luni, 14 februarie 2011

Penseta perfecta

De multe ori ne cumparam pensete care arata adorabil dar ajung in fundul dulapului nefiind bune de nimic. Eu una de cand m-am apucat serios de pensat si am facut o meserie din asta am devenit obsedata de ele si am inceput sa le colectionez. Am avut pensete de toate felurile si culorile dar majoritatea au ajuns in cosul de gunoi ( unele neintentionat  :-s ) Le prefer pe cele cu "paletele" subtirele deoarece apuca si cel mai invizibil fir de par. S-a intamplat sa am pensete foarte scumpe care nu erau bune de nimic dar si pensete foarte ieftine genialeee . Cea argintie este zinger(1) si a costat in jur de 30 lei. Este o penseta solida nu aluneca din mana si este foarte rezistenta ( am mai avut una app identica care a rezistat cam 3 ani pana i-am donat-o mamei (inca isi facea treaba bine) Cea neagra simpla(2) am primit-o de la pinkie este cat de cat bunicica dar neprofesionala (se mai intampla sa ciupeasca ,sa alunece din mana ) iar cealalta neagra(3) este dintr-o gama profesionala no name si inca nu am apucat sa ii testez foarte bine abilitatile practice, dar din ce am incercat este foarte , foarte buna. La polul opus se afla pensetele tip forfecuta(4) care nu prea se gasesc decat in varianta "grosolana". Este o penseta buna de pensat barbati deoarece apuca foarte bine firele groase dar pe o femeie este inutila. Si mai am o penseta foarte ciudata cu varfurile foarte ascutite(5) care nu am idee la ce foloseste, am cautat si pe net fara nici un rezultat ...aveti idee?



Acestea sunt pensetele care " au trecut testul "  si pe care le folosesc foarte des . sfat : nu va cumparati pensete colorate, nu sunt bune de nimic.

5 comentarii:

  1. Dar sunt asa dragute pensetele colorate!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. se poate...desi nu vad cum as putea scoate un fir de sub piele cu ea ...nu e totusi chiar asa ascutita :-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cel mai complet website unde poti gasi produse Hello Kitty.

    RăspundețiȘtergere
  4. Penseta cu varful foarte ascutit si subtire este folosita pentru firele de par foarte mici si subtiri, aproape invizibile.

    RăspundețiȘtergere
  5. Penseta cu varful subtire si ascutit este folosita pentru firele de par foarte mici si subtiri, aproape invizibile!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...