marți, 14 iunie 2011

Pearl Drops - deal or not?

    Dupa ce a scris Pinkie despre pasta de dinti cu efect de albire de la Signal AICI, am zis sa va impartasesc experienta mea cu Pearl Drops.

   Folosesc aceasta pasta cam de 2 ani de zile si sunt incantata de ea. Imi place la nebunie faptul ca nu simt ca am inghitit un vagon de ierburi si ca mentolul este pus cu o limita.

   Sincera sa fiu la mine chiar are efect pasta asta de dinti....cand nu o folosesc se simte....(nu ca nu folosesc deloc ...ci mai experimentez si altele :))) ) imediat dupa refolosire se vede diferenta. Nu am niste dinti de tractorist cei drept, dar nici coala de hartie nu sunt (fumez de 7 ani, deh) si pe mine una ma ajuta. Din cauza tutunului dintii se pateaza mult mai repede deci ca atare i need it like air :X.

   Ce imi place: nu simt nici o sensibilitate la nivelul dintilor sau gingiei dupa folosire, raportul calitate pret este ff bun , la mine una chiar are efecte pozitive, gustul foarte putin mentolat.

   Contra: nu are un efect miraculos dar totusi exista o diferenta destul de clara(poate depinde de la persoana la persoana), recipientul este destul de micut, nu se gaseste la orice supermarket sau magazin de cartier(asta in caz o lasi pe ultima suta de metri).

   Eu deja am facut o pasiune pt ea, o voi cumpara over and over again pana ce voi gasi una mai buna (desi m-as mira sa fie ceva mai bun si cat de cat inofensiv).

Recomand? CLAAAR


                                                        XOXO,
                                                        PIXIE

13 comentarii:

  1. Si eu am folosit aceasta pasta, ce-i drept..pe mine nu m-a incantat( eu nu sunt fumatoare:P) Si este adevarat ca nu produce nicio sensibilitate la nivelul gingiilor. E cu siguranta un PLUS! La mine a functionat foarte bine pasta de dinti cu argila.hihi

    RăspundețiȘtergere
  2. cand aud de argila ma gandesc la noroi....cum poateu n noroi sa albeasca dintii :))) e un mister pt mine. unde se gaseste? :D trebuie testata

    RăspundețiȘtergere
  3. Folosesc si eu produsul asta si-mi placeeeeeeeeeeeeeee!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am incercat-o,dar nu am avut rabdare sa astept sa vad diferente.Dupa o luna am trecut la alta.Acum folosesc Signal White :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am incercat pasta, si a fost ok ca si gust, ca si efect, nimica special :(( Eu nu am observat nici macar o nuanta mai deschisa :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai nu e doar argila. Era o pasta in a carei componenta intra argila, ce-i drept era verzui inchis si nu avea un gust de mentol. Nu mai stiu cum se numeste pasta, de indata ce aflu, te anunt:D eu in momentul de fata folosesc bicarbonat seara si dimineata. voi relua si metoda cu argila.

    RăspundețiȘtergere
  7. Heh, am gasit:)
    Pasta de dinti naturala cu argila activa si plante (de la GennaDent).
    Sa ai in vedere ca nu contine deloc fluor despre care se sustine ca e toxic, iar in cantitati mari chiar ucide si nu face deloc spuma aceasta pasta,de asemenea o sa ai o senzatie nu tocmai placuta la primele folosiri, insa te vei obisnui..;))

    RăspundețiȘtergere
  8. lollypop cum e signal white? aia face vreo treaba ca am auzit ca e frectie la picior de lemn

    RăspundețiȘtergere
  9. scarlet ms de info...pare foarte ok pasta aceea sa vedem daca o sa o gasesc si eu pe undeva :*:*:*
    ps: nu as suporta sa imi spal dintii cu bicarbonat...daca nu iese din tubul de pasta de dinti parca nu suna bine ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Voi incerca si eu aceasta pasta de dinti. De ceva timp folosesc Colgate normal si se vede ca e proasta, trebuie sa o schimb neaparat.

    Scarlet pana acum toti dentistii recomandau pasta de dinti cu fluor, iar acum nu e bun ca e toxic... Nu stiu ce sa ma cred...

    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  11. Pixie, si eu am fost reticienta la inceput cu privire la bicarbonat, dar apoi, dupa folosire, am vazut ca dintii arata mai bine si sunt mai curati:D
    Sense: Intr`adevar..medicii stomatologi recomanda pasta cu flour, pentru ca ajuta la prevenirea cariilor, insa nu in cantitate mare si sa avem grija sa nu o inghitim....am vazut un articol mai demult in care zicea ca daca inghiti o pasta de dinti, mori pe loc...

    RăspundețiȘtergere
  12. Interesant articolul. Imi poti spune unde gasesc sa cumpar aceasta pasta de dinti? :*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...