duminică, 6 februarie 2011

Nose Pore Strips Montagne Jeunesse



Am incercat Nose Pore Strips de la MJ. Sunt acei plasturi meniti sa ne scape de punctele negre de pe nas. In pachet sunt trei bucati si se recomanda sa nu ii folosim de mai mult de 3 ori pe saptamana. Pe scurt, un pachet iti ajunge o saptamana. Wrong! Eu folosesc un plasture pe saptamana, asa ca imi ajunge 3 :))
1 pachet costa 8 lei in Kaufland (in alta parte nu m-am uitat sa vad daca sunt diferente de pret).

Ce spune producatorul:
Carbunele natural dein lemn de esenta tare are calitati excelente in a elimina excesul de sebum si punctele negre, lasand porii din jurul nasului curati si mai putin vizibili, in timp ce cenusa vulcanica ajuta la indepartarea celulelor moarte.

Intructiuni de folosire pe scurt: Iti umezesti bine bine nasul, umezesti si plasturele, il fixezi cu atentie pe nas, rezisti cu stoicism 15-20 de min cu el si apoi il dezlipesti. La primul plasture m-am gandit ca daca il ud prea tare nu se mai fixeaza bine, asa ca am umezit foarte putin si rezultatul nu a fost foarte bun. La al doilea plasture am pus apa din belsug si pe nas si pe plasture si ghiciti ce? Am avut rezultate muuult mai bune. :)

Ce spun eu:
- miroase a carbuni, are o culoare gri petrol.
- se fixeaza mult mai bine cand este foarte ud.
- dupa ce l-am dezlipit m-am dus la fereastra sa ma uit daca a scos ceva...si chiar a scos destule!
- din pacate nu iti acopera si varful nasului.
- nu a facut minuni, dar pot spune ca arata mai luminos nasul meu si mai putin incarcat.
- il mai cumpar.
- durerea este de n ori mai mica decat daca as face un tratament cosmetic (ma refer doar la partea de extracti :))) restul e placere).
- 2,66 lei un plasture..mi se pare un pret bun :)


Daca va amintiti, mai erau niste plasturi pentru punctele negre de la Neutrogena, de culoare alba si acelea erau eficiente, dar nu le-am mai vazut pe nicaieri :(
Mai exista si alte produse de alt gen? Voi ce folositi?


4 comentarii:

  1. Eu imi fac o masca de extragere a punctelor negre, acasa. Am gasit reteta pe youtube acum ceva timp. O lingurita lapte + o lingurita praf de gelatina alimentara, fara coloranti. Se amesteca apoi de pune in cuptorul cu microunde 10 secunde. Se aplica pe pielea uscata, se asteapta 20 min, apoi se dezlipeste incet. Eu am ten uscat, nu prea am puncte negre, asa ca la mine nu se vad cine stie ce rezultate. Dar am citit ca la persoanele cu pori dilatati face minuni. Cel mai bine este ca inainte sa tineti fata deasupra unui vas cu apa fierbinte pt ca aburii sa deschida cat mai bine porii, facilitand extragerea punctelor negre.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar voi incerca aceasta reteta! mai ales ca am toate ingredientele in casa...dar o lingurita de lapte este suficienta pentru toata fata?:-s

    RăspundețiȘtergere
  3. suna foarte bine propunerea ta! eu foloseam acum cativa ani niste paduri din astea, dar nu erau eficiente asa ca am renuntat, iar acum folosesc o masca exfolianta cu orez de la planet spa, avon si functioneaza perfect!
    o sa incerc si varianta ta, pentru diversitate!
    te pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. leea am si eu masca aia de la avon da nu mi se pare ca are prea mult efect :-??

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...