herbalife care se numeste "Ziua Clientului" si care are loc la Sofitel (deci super fite) si ca eu sunt invitata ei si ca pot veni insotita. Am ales sa merg cu mama mea, iar acest eveniment s-a potrivit sa fie chiar in ziua primei masuratori. Evenimentul a avut loc intr-o sala mare cu multe locuri si o scena maricica. A fost exact genul de eveniment de spalare de creiere in care apare cineva pe scena zice ceva si toata lumea aplauda, este fascinata, parca nu mai gandeste!!!!

Mi s-a parut o mare sarada toata seara, dar cu o singura exceptie: cand pe scena apareau consultantii si spuneau cat au slabit ei. Era o doamna pe la vreo 50-60 de ani care slabise 70 de kg!!! Am ramas uimita!! Treaba este pe bune si am cunoscuti care au slabit cu Herbalife si se simt foarte bine.

Ca sa va spun punctul culminant al serii, era o parte a evenimentului in care toti consultantii isi chemau clientii pe scena si le dadeau o diploma pe care scria cat au slabit si faceau poze (gen festivitatea de absolvire a facultatii). Cand era si Miruna, consultantul meu, pe scena mi-am auzit numele. Am ramas socata! Nu am vrut sa ma duc, dar mama mi-a zis sa fiu o doamna si sa ma simt bine. Ei bine am primit si eu o diploma pe care scria ca am slabit 2,1 kg si a trebuit sa raspund la intrebari gen cum mi-a schimbat viata H, ce bine ma simt si fara el nu mai pot. Eram un pachet de nervi!! Cand am luat decizia de a slabi, a fost o decizie intima si am impartasit-o doar apropiatilor. Inca eram in faza in care negam in gura mare ca am o problema sau mi se parea ca daca nu o zic cu voce tare problema nu exista. Asa ca aceasta intamplare mai mult rau mi-a facut, decat placere. Ca sa nu mai zic ca in sala erau cunoscuti, care nu vroiam sa ma vada in aceasta ipostaza!

Per total, este un eveniment de spalare de creiere penibil zic eu!

Am urmat acest tratament aproape 5 saptamani. Dupa primele 3 saptamani ma chinuiam sa beau shake-urile. Pur si simplu nu mai suportam gustul de praf si mi se apleca dupa fiecare inghititura. Dupa aproape 5 saptamani slabisem 5 kg pe care le-am pus inapoi in aproape 2 saptamani. Stiu, nu am avut nici cel mai echilibrat mod de viata, dar cu siguranta acest lucru nu s-ar fi intamplat daca nu treceam de la o dieta super drastica (o masa pe zi si 2 shake-uri) la niste mese consistente. Era naspa ca ma infometam si mi se recomanda sa beau apa tot timpul sau sa mananc bobite de soia coapte.

Eu cunosc persoane care au slabit cu Herbalife (+ muult sport) si se simt foarte bine. Dar organismul meu nu le-a vrut. Nu sunt impotriva persoanelor care opteaza pentru aceasta varianta, dar eu am incercat pe propria piele si nu a mers. Nu zic nici sa luati, nici sa nu luati. Este o decizie personala.

Deocamdata imi place noul meu stil si noua dieta. Astazi merg la primele masuratori si a2a intalnire cu dna nutritionist. Sa-mi tine-ti pumnii pentru ca ma voi demoraliza daca nu am slabit :( In aceasta dieta nu fac foamea cam deloc si mi se pare cam ciudat sa apara asa repede rezultate.


Sper ca v-a fost de ajutor experienta mea.

Hugs,


Pinkie

55 de comentarii:

  1. Baftaaaa, nu te demoraliza, efectele or sa se vada pe termen lung, chiar daca acum nu. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. hey..si eu am fost sunata de cei de la H,am fost,pt ca eram curioasa ce si cum...dar cand am auzit de prafuri si pastile..am zis ok,mai bine ma mentin si ma detoxifiez cum stiu eu mai bine...sunt praf,cand a vazut tipa de acolo ca stiu ce anume trebuie sa fac si ce nu si i-am mai spus ca am slabit si 12 kg cu propriul meu regim sanatos,a lasat-o balta:))) Nici macar nu a mai incercat sa imi bage pe gat ceva..
    Spune nu pastilelor si infometarii! Decat sa iti dai organismul peste cap...mai bine regim adecvat+sport!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandra multumesc pt sustinere! Sper sa se intample ceva pentru ca astept de mult timp asta..

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea tu ti-ai facut regimul cu care ai slabit 12kg? :-o Esti foarte tare!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma asteptam la ceva mai multe critici.In mare ceea ce ai zis tu nu mi se pare asa grav cum reiesea din comentarii.Acum nu vreau sa te superi pe mine dar eu sunt familiarizata cu produsele si iti spun sincer ca nu ai dat peste un distribuitor tocmai bun. O intrebare:Afacerea ti-a prezentat-o? Un tratament intreg e 420 lei(daca tin bine minte) nici decum 700. Si se mai scade(un shake costa 120 lei si te tine in jur de 21 de zile). E bine ca te-a sunat si s-a interest.Apa e necesara in absolut orice dieta si chiar si in viata de zi cu zi.Cel putin 2 litri de apa pe zi ar trebui sa bea oricine!.Birourile sunt multe intr-un loc deoarece chiria e foarte mare(se plateste 5 milioane pe birou-deci fa un calcul cat e camera intreaga) si nu tuturor le convine sa lase atatia bani acolo.De infometat nu te infometezi ci din contra.Eu cand beam shake chiar ma simteam foarte satula.Na dintr-o data e destul de greu , dar ideea e ca nu e infometare ci e o masa redusa DAR FOARTE BOGATA IN VITAMINE si tot necesarul zilnic pentru organism , care nu le consumam in fiecare zi.Sunt suplimenti nutritivi , vitamine tocmai ca sa nu se anemieze corpul.E si hranit(dar sanatos) si se mananca si putin.Foamea nu o faci fi sigura.Si 2,1 kg pt inceput e foarte bine.Ca ai pus mai mult dupa cred ca e chestia de propriul tau organism.Poate daca ai fi tinut pana la capat era altceva(si poate dupa regim ai inceput sa mananci mult si aiurea-fara vitamine si tot). Despre afecere maicamea se ocupa si un program cu adevarat intreg (adica cu cate 5-6 pastile nu 2-3) costa 4 mil pentru ca e cu reducere.PEntru inceput 25% apoi 42% si de la 42% deja priemsti 17% din vanzarile distirbutirilor adusi de tine.Cand ajungi la 50% deja iei mult mai mult.Cunosc persoane care intr-un an de zile au ajuns sa castige 10.000 de euro pe luna sau cel putin 10.000 de lei noi. Ca afecere crede-ma ca se scoate bine(si nu mai zic de cei milionari in euro).Si despre slabit, tu ca client ai un pret fara reducere dar tratemtnul itnreg ti-am zis e 420 de lei si chiar slabesti.Poti sa dai in jur de 10 kg pe luna si ATENTIE dai sanatos.Ai vitaminele necesare, nu te anemiezi etc.Trebuia sa ti mai mult sa vezi cu adeavrat efectele.Dupa 5 saptamani nu ai avut vointa. Ce m-a mirat e ca tu auzisei de bine.De obicei cand zici cuiva numele firmei deja se sperie(li se face foarte multa reclama negativa-si pana si MESSI,BECKAM le recomanda- deci nu sunt chiar asa proaste cum se zice). Si in legatura cu faptul sa nu ar fi nutritionisti , ba sunt.Fiecare distribuitor urmareste cateva consultatii pana isi da licenta.Si are o licenta valabila un an , dupa un an daca e multumit de banii castigati o prelungeste. Deci e licenta aprobata nu o joaca.Chiar sunt cu adevarat nutritionisti.Si ca o inercare s-au dus distribuitorii la cativa nutritionisti sa vada cum isi fac treaba, si nu calculau grasimea din corp , nu iti puneau intrebarile necesare , iti ofereau o dieta cu multa mancare(cica sa nu te forteze) etc.Si decat sa dai nesanatos 20 kg intr-un an, mai bine le dai sanatos in 2-3 luni. Acum e parerea mea si iti zic ca eu cunosc foarte multe cazuri si te asigur ca stiu ce vorbesc.Sper sa citesti tot ce am zis si sa nu te superi pentru ceea ce ti-am zis.Am vrut decat sa iti explic cum e treaba si sper ca si altii care vor citi sa fie mai receptivi si sa incerce inainte sa asculte doar reclama negativa. Te pup.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Eyya scuza-ma ca te corectez , dar prafurile alea de care zici tu sunt toate naturale si pe baza de plante.Zi si mie cate produse gasesti naturale si sa te si slabeasca? Sunt pline de vitamine si nu te infometezi.Din contra, organismul e mai hranit ca oricand(si cu ceea ce ii trebuie). Poate nici tu nu ai dat peste un distirbuitor bun si singurul lucru care il vroia era sa isi vanda marfa.Mai sunt si dastia ca oriunde in lume, ca in orice firma. Daca ai fi stat de vorba cu altcineva si ti-ar fi explicat tot ai fi vazut ca nu e infometare.
    @Pinkie am omis ceva:d.Cand ai zis tu de participarea la sofitel.Atmosfera de acolo si aplaudarea si tot era pentru incurajare.Trebuie mentinuta o stare pozitiva si sunt numai oameni fericiti acolo.Cum ar fi aratat o prezentare normala?Sa vina cineva pe scena vorbeste si toti stau ca mutii si tristi? Daca asta e spalare de creiere..:)) Eu as numi-o ajutor si sustinere. Kilogramele sunt vizibile si ca tu o recunosti sau nu , lumea te vede.Acolo esti printre persoane care te inteleg si nu or sa rada in veci de tine.Sa apari pe scena chiar si cu "performanta" doar de 2.1 kg si sa vezi ca lumea te incurajeaza eu as zice ca e un mare plus.Nu duci "lupta" singura. Na acum fiecare vede situatia cu alti ochi. Si inca odata ma repet, sper sa nu mi-o iei in nume de rau:d.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ioana eu eram un simplu client si crede-ma ca daca atat am spus ca am dat, atat am dat. La fel cum am spus si la final eu nu fac recomandari daca sunt bune sau proaste, pur si simplu eu nu voi mai consuma asa ceva. Experienta mea nu este una frumoasa si detest sa vad cum sunt spalate creiere in masa. Dupa cum am precizat, cunosc si cazuri fericite.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da marog fiecare cu parerea lui.Ti-am si zis la inceput ca nu ai dat peste o distributioare buna.A vrut sa iti bage produsele pe gat.Si din cate zici tu ca ti-a dat , nu cred ca faceau atata produsele.Poti sa cauti lista cu preturi pe site-ul lor. Poate vroia doar sa le vanda sa castige ea bani, nu stiu ce sa zic:-??. In legatura cu spalarea de creiere nu stiu de ce ramai cu impresia asta(lucru asta l-am auzit la multi).Mie mi se pare ca ideea chiar ajuta.Na sunt si persoane care vor sa se ascunda si sa tina totul in particular , dar refuza pur si simplu invitatia ca nu te obliga nimeni sa mergi:)).
    Ti-am zis daca pana si Messi si Beckam le recomanda(si le si consuma ca nu e doar chestie de publicitate) , inseamna ca sunt si ele bune de ceva ca nici ei nu sunt oricine.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu inteleg ca mama ta si tu implicit aveti de castigat din aceasta afacere si de aceea vreti sa ii faceti o imagine cat mai buna, dar sunt foarte multe cazurile de nereusita si acestea nu sunt aduse deloc in discutie..de aici si mirarea ta ca eu auzisem de bine, cand de obiecei se vorbeste de rau. M-am uitat acum pe preturi si 1 flacon de Formula 1 care este shake-ul costa 132 lei (eu am luat 2), pastilele celul-loss costa 76 lei iar Termo complete costa 141 de lei, in total 481 de lei. Aproximativ 500 de lei cum am scris.

    RăspundețiȘtergere
  10. eu zic ca cel mai bine este sa ai un stil de viata sanatos in permanenta , de exemplu stilul mediteraneean , plimbari , sport...nu tot felul de prafuri si diete...am o experienta vastaaaaaaaaaa , crede-ma...am tinut diete vre0 25 de ani pana m-am dumirit ce si cum...bafta !

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand am citit titlul chiar eram foarte curioasa ce este scris in articol.
    Si in legatura cu intalnirile acelea, sunt complet deacord!

    In timpul liceului, imi cautam un job care sa nu ocupe foarte mult timp si am dat peste un anunt pe ejobs in care nu se specifica exact despre ce este vorba.
    Asa ca am am aplicat si am fost chemata la un "interviu" unde am aflat pentru prima data de Herbalife.
    Din prima mi s-au parut ciudatei, in astfel de produse oricum nu aveam incredere si nu am in continuare, dar de dragul experientei, am incercat.

    Totul a durat maxim 2 saptamani, pana cand am fost invitata la o astfel de intalnire... iti dai seama ca am fugit cat de repede am putut de acolo :)) in momentul cand am vazut cum se aplaudau unuii pe altii pe ritm de samba (sau ce melodie era :)) ) si veneau pe scena urland cat au reusit ei sa slabeasca.

    Iti tin pumnii in continuare si ma bucur tare mult ca ai ales o alta modalitate de a slabi!
    Tatal meu, cu ajutorul unei nutritioniste excelente a reusit sa slabeasca 30 de kg in mai putin de un an si de asemenea, a ajuns sa aiba un stil de viata foarte sanatos.

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa stii ca pe maicamea nu o ajuta cu nimic ca vorbesc eu de bine aici.Daca ar vedea cineva si ar fi incantat nu devine automat clientul ei.Sunt foarte multi distribuitori si pe ea nu o ajuta cu nimic ca isi face altcineva client.Daca vroiam sa o ajut cumva puteam sa ofer pe aici nu?Sa incerc sa conving pe cineva sa le cumpere.Eu decat am vrut sa sublinez ca inainte de a zice ceva de rau doar ca ai auzit la x si y nu e bine.Multi nici nu le-au incercat sau nu au dus o dieta pana la capat si deja fac reclama negativa.Nici tu nu le-ai incercat pana la capat.Cu pretul eu ziceam ca nu sunt 700 lei cum ai zis initial. Si 480 de lei nu e o suma uriasa.Fa un calcul sunt 2 mese pe zi deja cumparate.Daca ai fi cumparat mancare zi de zi cat te-ar fi dus?Asa tuturor li se pare mult ca sunt banii dati gramada.Mai sunt cliente de zic ca li se pare scump dar cand le faci niste puncte cadou si primesc un produs le convine.De ce?Ca sunt bune nu? Daca nu erau nu acceptau produsul.Chiar ieri a fost o prezentare la Sofitel si mai sunt cliente care zic"vai am dat decat 4 kg in 2 saptamani nu vin ca nu sunt bune" , dar cand le zici ca e tombola si castiga produse vin imediat.Majoritatea se sperie de pret si chestia e ca la calitatea lor eu le consider chiar ieftine.iti detoxifica corpul si ai vitaminele recomandate zilnic care nu le consumi mereu, Asa ai un prorgam fix, ai o persoana care se ocupa permanent de tine si ii pasa, esti inconjurat de oameni care te inteleg si nu se uita crucis la tine.Plus nu mai zic de vacante,tombole etc, sau de ce nu , mai tarziu chiar o afacere.Multi zic ca tine sau ca altii si acum au ajuns sa fie milionari:)).Cand isi povestesc propria poveste si ei au trecut prin aceleasi lucruri.Ziceau ca sunt niste prostii , niste prafuri scumpe dar cand au vazut rezultate ca nu ii mai doare spatele,picioarele ca le e mai usor cu colestorolul ,diabetul etc(in functie de fiecare) si in plus au si slabit si sunt plini de energie si au si acasa un cec lunar de mii/zeci de mii de euro nu mai considera ca sunt niste prostii.:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Liitle D chiar asa este! Nu imi placea sa vad oameni in toata firea cum faceau lucruri pe care in mod normal, in viata lor de zi cu zi nu le fac!

    Multumesc ca mi-ai spus de tatal tau. Astfel de experiente ma motiveaza! Te pup >:D<

    RăspundețiȘtergere
  14. Ioana, daca citeai atent ai fi observat ca in jur de 700 lei costa tratamentul pe care mi l-a recomandat ea intitial. I-am spus ca nu am atatia bani si a mai scos niste pastile si am ajuns la suma de 480 de lei. Sper ca e lamurit acest aspect si sa incheiem discutia pe aceasta tema aici.

    Ca o fi scump, nu o fi scump sa nu facem noi calcule pe banii altora. Poezia cu sa facem calculul sa vedem ca ne costa 5-6 lei o masa pe zi, deci nu este scump, am auzit-o.

    Tombole, vacante nu ma intereseaza pe mine personal asa ca degeaba imi spui.

    Te rog sa nu mai incerci sa duci munca de lamurire pe blogul meu pentru ca eu am scris in post: este o decizie personala si cine ar dori sa incerce nu i-ar fi greu. Gasesti peste tot pe strada persoane care poarta o insigna pe care nu scrie Herbalife, dar scrie mare "Slabeste acum, intreaba-ma cum!".

    Pacat ca nu poti accepta ca exista si alta cale inafara de Herbalife!

    RăspundețiȘtergere
  15. Ti-am zis de la inceput ca nu vreau sa mi-o iei in nume de rau.Nu am incercat sa iti vand nimic, nu am vrut nici sa vand ceva altcuiva.Am vrut decat sa nu ramai cu o impresie gresita.Am inteles ca e parerea ta , dar vroiam sa iti arat ca nu e totul chiar asa. De multe ori aparentele inseala si tu netind ceva pana la capat nu ai cum sa afirmi foarte sigura pe tine ca nu sunt bune. Daca nu ai avut ambitia si vointa sa dai cu ele(cand e si usor) crezi ca o sa rezisti acum un an de zile?Sa o ti un an de zile numai in diete? Cum zice LittleD ca tatal ei a slabit 30 kg in aproape un an.Le herbalife in 3-4 luni erau date jos si sanatos.Era doar o comparatie si sa iti arat ca de la 2 mici neintelegeri si un lucru care nu ti s-a parut tie normal(incurajarea si buna-starea de la prezentari) nu inseamna ca e totul negativ. In fond ceea ce ai zis tu nu a fost o experienta asa rea. Pe mine m-ar fi incantat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate ma va ajuta faptul ca nu ma infometez si ca organismul meu nu este fortat sa inghita niste prafuri ca sa tin o dieta un an de zile.

    Eu nu am sfatuit cititorii sa faca nimic, doar am relatat experienta mea. Indiferent cum a fost ea, nu mai poate fi schimbata de tine in niciun fel! Poti accepta asta?

    RăspundețiȘtergere
  17. Sincer, si eu am slabit vreo 12-14 kg cu "regimul" meu, si asta intr'o luna si jumatate. Nu prea sanatos regimul, nici pierderea mare de greutate, dar nu am avut nici cea mai mica repercursiune. Pur si simplu am mancat putin mai corect ca de obicei, si am mers numai si numai pe jos. Si bineinteles, renuntat total la orice lichid in afara de apa (bine, recunosc. o cafeluta mica dimineata. Dar sa nu ma parati :-$)

    RăspundețiȘtergere
  18. Wow! Atat de mult? Si ai reusit sa te mentii? :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Uhm... relativ. Avand in vedere ca slabirea asta a avut loc acum aproape un an, si de atunci am mai luat in greutate vreo 3-4 kg, eu zic ca e bine. Oricum ma apuca in curand inca o cura de'asta de detoxifiere :)) Ca mai mult asta e, slabitul a fost un bonus ;))

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu nu am incercat niciodata niciun fel de dieta, deci nu ma pot pronunta in privinta asta, insa am fost si eu la un "interviu" Herbalife si nu m-a incantat atitudinea de prezentare. Inteleg pozitivismul, chiar mult prea bine, dar ce-i prea mult strica.
    In alta ordine de idei, am fost de fata cand un coleg cat un munte de la un fost loc de munca a inceput dieta. L-am vazut efectiv topindu-se pe picoare si la vreo 2 saptamani a lesinat efectiv la munca. Da, un munte de om, pe care nu il consideram pufos, ci mai degraba solid, a LESINAT. Si tinea dieta ca la carte, avea tot timpul dupa el sticla de apa, am discutat cu el despre dieta lui, pentru ca eram curioasa.

    Prafurile si pastilele nu vor fi niciodata un mod sanatos de a slabi, din punctul meu de vedere. Marea majoritate a oamenilor reusesc sa isi ia necesarul de vitamine din fructe si legume, insa exista si oameni care au disfunctionalitati pe partea asta si nu le asimileaza corect. Si aici este nevoie de sfatul unui medic nutritionist, din punctul meu de vedere.
    Cred ca un regim de viata sanatos, cu mese regulate si sport dau rezultate mult mai bune decat prafurile inghitite in loc de mesele normale.
    Fiecare organism are metabolismul sau si sa slabesti zeci de kilograme in cateva luni, desi poate pe unii ii incanta, mie imi ridica semne de intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  21. E bine ca nu te-ai confruntat cu efectul yoyo! Bafta in cura de detofiere! :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Ioana, ai o strategie de marketing si de bagaturism-pe-gat de nu se poate.

    Exemple:

    Colega mamei mele, 32 de ani: 93 kg. A tinut "cura" cu produse "naturale" Herbalife 1 an si 5 luni, initial a slabit bine, a stagnat, s-a ingrasat in ultimele 2 luni inapoi si s-a lasat. A ramas in urma o problema de adaptare la alimentatie.

    Tatal meu,, 41 de ani (la momentul respectiv), herbalife 1 an tinut cu sfintenie, a dat jos 8kg, a dezvoltat o problema la inima din cauza "grabirii metabolismului" care i-a trasnferat energia la inima si i-a grabit pulsul. A renuntat pentru ca nu faceau nimic.

    Draga mea, prafurile voastre sunt ppentru prosti si oameni care inca cred ca exista "solutia miracol" care iti topeste kilogramele si te mai si tonifiaza.

    Imi spui tu ca ai produse din plante naturale, insa cati dintre cei care v-au cumparat porcariile au dus acele produse recomandate de alti prosti (beckam, messi) la un control chimic sa se convinga? Iau si eu praf de pe mobila si il imbuteliez si zic ca e bio. Doar e cvorba de scame de bumbac, cuticule, piele moarta, nu? Sunt si alea bio si eco si cum mama dracu vrei sa le zici.


    SLABIREA se face prin SPORT, o dieta CORECTA si ECHILIBRATA, cu consum de APA ! Fara combinatii gresite (gen carne cu cartofi), fara fructe dupa masa, etc.


    Prafurile voastre sunt menite sa va aduca bani in buzunar. Enjoy you 10 000E din buzunarelor unor oameni cu speranta, unor fraieri care cauta calea cea mai scurta si se aleg cu probleme de sanantate.

    Du-te si canta la alte porti, te rog.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ceea ce povesteste LittleD imi aminteste de intalnirile Alcoolicilor Anonimi.. Alcoolismul e o boala, dar mi se pare stupid ca greutatea in plus sa fie tratata la fel.. :| Eu cred ca slabesti prin disciplina proprie si alimentatie sanatoasa, nu prin "prafuri" - indiferent cat de naturale or fi ele, I don't care!

    RăspundețiȘtergere
  24. Moony si Jules m-ati lasat fara cuvinte. Se pare ca sunt adevarate zvonurile care spun ca nu sunt bune!

    RăspundețiȘtergere
  25. Lauren ai dreptate! Eu nu cerusem sa ma aplaude sute de persoane si nici nu vroiam sa tip la scena deschisa vai cat mi-a schimbat mie viata H!

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu daca eram in locul tau cum auzeam de prafuri si pastile as fi fugit.

    Poate sa fie facute si cu plante de la bunica din gradina tot baga ceva in ele ca sa reziste si ca sa le aduca in forma aia.

    De ce sa nu consumi tu plantele respective in stare naturala si sa dai cativa lei pe ele?

    Nu am tinut cure de slabire si nu sunt experta, dar ma mentin mancand echilibrat, consumand multe fructe si legume si stiu sigur ca asta ajuta enorm.

    Daca mai faci si sport nu ai cum sa nu slabesti.

    Nu vor fi rezultate spectaculoase si rapide, ca si cele pe care le obtii prin infometare sau "produsele extraordinare HerbaX", dar sunt de durata.

    Degeaba slabesti 10 kg cu produsele x si apoi cand incepi sa mananci normal pui 11 la loc.

    Daca mananci sanatos nu ai cum sa te mai ingrasi.

    Iti doresc mult succes si sper sa obtii rezultatele dorite!

    RăspundețiȘtergere
  27. Pinkie, am vazut destui pe Herbalife topindu-se ca oameni, disperati ca li se termina praful de shake. Dar nici o singura data nu ai zis: de azi imi fac analizele si cad ce nu asimilez sau ce e in neinregula. Ai metabolism greu? Se poate trata prin schimbarea dietei 100%. Nu prin pastile. Am mai patit sa ma intalnesc cu 2 specimene care racolau de pe strata fete durdulii sa le dea un cupon la o consultatie de nutritionist. Bite me and my fat ass. Aratau ca niste stafii amandoua. Le-am refuzat desi inca incercat sa ma convinga, la urmatoarea jur ca incep si fac scandal in mijlocul strazii.

    RăspundețiȘtergere
  28. Am fost si eu la o "consultatie" impreuna cu cea mai buna prietena care aveam 58-60 kg la 1.80 si si ei i-au gasit nod in papura. Stiu ca multa lume spune ca nu sunt bune si nu mi-am luat prafurile lor . Acu stiu si eu pe cineva care a slabit in 2 luni 15 kg si bea shakeurile lor dar pt k de la amiaza nu mai manca nimic :-j.

    RăspundețiȘtergere
  29. Mi se pare socant cati oameni pun botul la chestia asta. Ma refer la donshoara care preamareste tampeniile alea de prafuri. Vad ca au ajuns si la noi campaniile de brain wash gen predicatorii din SUA ce pretind ca te vindeca de boala prin atingere.

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu AU* zis, ei cei pe herbalife :D

    RăspundețiȘtergere
  31. Cata dreptatea aveti fetelor...!!!

    RăspundețiȘtergere
  32. N-apucasem sa citesc toate comentariile, dar am gasit o chestie mai sus.. Ca oamenii de la intalnirea aia n-o sa rada in veci de tine.. Nu cred ca e vorba de asta, si chiar sa ma corectati daca gresesc, dar cand te lupti cu kg in plus sau in minus (si e la fel de greu in ambele cazuri!!!) te uiti la cei din jur si incerci sa te faci sa te simti mai bine in pielea ta.. Nu cred ca exista cineva care sa nu fi zis vreodata "Uite fata asta e mai plinuta ca mine, deci trebuie sa ma simt bine in pielea mea".. Si daca n-ati zis-o, sigur ati gandit-o, ma refer strict la persoanele care se lupta zilnic cu greutatea..

    E alegerea fiecareia dintre noi daca sa se expuna sau nu privirilor a atator oameni si cum ziceai si tu, Pinky, nu e nevoie sa te aplaude nimeni atata timp cat tu esti mandra de tine si te aplauzi singura in sinea ta :) Pup!

    RăspundețiȘtergere
  33. Eu o uram pe consultanta mea in momentele petrecute pe scena! Pur si simplu nu asta imi doream, dar ea a crezut ca asta vroiam! Si la fel cred toti consultantii pentru ca asta invata la trainingurile lor!
    Nici acum nu mi-a fost usor sa ma hotarasc sa tin acest jurnal..

    RăspundețiȘtergere
  34. @MooNy eu nu te-am jignit si tu sa zici ca astea-s pentru prosti , ce sa zic , mersi frumos;).
    Iti dai seama ca inainte sa vinzi ceva cuiva le si testezi.maicamea a slabit 60 kg , eu 15 si toti clientii ei au fost multumiti. Si nu a zis nimeni ca vindeca boli sau ceva. Dar eu aveam multe probleme si cu somnul si cu energia si decand incepusem sa le iau eram mult mai vioaie, nu ma topeam cum zici tu. Nu te epuizeaza ca alte diete, ci din contra.Acolo sunt oameni cu licenta in nutritia , si ca tu sau altcineva mai dati si de altii care nu se pricep nu ii catalogati pe toti.
    Eu nu te-am jignit si nu te-am atacat in nici un fel si nici nu am incercat sa vand nimic aici.Puteam pur si simplu sa va fac oferte nu?? vroiam doar sa nu ii mai bagati pe toti in aceasi oala si sa vorbiti de spalari de creiere, sau ca oamenii de acolo sunt niste prosti sau ca produsele te lesina sau iti da probleme de sanatate(asta de unde ai mai inventat-o)?
    Nu v-am zis niciunia sa le luati si sa va convingeti.Va ziceam doar sa nu va mai luati dupa tot ce auziti si sa aruncati cu noroi in niste oameni care muncesc si sunt acolo sa ajute pe cei cu probleme.
    Daca voi vreti sa aratati ca niste purceluse si sa va chinuti ani de zile cu diete si sa nu functioneze e problema voastra.
    Eu aici am incheiat ca deja ati ajuns la jigniri .Eu incerc sa va explic ceva si voi..:-j.

    RăspundețiȘtergere
  35. Pentru ca nu am apucat sa las pana acum un comment la jurnalul tau, vreau sa te felicit pentru initiativa ta. E admirabil ca esti determinata sa te tii de program si sa-ti imbunatatesti stilul de viata, ceea ce nu este usor.
    E fenomenala Ioana, bine ca stie ea exact ca Messi si Beckam iau pe bune prafurile alea. Ooooff, si cu fotbalistii astia, ma omoara! Sportivilor li se monitorizeaza greutatea, si cu atat mai mult se pune presiune asupra mentinerii unei greutati, mai ales cand nu sunt in sezon de competitie si poate, cu atat mai mult, sunt tentati sa recurga la prafuri si prostii de genul.
    Vai de fraierii, care din lene, recurg la tampenii d-astea, doamne cate reclame vad prin ziare, vai de aia care pun botul. Si daca slabesti nu stiu cate kilograme intro saptamana fara niciun efort cu ce te ajuta daca o sa "prelinga" in valuri valurele pielea de pe tine?
    Hai ca m-am aprins :) Anyways, felicitari inca o data, felicitari ca ai renuntat la prafuri si pastile si tine-o tot asa :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumesc Sihaya! Si in legatura cu Messi sau Beckham probabil ai dreptate..este numai marketing. Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  37. Atunci cand slabim sau incercam sa ne ingrasam in cazul meu, stiu ca trebuie sa tinem cont si de piele. O slabire/ingrasare brusca duce la vergeturi, etc Stiam de la un medic ca indicat ar fi nu mai mult de 1 kg pe saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  38. De ce nu ai mai acceptat si ultimul comentariu?parca imi ziceai mie sa iti accept si parerea ta(lucru care l-am facut), dar tu nu poti sa fi de acord ca nu toata lumea e de acord cu tine? In viata trebuie sa accepti si criticile. Nu poate toata lumea sa iti dea dreptate.
    Apropo , in-afara subiectului , tu ziceai mai demult ceva de poze cu vergeturi?Sau te confund?

    RăspundețiȘtergere
  39. Ioana nu l-am publicat pentru nu mi-a placut, iar comentariile pe acest sunt moderate. In plus nu doream sa se nasca o discutie intre tine si cititoarea careia ii era adresat pentru ca vreau sa se calmeze lucrurile pe aici.

    Eu am spus de niste poze cu vergeturi in campania Trender despre Ivatherm. Nu a ajutat mai cu nimic crema, aceasta este concluzia. Pozele m-am hotarat sa nu le public pentru ca nu aveam ce sa arat

    RăspundețiȘtergere
  40. Mihaela asa este, desi nu prea inteleg fenomenul. Oricum eu nu imi mai fac griji de vergeturi pentru ca deja le am :(

    RăspundețiȘtergere
  41. A , deci cand ea ma jigneste pe mine si pe alte milioane de persoane(facandu-ne prosti si plus alte aluzii) ei ii accepti comentariul , iar mie ca i-am vorbit frumos si i-am explicat ceva nu?? Pf..:-j

    RăspundețiȘtergere
  42. Pinkie, zic de acum, imi pare rau dar nu ma pot abtine. >:)
    Ioano, mai bine du-te, ia un DOOM si mai citeste ce-i prin el, in loc sa mai incerci pe aici tactici de marketing cu prafurile alea, ca sa vezi ca se scrie in afara, nu in-afara si este folosit total aiurea

    RăspundețiȘtergere
  43. hello! vad ca iar e discutie cu kilograme si slabit, asa ca ma bag si eu:D. eu am aproape 1.60 si 60-62 de kg, asa ca nu sunt slaba. normal ca si eu visez sa mai slabesc, dar nu e scopul meu in viata. anyway, am fost si eu odata la o consultatie de asta de la Herbalife, dar dupa ce mi-a prezentat preturile, am zis pas. aia erau banii pe o luna pt intretinere, net, cablu, curent si ceva pe deasupra:)). de atunci nu am mai fost la nici un nutritionist (asa mi s-a prezentat individa de la Herbalife) si nici la sala. dar sa fim serioase acum..toata lumea stie cam ce alimente ingrasa si ce nu. nu am nevoie sa dau bani la cineva ca sa imi spuna ca biscuitii cu cioco sunt rai si merele sunt bune, cartofii prajiti sunt rai si varza e buna. asa ca incerc sa stau departe de junk food & co. si sa aleg legume, fructe, pui.. la paine nu am renuntat, dar mananc cam 2 felii pe zi. nici la paste, dar am luat paste integrale. si nici la cioco sau biscuiti, dar tot asa...cate putin si nu in fiecare zi. aa...si zaharul l-am inlocuit cu fructoza. cu dieta asta imi mentin greutatea. de vreo 2 sapt mi-am luat de pe net un program de exercitii(pt ca nu imi place sa ma duc la sala), se numeste p90X care contine 8 sau 9 filmulete cu exercitii: unu pt picioare si spate, unul cardio, unul pt abdomene s.a.m.d. incerc sa fac zilnic cate un program si pot spune ca un pic arat mai bine. nu ca as fi slabit o gramada, dar picioarele si bratele par mai tonifiate. si pot face zilnic altceva, asa ca nu ma plictisesc... prin urmare, ce incerc sa zic e ca daca vrei, poti sa slabesti si fara nustritionisti, sali si diete personalizate. e adevarat, astea ajuta mult, dar daca vrei sa stay in budget, se poate si fara. si cred ca noi toate ar trebui sa lasam deoparte imaginea aia de fotomodel de pe copertile revistelor si mai ales dietele in care nu mai mananci nimic o saptamana si sa ne bucuram de ce avem.

    RăspundețiȘtergere
  44. am si eu o experienta vasta cu herbalife, defapt am tinut un program intreg prin 2006 si am avut rezultate foarte bune, am slabit frumos, fara prea mare efort, nu am rabdat de foame, nu am lesinat, nu am facut vergeturi sau celulita. e drept ca trebuie tinut cu atentie, trebuie sa iti calculezi timpul intre mese, sa nu mananci anumite alimente, trebuie respectate niste principii, pe care oricinle le-ar aplica, chiar si fara shake si pastile, ar slabi. nu am cuvinte de rau de spus despre herbalife si produsele lor, insa eu am o problema cu oamenii nepragtiti, prezentati pe post de nutritionisti!!! nu e asa, ei sunt doar niste vanzatori!!! in plus, ideea de multilevel marketing, care se afla la baza afacerii herbalife, amway, avon, oriflame etc. nu este in folosul clientului, ci urmareste castigul, in primul rand! tocmai de aceea, in perioada cat am tinut programul herbalife, nu am fost la masuratori, nu am raspuns la tel cand m-a sunat reprezentantul, nu am mers la adunarile lor de spalat creierul, vorba ta, ci m-am masurat singura, m-am cantarit si totul a fost perfect! daca as dispune de suma necesara as incepe iar un program, pt ca si eu am niste kg de dat jos, mai ales ca la anul am nunta si vreau sa look my best! te pupi si iti tin pumnii! :)

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu ma pot abtine sa nu zic si eu un lucru:

    Daca avea de gand sa te cheme pe scena la acea intalnire,trebuia sa iti zica la ce sa te astepti atunci cand ti-a dat invitatia.Trebuiau sa-ti zica:Vezi ca te chem ca sa ne faci noua reclama si sa strigi in gura mare ca fara Herbalife viata ta nu are rost si alte vrajeli.Logic si clar!!!

    Am fost si eu intr-o situatie asemanatoare(nu are treaba cu H sau diete) si m-au chemat pe scena.Ei bine eu am fost mai nesimtita si nu m-am ridicat."Cine?Delia??Sigur nu sunt eu aia ptr ca nu am fost anuntata si ptr ca am dreptul la confidentialitate.O fi altcineva cu acelasi nume" :)) :))

    Degeaba zice Ioana ca e ptr incurajare.NU!Nu e ptr incurajare!E ptr reclama! Si normal era sa intrebe:te-ar deranja daca o sa te chem sa iti zici si tu experienta?Nu sa te trezesti acolo ca dai in balbaiala.

    Si alta intrebare prosteasca:Cum ti-a schimbar Herbalife viata?
    Eu ii ziceam in fatza:"Femeie draga!!!Am slabit 2 kg!Cu ce dracu crezi ca mi-a schimbat viata?ca doar n-am castigat 1 milion de euro!

    RăspundețiȘtergere
  46. Anaioana , de unde ai downloadat exercitiile alea? Ca eu nu le gasesc. MS~

    RăspundețiȘtergere
  47. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  48. @Sihaya din toate randurile care le-am scris ai vazut si tu o greseala si ma corectezi?Iti dai seama ca a fost greseala de scriere, nu ca as fi eu analfabeta.Si scuza-ma dar pentru o greseala minora nu inseamna ca trebuie sa consult DOOM'ul(chiar daca as fi gresit ca nu as fi stiut) .Mai important era ce ziceam eu aici ca nu ziceam nimic de rau si nu am jignit pe nimeni. Si ma repet, daca eu fac reclama firmei sa stiti ca NU CASTIG NIMIC!!. Nu ma plateste firma cu nimic.Daca vroiam sa castig va dadeam invitatii si incercam sa va fac cliente.E o diferenta uriasa.Plus ca aici nu vroiam sa fac publicitate.Vroiam doar sa nu se mai arunce cu noroi in toti distribuitorii si sa fie numiti PROSTI(cum a zis cineva mai sus)+ alte jigniri si aluzii. Nu poti sa cataloghezi milioane de oameni dupa 2-3 de care ai auzit.
    @Pinkie sper sa imi accepti comentariile in continuare.E normal si frumos sa accepti pareri din toate partile.Fiecare are dreptul la o replica si nu poti sa imi tai mie craca si sa nu imi lasi acces.Nu ar fi civilizat asa. Asculta parerile tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  49. danussik, le-am luat de pe torente.. de pe lasttorents:)

    RăspundețiȘtergere
  50. eu stiu toata povestea herbalife si nu am incredere deloc. scopul lor suprem-sa scoata cat mai multi bani. pupici

    RăspundețiȘtergere
  51. am fost si eu la o intalnire cu un asa zis nutritionist herbalife...pe luna ma costa 9mil nici decum 7 sau 5 cum ai avut u norocul...m am lasat la mana mea pentru ca nu am crezut k de la niste shakeuri poti slabi sa ajungi fotomodel... eu am avut noroc de un "nutritionist" kre chipurile a avut vreo 180 kg si dupa 2 ani d herbalife ajunsese la 64kg... si isi baga pe gat pastile la intalnire si imi explica k nu are nimic si k dak mai baga un pumn de pastile e ok... i am explicat frumos k e o femeie nebuna si k mai bine lesin la sala decat sa ajung ca ea...

    RăspundețiȘtergere
  52. Salutare,

    Programul recomandat de nutritionist isi va face efectele si sunt sigura ca vei ramane surprinsa de rezultate, chiar daca tie ti se pare ca nu poti slabi mancand atat cat ti-a fost recomandat.Iti spun asta, pentru ca acum un an de zile, tatal meu a tinut un tip de regim recomandat de un medic (avea ceva probleme cu stomacul, a fost la analize si a descoperit ca are hernie hiatala, de aici necesitatea de a scapa de grasimea de pe abdomen).Acel regim includea 5 mese pe zi, mancare suficienta (niciodata nu a putut sa manance cantitatile recomandate...era prea multa mancare).Dupa 2 luni de zile, rezultatul era de 8 kg in minus, asta in conditiile in care el nu facea nici un fel de miscare, nici macar la servici nu mergea pentru ca a tinut acest regim iarna (de obicei, in domeniul in care lucreaza iarna reprezinta perioada lui de concediu :D).
    Ce mi s-a parut mie interesant, medicul acela i-a recomandat ca dupa fiecare masa sa stea 30 de minute in picioare (cazul ideal ar fi fost sa faca o plimbare timp de 30 de minute, dar in lipsa ei, macar statul in picioare trebuia practicat), pentru a ajuta digestia.
    Iti doresc sa iti indeplinesti dorinta de a slabi (stiu ce inseamna sa te streseze problema greutatii, pentru ca si eu ma confrunt cu ea de vreo 10 ani de zile...acum insa am luat taurul de coarne si mi-e bine, am inceput sa scad incet,dar sigur).
    Ps: ca si inspiratie in materie de sport, poti urmari clipurile Zuzanei de pe bodyrock.tv (ea practica antrenamente intense si prezinta exercitii ample, ce implica multe grupe de muschi).
    Bafta multa si s-auzim de bine cat mai curand!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  53. stiu tot asa pe cineva care a slabit foarte rapit cu shakeurile de la oriflame bea 4 shakeuri pe zi.. o fi bune ??? mi se par cam scumpe oricum sunt 1 mil le urmaresc de ceva timp nu stiu ce sa fac sa imi iau sau nu ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  54. am observatca se discuta la greu despre herbalife si nu ma pot abtine sa nu spun si eu ceva...aceste ``prafuri`` au readus`o pe mama mea la viata pot spune...are diabet,probleme cu inima f mri si a avut si un atac cerebral care era cat pe ce sa o lase paralizata asta la varsta de 52 de ani...apoi lua cate un pumn de pastle zilnic pt tote afectiunile ei..cand am intalnit o colega de`a mea care se ocupa cu Herbalife si am decis sa incercam...datoria acestor produse in prezent mama mea ia doar 2 pastile zilnic iar cand a fost cu analizele la doctorul de familie acesta efectiv s`a minunat..cam atat am avut de zis...am vazut cu ochii mei cum cea mai draga fiinta pe acest pamant s`a facut bine si nu am decat multumiri de facut

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...