luni, 23 mai 2011

Baza matifianta Sephora

Hello beauties!

Va spuneam aici ca tocmai recumparasem baza matifianta de la Sephora, iar la cererea Ellei a venit si review-ul produsului :)

Despre acest produs am aflat de pe blogul lui Gabi si ea m-a convins sa il cumpar. Va recomand sa cititi si review-ul facut de ea pentru ca este foarte fain si vorbeste putin si de ingrediente, parte la care eu nu ma pricep.

Eu consider ca acest produs intra la categoria "consumabile"...stiti voi: se termina sapunul, luam altul...se termina primerul de la Sephora..neaparat cumparam altul :D

Cam asa arata:


Detalii tehnice:
- pe el scrie ca netezeste si matifiaza tenul;
- are 15 ml (m-a tinut cam 2 luni si jumatate..dar l-am cam irosit..acum ma va tine cel putin 3 luni si jumatate :D)
- costa 47 lei
- ambalaj cu pompita, recipient din sticla.
- formula siliconata.

De ce imi place atat de mult?
Imi place in primul rand textura produsului: este un gel incolor siliconat care netezeste fata. Adica fata devine foarte fina, parca imi umple toti porii si toate nebuniile pe care le am pe ten, iar fondul de ten aluneca foarte frumos.
Daca nu aplic baza inainte, ma chinui ceva sa aplic fondul de ten (iar eu folosesc pensula de stippling), iar rezultatul nu este la fel de uniform. Ajuta enorm!
Deci la partea de netezire sta al naibii de bine! Este adevarat ca nu va dispar porii, dar nici nu iti vor mai face cu ochiul :)))
La partea de matifiere, sta mai putin bine decat la netezire. Cel putin in cazul meu. Eu am un ten al naibii de gras in zona T...parca a luat-o razna da cand cu caldura asta! Nu ma plang ca s-a facut cald, sa nu ma intelegeti gresit :D Revenind, produsul matifiaza, dar in functie de tipul fiecarui ten rezista mai mult sau mai putin...la mine rezista cam 2h acum :(

Recomand? Da!!! Mai cumpar? Clar!!! Mi se pare scump? Putin..

Cred ca as putea doar sa curat fata cu tonic si apoi sa aplic baza si fondul de ten..cred ca ar arata fain tare. Nu am incercat aceasta varianta, acum m-am gandit la ea. Din pacate nu o voi incerca prea curand pentru ca nu pot sari peste crema cu spf.

App, mi-am luat de curand o crema cu spf si deabia astept sa va povestesc despre ea, dar trebuie sa ma sfatuiesc cu cineva inainte.

Va tenteaza produsul? L-ati incercat? Cunoasteti produse cu rezultate asemanatoare? Eu sunt deschisa la alternative :D


Hugs,


Pinkie


24 de comentarii:

  1. Sa nu incerci primer-ul Sephora la tub, e groaznic :D. Acesta este bun dar nu mentine tenul mat, poate doar daca ai probleme nesesizabile cu luciul. In schimb, cu ajutorul lui, reduci semnificativ cantitatea de fond de ten aplicata. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am citit la tine pe blog despre primerul la tub, asa ca nu am nici cea mai mica intentie sa dau banii pe el :)) Sincer nu am privit din perspectiva asta, dar sa stii ca ai dreptate, fara primer ma chinui ceva sa aplic fondul de ten si folosesc o cantitate mai mare! Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu mi-am cumparat primerul dar nu mi-a placut deloc, nu rezista pe fata si nu am vazut nimic fascinant la el , oricum aproape toate produsele sephora in afara de oje mi se par fooarte proaste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu siguranta nu vom obtine aceleasi rezultate, cred ca depinde foarte mult de tipul de ten. Inafara de aceasta baza, pensule si oje nu prea am folosit produse marca Sephora. Pensulele mi se par foarte faine, dar ojele nu rezista nici macar o zi intacte pe unghie. Voi incerca si cu base&top coat-urile de la Opi, poate voi obtine rezultate mai bune :)

    RăspundețiȘtergere
  5. EU cumparasem ceva de la ei si am primit mostre cu aceasta baza matifianta. Nu mi-a placut deloc. Nu se impaca tenul meu cu ea... Dar bineinteles, cum ai zis si tu, depinde de la o persoana la alta.
    Pupici si abia astept review la crema cu SPF :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Deci dupa ce te speli dimineata, aplici crema cu SPF, apoi primer si fond de ten?
    Adevarul este ca produsele cu SPF fac tenul sa se simta lipicios si probabil primerul mai reduce din senzatie si luciu.

    Legat de produsele de la Sephora, am avut cate ceva si ca un scurt rezumat la ce am incercat eu:
    1.fardurile cu 4 nuante sau 5- pietroase, slab pigmentate, rezistenta mica
    2. rimelurile- cantitate mare, se usuca greu, destul de bune, pret cam mare
    3. demachiant bifazic pentru ochi- foarte bun. calmeaza pielea din jurul ochilor, nu ramane foarte uleios (oricum e necesara spalarea tenului dupa orice demachiere).
    4.demachiant lotiune- curata profund, mi s-a parut bun si acesta
    5.ulei demachiant pentru restul fetei - la fel de bun ca si celelalte pe care le-am incercat, indeparteaza machiajul fara probleme

    RăspundețiȘtergere
  7. am folosit o mostra si am ramas wow knd am vazut ce fiiina imi face fata.:X

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar azi am testat si eu acest primer avand o mostra. E impresionant cat de fin este tenul dupa aplicarea primerului, insa cand am aplicat fondul de ten: dezastru! Arata de parca s-a "brânzit" ca sa folosesc un termen popular. Cred ca din cauza particulelor de silicon. Pe masura ce am incercat sa uniformizez fdt, acesta parca "fugea" de colo-colo in functie de miscarea pensulei sau a degetelor (am incercat si cu degetele). Apoi, am observat ca fdt. se aseaza in ridurile fine ale ochilor, ceea ce cu o crema hidratanta ca baza nu mi s-a intamplat pana acum. La cap. matifiere, e bunicel... dar doar atat. Nu stiu daca se comporta diferit cu alte fdt. pt ca nu l-am testat. Insa, eu n-o sa-l cumpar. Oricum, multumim pentru review. E interesant pretul. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mersi mult pt. review! sper sa gasesc si eu o mostra sa testez cat de bine se impaca tenul cu ea pt. a sti daca se merita investitia sau nu. :*
    pacat ca nu matifiaza, asta ma interesa cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  10. O am si eu, dar dupa cateva folosiri am abandonat-o, este adevarat ca iti da senzatia de finete a pielii dupa ce o aplici, dar in rest nu am mai observat alta calitate, eu am luat-o de prin februarie cand nu aplicam crema cu spf, dar tot lasa tenul foarte lucios, iar problema porilor deschisi nu a rezolvat-o in nici un fel. Asadar pentru tenul meu nu e deloc potrivita:D

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu oscilez intre acesta de la Sephora si Primed &Poreless de la Too Faced si momentan imi plac amandoua desi indeed, nu prea matifiaza primul.

    RăspundețiȘtergere
  12. Iulia, imi place cand primesc si eu mostrele acelea micute..le pastrez pentru calatorii...ca sa nu ma car cu tot tubul :))
    Postarea cu cremuta cred ca o voi posta maine:D:*

    RăspundețiȘtergere
  13. Katyna, pai rutina mea ar fi cam asta: ma spal cu gel de curatare, crema hidratanta, crema cu spf sau numai crema cu spf, primer sephora si fdt. Cam multe nu? :)))

    Voi incerca sa gasesc un echilibru acum vara...parca nu mai imi vine sa port fdt in fiecare zi :(

    Mersi ca mi-ai zis de demachiantul bifazic pentru ochi, de ceva vreme ma gandesc sa incerc unul si nu prea stiam ce sa aleg. Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Madlen, nu-i asa ca o netezeste de zici ca ai dat-o cu lac de unghii?:D

    RăspundețiȘtergere
  15. Dana si mie mi s-a intamplat ceva asemanator cu batonul corector. Am vrut sa imi acopar cearcanele azi inainte de fdt si parca fugea :)) Dar e ok, daca nu ma dau in jurul ochilor..

    RăspundețiȘtergere
  16. Ella, vezi ca exista si mostre. Roaga-le pe fetele din Sephora sa iti dea, cred ca nu te vor refuza...macar atata lucru :-s

    RăspundețiȘtergere
  17. Butterfly sa ma anunti daca o pui la blogsale:p

    RăspundețiȘtergere
  18. Amalia, depinde ce iti doresti de la un astfel de produs. Si eu mi-am dorit mult timp Primed & Poreless sau Porefessional de la Benefit (sunt cam la fel), dar am ales aceasta varianta intr-un final. Am si primed & poreless...daca vrei voi scrie cateva idei despre el. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Si eu sunt incantata de aceasta baza de machiaj! :*

    RăspundețiȘtergere
  20. am incercat-o si eu si mi-a placut, insa nu m-au incantat parabenii de pe spatele ambalajului...

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu am aceeasi problema acum.Iarna tenul meu e mixt cu zone chiar foarte uscate , dar vara o ia razna.Trebuie sa aplic pudra din 2 h in 2 h. Am incercat acum 2 ani (sau mai mult?!hmm) un primer matifiant sephora la tub zero brillance parca se numea si matifia tenul foarte bine dar daca incercam sa aplic fondul de ten peste arata ingrozitor , parca ar fi extras partea hidratanta din el si ramaneau urme de pudra. Arata ingrozitor asa ca l-am folosit pe post de tratament pt cosuri si asa a mers (le usca imediat :D ). Si eu caut o lotiune/baza orice care matifiaza tenul si il mentine asa cateva ore , daca gasesti solutia sper sa ne-o impartasesti si noua :):*

    RăspundețiȘtergere
  22. eu citisem pe blogul lui jangsara ca primerul ei preferat e cel de la elf...studio sau mineral,nu imi mai amintesc exact dar daca te uiti in arhiva ei,sigur gasesti.Si a incercat si mac,si sephora inainte sa se opreasca la asta.Deci o fi ceva de capui lui... :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Si mie mi-a facut cu ochiul baza asta, insa am ales-o in final pe cea roz sidefata. cand o termin, o iau si eu pe aceasta. m-a cucerit textura :)

    RăspundețiȘtergere
  24. este foarte tare imi place si nu aluneca fondul de ten va recomand vichy sau lierac fond de ten sint super tari

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...