vineri, 11 februarie 2011

MAC Pro - face and body foundation

Fondul de ten - vechea enigma a femeilor. Cred ca ne decidem mai greu ce fdt sa ne cumparam decat o pereche de pantofi. La mine a fost dragoste la prima vedere...il avea o prietena si m-a convins sa il incerc, dar nu mi-am dat seama ca eram bronzata in acea perioada si am ales o nuanta destul de inchisa pentru iarna ce urma. In urma euro tripului lui Pinkie m-am ales cu el. Era tot ce imi puteam dori pe timp de vara...se intinde usor , nu incarca tenul, rezista, poate fi aplicat pe orice parte a corpului.

Este un fond de ten fluid cu o textura apoasa, puterea de acoperire este mica dar este tot ce ai nevoie pe caldurile sufocante, plus ca punea foarte frumos in lumina bronzul. Marimea este si ea de apreciat 120 ml in conditiile in care un fdt normal are 30 ml. De abia astept sa revina vara si sa prind un pic de culoare sa ma pot bucura din nou de el.

Parti negative : pretul (piperat 150 lei dar cand te gandesti ca are 120 ml ai zice ca merita), puterea mica de acoperire ...era fondul de ten ideal daca ar fi acoperit mai consistent, nuanta prea inchisa pe care mi-am luat-o (desi prefer ca fdtul sa fie un pic mai inchis cred ca am exagerat totusi ...Pinkie a fost mai inspirata si a achizitionat o nuanta mai deschisa)




L-as mai cumpara? probabil ca nu ....sigur imi ajunge o vesnicie asta...cred k expira pana apuc sa il folosesc pe tot :))

4 comentarii:

  1. Mi se pare foarte bun in special ptr timpul verii cand nu suport prea mult machiaj pe fatza.Prefer ceva mult mai lejer,de obicei optez ptr crema coloranta sau un fond de ten ft fluid si cu aspect natural.
    Cred ca la sectiunea "l-as mai cumpara" ne asteptam sa ne zici daca il recomanzi.Adica..daca nu l-ai avea acum,ti l-ar fura cineva(eu de exp,dar trebuie sa-mi zici adresa :)),l-ai cumpara din nou?
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. mah l-as mai cumpara intr-o nuanta mai deschisa...desi eu sunt fana a fdturilor care au o putere mai mare de acoperire deoarece nu am un ten "de portelan" dar vara chiar este foarte util

    RăspundețiȘtergere
  3. ti se pare scump 150 ron pentru 120 de ml ? com'on, un fdt de la estee lauder e 174 si are 30 de ml...si majoritatea au niste preturi destul de mari pentru cantitatea oferita. Si eu trec printr-o perioada in care imi caut un alt fdt... si nu gasesc unul care sa ma multumeasca pe deplin. Cel de la sephora se vede oribil pe fata, zici ca te-ai dat efectiv cu glet. Uite, daca vrei unul cu putere mare de acoperire, ti-l recomand pe Double wear Estee Lauder. Este scump174 ron dar merita toti banii. Eu l-am avut dar il foloseam mai mult noaptea ca e mult prea puternic ziua. Nu l-am incercat cu primer dar oricum rezista extrem de mult, chiar si 8 ore [arata intact]. Eu a cum vreau sa mi-l iau pe cel in varianta light...cu speranta ca o sa imi gasesc in sfarsit ALESUL. :)))
    Imi place comparatia cu pantofii. Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  4. roxana mi se pare scump in conditiile in care nu imi permit sa dau atatia bani in general pe un fdt. Mai ales pe unul lichid care nu acopera si nu are spf. tin sa mentionez ca acesta are 120 ml cu un scop...sa poata fi aplicat pe tot corpul deci e mai lichid decat un fdt obijnuit in concluzie probabil ca e diluat cu cine stie ce minunatii. Imi place totusi ca e "buildable"

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...