duminică, 27 februarie 2011

Lotiune de curatat pensulele+ NOTD

De fiecare data cand citesc blogurile diverselor fete gasesc tot felul de solutii interesante de depozitare plus diferite retete , nail art , make-up tricks. Azi am gasit ceva fffff interesant pe blogul  beautylicious cum sa iti prepari singura lotiunea de curatare pentru pensule si cum aveam toate ingredientele necesare I did it! Am gasit un recipient de la un spray de corp de la avon si am amestecat toate ingredientele in el ....este foarte util recipientul deoarece pot pulveriza solutia fara a irosi produs. Pentru mai multe detalii despre reteta vizitatii blogul.
Alt blog care mi-a captat atentia azi a fost cel al tipei de la "all made up" prin care ne exemplifica o tehnica de nail art numita water marble. Am cautat pe youtube mai multe tutoriale si am zis sa ma joc un pic pe unghiile mamei. A iesit cat de cat ...alte nuante de oja lichide nu aveam marea majoritate fiind un pic mai groase ca textura. Binenteles ca dupa 2 unghii deja a plictisisem si am lasato asa :)) Cand o sa am mai multa rabdare si o sa  imi refac manechiura poate voi ncarca inca o data tehnica cu mai mult succes.
Si o sa va arat si propria manechiura facuta cu oja primita cadou de la cool-cosmetics o nuanta de albastru denim superba. Hope you will enjoy them kisses and hugs.



Ps: e a 3-a oara cand scriu o postare si scrumez in ceasca cu ceai ufff

4 comentarii:

  1. Am incercat tehnica marble dar nu mi-a iesit :( Lacurile de unghii pe care le-am folosit nu erau suficient de diluate si nu mi-a iesit decat un mare amalgam de culori aiurea pe unghii :(

    RăspundețiȘtergere
  2. lauren si eu s fi vrut alte culori..de aceea au iesit urat caci nu aveam alte oje asa lichide

    RăspundețiȘtergere
  3. betty e absolut geniala. curata foarte bine pensulele eu sunt mega incantata de ea. multumim furmos pt "reteta"

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte tare "pictura in apa"..si eu am facut!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...