miercuri, 16 martie 2011

Wet'n'wild HAUL


De curand am cumparat de la Liana niste produse de la wet'n'wild pe care mi le doream de multa vreme. Kitul de sprancene pot spune ca va fi dragostea vietii mele, o sa il  cer in casatorie...nu aveam nici un fard de sprancene iar oferta pe care am gasit-o pe blogul lianei a fost de nerefuzat...20 lei. Contine 2 nuante de fard si o ceara pt sprancene, o pensula micuta pt aplicare cat de cat bunicica, o mini penseta inutila dar adorabilaaaa si are si oglinda incorporata. Cu 15 lei in plus am achizitionat si un gel liner nuanta eggplant (un mov inchis foarte placut) care este inca in teste...si acesta a venit cu o pensulica nu tocmai utila scopului pentru care a fost creata. O sa fac un review cu o  comparatie intre gel linerul achizitionat recent de pe strawberry de la Stila si cel W'n'w dar momentan inca sunt amandoua in teste. Multumesc liana pentru produse, sunt de o foarte buna calitate, sigilate. Cu siguranta o sa mai cumpar de pe acest blog!

14 comentarii:

  1. sa le folosesti cu placere:0.si eu am kit de sprancene cu 2 nuante si ceara de la oriflame.si mi place mult:).pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  2. il stiu si eu, il are pinkie dar nu prea imi plac nuantele :-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nuantele sunt foarte misto, pentru mine ca sunt mai blonda, dar fardurile sunt prafoase. Kitul de la W n'w este mult mai bun decat cel de la Oriflame :D

    RăspundețiȘtergere
  4. ar trebui sa iti ofere si un cadou pentru reclama care i-o faci :P
    la kenvelo kitul pentru sprancene era 4ron :D ca si toate celelalte produse de la WnW

    RăspundețiȘtergere
  5. Iulia auzisem si eu de lichidarile de stoc din kenvelo, dar eu am fost in afi, orhideea si plaza si nu mai aveau deloc produse wet n'wild! Nu stiu unde au disparut!

    RăspundețiȘtergere
  6. in Iasi inca mai sunt..nu stiu exact ce produse au mai ramas..dar la noi fetele nu prea cunosc brandul asta..deci nu cumpara..
    Daca doresti poti sa ma duc sa vad ce produse mai sunt. eventual daca iti place ceva..iti cumpar eu si ti le pot trimite.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ahh, esti tare draguta! M-ar mai tenta un kit de sprancene, asa de back up ca este pe terminate :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Jules, care pudra? (sau era pentru Pixie intrebarea? :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. iulia din ce am auzit si eu la noi nu se mai gasesc...deci na...eu sunt multumitade produse...in bucuresti nu stiu daca au fost chiar 4 lei dar de craciun sau in perioada aia cand erau reducerile am auzit k ar fi avut ceva oferte bunicele.
    jules care pudra?

    RăspundețiȘtergere
  10. omg, aveam impresia ca ti-ai luat si pudra de la liana, cea asemanatoare MSF Mac... nu stiu de ce.. :) sa le folosesti cu placere, arata foarte bine

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le folosesti cu placere!!! Astept pareri despre kit ...trebuie sa mi-l iau si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  12. In Iasi mai sunt cateva glosssuri ..rujuri ..niste creioane si multe oje :D si toate sunt 4Ron.

    RăspundețiȘtergere
  13. pai da...dar nu stiu sa fi avut acelasi pret si la o trusa de farduri sau un kit de sprancene care nu se compara cu o oja un creion un gloss ca pret...in fine...sa mai trimita si prin bucuresti ca aici sigur le-ar cumpara cineva :))

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...