vineri, 20 mai 2011

Stay Matte..or not!

Stiu ca mi-ati cerut sa fac un review al acestei pudre si planuiam ca saptamana viitoare sa fie cea a review-urilor, dar m-am gandit ca va plictisesc, asa ca incep de pe acum :)

Nume: Stay Matte pressed powder
Producator: Rimmel London
Greutate: 14g
Valabilitate 30 luni de la deschidere
Pret: 24 lei in Real

Ce promite: Sa mentina sub control stralucirea naturala a tenului cu ajutorul mineralelor naturale pana la 5 ore si ajuta la minizarea porilor.

Ce cred eu: Eu nu cred, eu sunt sigura ca nu imi mentine fruntea mata 5 ore! Doua le garantez...cand era mai racorica, chiar 3 ore. Acum eu stiu ca am un ten gras in zona T, care luceste ca un patinoar, dar nu asta este scopul pudrei?

Nu as mai cumpara aceasta pudra. Deja vreau sa incerc altceva pentru ca nu prea ma ajuta. Ma dau cu crema matifianta, ma dau cu baza matifianta, ma dau cu fdt pentru ten gras..apoi cu pudra si eu tot 2 ore arat proaspata?!

Acum probabil va imaginati ca am tenul super mega ultra gras si nu stiu daca sa va contrazic sau nu, dar nu e este nici chiar asa...

Cred ca pe cineva cu ten normal ar rezista 5 ore, insa pe mine nu :(

Asta e pudra mea


Am ales nuanta 003 - Peach glow


Pe fata arata destul de fain, are clar un finish mat si este fina (nu se vede ca esti data cu faina). Dar mie mi se pare o pudra compacta normala. Stiti ca pentru matifire sunt recomandate pudrele compacte, nu?

Oricum eu sunt in cautarea pudrei perfecte si daca imi puteti face recomandari, m-ar ajuta enorm.

Voi ati incercat aceasta pudra? Cum vi se pare?

Hugs,

Pinkie

16 comentarii:

  1. Poti incerca de la Maybelline,Dream matte powder..N-am incercat-o desi visez de mult la ea , dar toata lumea o lauda :D

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu am scris despre ea si la fel mi se pare ca e buna vreo 2-3 ore, e o pudra banala, normala :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Daria! Chiar o voi incerca si cred ca nu are un pret extraordinar ca sa imi para rau dupa ca am cumparat-o! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Leea ma bucur ca si review-ul tau intareste ceea ce spun. Chiar nu m-a impresionat aceasta pudra, si din cate stiam tenul tau nu est chiar gras gras...

    RăspundețiȘtergere
  5. O am si eu si desi nu pot spune ca am tenul gras, folosec pudra pentru matifiere si a mea nici macar nu rezista pe fata alea 3 ore.:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Amalia, cand am cumparat-o eu chiar speram sa tina alea 5 ore promis, auzisem numai lucruri bune despre ea....

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca am citit acest review pt ca aveam in plan sa-mi cumpar si eu pudra asta tocmai pt ca stiam ca matifiaza mai ales in zona T , acum ma orientez spre altceva.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu tot la max factor creme puff raman:x fata mea arata si dupa 6 ore la fel...doar nasu c luceste oleak:))

    RăspundețiȘtergere
  9. Laura ma bucur ca ti-a fost de folos. Sa ma anunti ce ti-ai cumparat pana la urma..si eu sunt tot in cautarea unei pudre mai bune :*

    RăspundețiȘtergere
  10. La mine isi face efectul...am tenul mixt si in zilele mai calde, pudra rezista 4 ore. Pana acum a rezistat aproape 5. Eu sunt multumita de ea, mai multumita decat de Maybelline Dream Matte pe care am avut-o inainte.

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu o am pe asta de la rimmel,..nimic impresionant,si am si de la bourjois care tine 1-2 ore si apoi s-a dus si aia :)))).eu am tenul uscat si sensibil in zona obrajilor si gras in zona T,asa ca e mai dificil sa folosesc doar un singur fond de ten pentru ca cele mate ar arata ca o faina pe obraji:|.Tu ce fond de ten folosesti???

    RăspundețiȘtergere
  12. Beauty Tested, offf tocmai auzisem de Maybelline Dream Matte si deabia asteptam sa o incerc...

    RăspundețiȘtergere
  13. Precious Boutique vai ce complicat este la tine! Eu acum folosesc Clinique superfit makeup. Nu are acoperire mare, dar este potrivit pentru vara ca nu incarca :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca o aplic cu pensula pentru pudra, nu rezista, dar I buff it into the skin pe zona T cu un kabuki. Works!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hey!

    Eu am incercat Dream Matte Powder si nu m-a incantat! Oricum eu prefer un look mai bronzat asa ca folosesc pudrele de la Too Faced cu particule aurii. Asa ca altceva matifiant nu stiu sa iti recomand.

    Pupici :*

    Ps: pls raspunde-mi si mie la e-mail ca sa stabilesc cand facem programarea. Mersi! :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Babes, baga Studio fix Powder + Foundation .. face minuni

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...