sâmbătă, 11 iunie 2011

Review Pasta de dinti SIGNAL White Now

Buna Fetelor!

De un car de ani vreau sa va povestesc despre acesta pasta de dinti. Am fost super mega incantata de reclama si am zis ca trebuie sa o cumpar (dap, eu inca ma las pacalita de ambalaje frumoase si reclame sf).

Dupa ce am cautat-o disperata vreo 2 saptamani prin farmacii si super marketuri am gasit-o in DM la pretul de 14 lei, numai ca nu am cumparat-o pentru ca era o singura bucata pe raft, iar tubul era spar. Suparata am reluat cautarile si am gasit-o in Real la pretul de 13 lei si am cumparat-o pe loc! Sa mai zic ca eram super mega fericita? Eram convinsa ca va functiona, mai ales ca eu am dintii destul de albi, deci nu avea prea mult de lucru...

Descrierea oficiala:

Signal White Now este prima pasta de dinti care albeste instantaneu dintii dupa un singur periaj. Formula are si o actiune progresiva care iti albeste dintii in timp.
Pasta de dinti Signal White Now contine “Blue Foam”, un gel activ albastru care formeaza un voal albastru pe smalt, reducand aparitia nuantei de galben a dintilor si creand efectul optic al unui zambet mai alb si mai stralucitor.
Pe langa beneficiul major de albire instanteneu, Signal White Now este la fel de eficace ca o pasta de dinti cu fluor in ingrijirea dintilor si a gingiilor. Signal White Now este astfel o pasta de dinti cu fluor de inalta calitate, care intareste smaltul dintilor si improspateaza respiratia, datorita aromei Glacier Fresh care lasa in gura o senzatie de prospetime intensa.


Intr-adevar contine acel "blue foam"..este foarte albastra dupa cum vedeti in poza din dreapta.

Parerea mea:
Dupa cum v-am spus am destul de entuziasmata de acest produs, asa ca si dezamagirea a fost pe masura. Stiti voi ...cand ai asteptari mari..

Are o consistenta de gel si este sclipicioasa, aroma este foarte placuta si iti improspateaza respiratia, dar nu albeste.

Nici dupa spalare nu am observat nimic schimbat la dantura mea si nici dupa ce am terminat un tub. Nu beau cafea, nu fumez, dar mananc alimente colorate asa ca avea cu ce sa lucreze.

Am mai citit review-uri pe forumuri (bineinteles, dupa ce am cumparat-o) si unele persoane ziceau ca are un efect, dar care nu dureaza toata ziua si altele ca nu. Parerea mea este ca mai mult functioneaza efectul placebo. Stii ca folosesti un produs de albire si atunci vezi rezultate acolo unde nu sunt.

Nu stiu ce sa zic de persoanele care au dintii patati. Poate in acele cazuri ar avea rezultate.

Nu o recomand. Daca o voi mai cumpara, o voi face doar pentru aroma placuta. Pentru albit sunt bani aruncati de pomana.

In curand voi incerca plasturii de albire Crest. Va tenteaza? Ati folosit? Daca da, imi puteti sugera si mie de care sa imi cumpar? pretty please :D

Hugs,

Pinkie

19 comentarii:

  1. am inteles ca plasturii astia creaza o sensibilitate...dar nu stiu daca e adevarat! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Miu Miu am citit si eu la fel, dar parerile sunt impartite. Am decis sa risc :(

    Va voi spune daca mie mi-au creat vreo sensibilitate...desi sper sa nu :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca atunci cand ai fost mica ai fost supusa la tratamente lungi cu antibiotice - adica fix cand se dezvoltau oasele si dintii - sansele sunt ca dintii sa fie putin ingalbeniti din cauza lor si este totul din interior, nu ai ce sa albesti, pentru ca asta este efectul antibioticelor. Am trecut printr-un tratament de albire cu gutiere si..rezultatul nu a fost deloc cel pe care il voiam - dinti de sa se vada in lumina fosforescenta :))- in schimb am dezvoltat o buna perioada de timp sensibilitate mare la cald, rece, pana si o gura de aer rece ma afecta. Am urmat apoi tratamente de desensibilizare...acum pot sa zic ca am dintii mai ok, dar nu pot folosi alta pasta de dinti decat cea destinata dintilor sensibili. Vorbeste cu stomatologul tau, sa iti spuna mai multe despre culoarea dintilor tai, mie imi par riscante tratamentele de albire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am cumparat-o cu aceleasi sperante si m-a dezamagit...nici nu i-a albit dar mi i-a sensibilizat atat de tare!!Deci daca deschideam gura,simteam durerea:(.Si pentru ca nu o mai puteam tine asa,am cumparat Sensodyne si am scapat de acea durere.Nu mi-a albit dintii,dar important e ca ii curata si nu imi provoca durere.
    Eu iti recomand sa nu o mai cumperi,acea aroma placuta o poti cauta la alte paste de dinti care nu sensibilizeaza.
    Poate tu nu ai simtit acea sensibilitate deoarece ai dintii mai sanatosi decat ai mei.Eu dupa prima spalare am simtit durere:(
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma tensta si pe mine aceasta pasta, cred ca mai mult din cauza reclamei, dar macar acuma stiu ce sa fac cu banii :) De unde ti-ai cumparat Crest?Am mai tot citit despre ele si snt curioasa :D

    @Jules: Imi explica multe ce ai scris legat de antibiotice, de ce am eu dintii mai galbeni.Nu stiam acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am cumparat`o aseara:)) oricum mari sperante nu aveam/am. cat despte plasturii de albire Crest si pe mn ma tenteaza:d acum depinde si de sensibilitatea dintilor tai cand vrei sa alegi varianta la plasturii Crest,eu ii vreiam pe aceia Vivid sau ceva in genul:d

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa am luat si eu teapa cu Pearl Drops , bine ca pe asta nu am mai luat-o. De benzile Crest am auzit de la o persoana care le-a primit din USA, a dat 4 milioane pe o cutiuta daia dar rezultatele uimitoare. Nu a avut probleme cu sensibilitatea dar acum depinde probabil de la caz la caz, oricum si de la detartraj unele persoane au si altele nu sensibilitate dupa :) cred ca ceva de genule este si cu benzile astea. :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Jules, din fericire primele antibiotice le-am luat in ianuarie 2010 :D Dintii mei nu sunt galbeni, doar caninii sunt mai colorati..dar in general se intampla asa..sper sa ii albesc eu cumva si sa se vad in lumina fosforescenta :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Vai Sunshine nu pot sa cred ca asa ai patit de la o simpla pasta de dinti :( Si eu prefer Sensodyne Rapid acum..daca dau mai multicei bani pe pasta de dinti..macar sa fie pe ceva de calitate..

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Lucia inca nu mi-am luat plasturii Crest, dar intentionez sa o fac curand pentru ca saptamana viitoare fac detartraj si flourizare si vreau sa profit de asta. Dar ii voi comanda de pe www.albirea-dintilor.com. Ma bucur ca ti-am salvat 13-14 lei :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Crinutzz sper la tine sa aiba vreun efect, chiar sunt curioasa daca tie iti albeste dintii :D

    Si eu tot Crest Vivid 3d as vrea sa comand. Daca imi va da vreo sensibilitate, ma duc sa imi mai fac o fluorizare la dentist. Ajuta foarte mult. Se face de obicei dupa albirea cu lampa sau gutiere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ale si eu si Pixie am folosit Pearl Drops. La mine nu am vazut nicio diferenta, dar ea spune ca o ajuta. Parerile sunt impartite. Cat despre plasturi, de-abia astept!! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. te anunt daca albeste ceva:))dar m`as mira...la mn dintii s`au fct urati de la pierce`ul din limba...pe vremea cand purtam din metal..acum am trecut pe plastic:))vrei sa iti iei toata cutia la crest vivid 3d?

    RăspundețiȘtergere
  15. Aoleu pai si eu tot din inox port, e vreo problema?:-s Am incercat sa port si din plastic sau silicon dar il rontaiam si ramaneam fara pierce in cateva zile.

    Ma gandeam sa impart cutia cu prietenul meu. Si daca vrem si mai albi sa mai cumparam cateva bucati separat ca se vand si la bucata. Ma enerveaza doar ca ii trimit numai prin curier care mai costa si ala 20 lei...

    RăspundețiȘtergere
  16. mie de la cel din inox mi s`au ingalbenit urat dintii...k sa numai zis d spart masele sau d pete p dinti:(

    RăspundețiȘtergere
  17. nici eu nu stiam ca are vreo legatura inoxul cu ingalbenirea...doar ca cerceii nu sunt din inox ci din titan sau otel inoxidabil chiar m-ai facut curioasa o sa ma interesez.

    RăspundețiȘtergere
  18. Și eu am încercat-o și la mine avea efect. Nu am chiar dinți albi, așa că după ce mă spălam oe dinți cu pasta asta îi vedeam mai albi.
    Poate nu ai văzut rezultate tocmai pentru că nu ai dinții pătați și sunt albi...

    O pastă de dinți care chiar a avut efect la mine și s-a menținut atâta timp cât am folosit-o a fost lacalut white + o periuță specială de albire...

    RăspundețiȘtergere
  19. Iguanitza este bine sa stim ca nu este doar un mare bullshit. Pacat ca nu este specificat faptul ca se adreseaza doar anumitor persoane :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...