vineri, 6 ianuarie 2012

Provocarea de o saptamana

Ma provoc singura ca timp de o saptamana sa folosesc pentru machiajul ochilor farduri doar din paleta Oh So Special de la Sleek. Am luat aceasta hotarare pentru ca desi mi-am dorit foarte mult aceasta paleta, nu prea am folosit-o de cand am cumparat-o.

Vreau sa vad daca ajungem sa ne iubim sau daca trebuie sa ne despartim. Chiar acum o privesc si prima culoare care mi-a facut inima sa tresara am observat ca este neatinsa (Gift Basket).



So, incepand de astazi (06/01/12) ma machiez numai cu aceasta paleta.
Nu ar trebui sa fie o problema sa duc la sfarsit aceasta provocare. Daca ma uit mai atent, aceasta paleta pare destul de versatila.

Ps: Mai am o provocare in curs, una culinara: sa nu mananc o luna de zile cartofi prajiti. Doua zile s-au dus deja :D

Ce parere aveti de provocarea mea cosmetica? Credeti ca este o modalitate eficienta de a ma/va face sa folosesc/siti toate produsele de makeup cumparate?

Astept cu drag raspunsurile voastre!

Pinkie

14 comentarii:

  1. Ti-as urma si eu initiativa, dar nu cred ca rezist :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu paleta sau cu cartofii? Acum ca stau bine sa ma gandesc..sunt doar 2 farduri cu care obisnuiesc sa imi fac iluminarea de sub sprancene si niciunul dintre ele nu se gaseste in paleta Oh So Special. Incep sa regret :(

    RăspundețiȘtergere
  3. eu de cand am primit-o, am tot folosit-o, am folosit mai ales The Mail, dar si partea stanga a paletutei:P
    Partea dreapta ramane pt clubbing, ceea ce nu este foarte des:D, dar cred ca nu va fii greu sa te machiezi doar cu paleta asta, e foarte buna:D

    RăspundețiȘtergere
  4. hai ca rezisti.mi ar placea sa folosesc si eu asa , doar o paleta timp de x zile.f tare.paleta asta e super.poti folosi maroul acela din stanga sus mult.in paleta mea nuanta asta e aproape gata.:d good luck:

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu cartofii nu e de glumit :)). Nu cred ca rezisti atat. Eu nu pot spune ca ii ador, dar daca mananca cineva langa mine tot trebuie sa fur unul :D.
    Eu am terminat 1 culoare din paleta (albul mat) si in alte 4 nuante am facut gauri. E cea mai "muncita" paleta :)).
    Obisnuieste-te sa faci iluminarea cu alb mat si poate dupa saptamana asta ti se schimba perspectiva :D.

    RăspundețiȘtergere
  6. Good idea..cu ambele initiative :) Tin pumnii! Succes :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Exact aceeasi problema o am si eu cu paleta asta. Mi-am dorit-o extraordinar de mult si pe urma am descoperit ca ma machiez foarte foarte rar cu ea.
    Cat despre provocarea cu cartofii parjiti...cred c-as muri fara ei! pe bune, chiar as muri!

    RăspundețiȘtergere
  8. si de adevarata provocare cand te ocupi? :-w

    RăspundețiȘtergere
  9. e o modalitate mai usoara de a face un project pan :)) eu ma tot chinui sa incep un project pan, ca zic ca am prea multe chestii, dar nu reusesc nici 1 produs sa termin ca vad ceva ce-mi sare in ochi si zic: de-asta n-am :| il vreau! trebuie sa il cumpar sa il am :)) si-asa se duce la gunoi proiectul meu pan de 2 zile :))

    mult noroc in provocarile astea :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Glumeeeeesti?Sa nu mananci o luna de zile cartofi prajiti ? E un adevarat chin :)))) !
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  11. provocarea cu paletuta e usoara,cel putin pentru mine. Cu cartofii prajiti e alta poveste...nu as rezista:(

    RăspundețiȘtergere
  12. Te felicit pentru provocarea cu paletuta, sper sa ajungi sa o iubesti cum o fac si eu. In alta ordine de idei, te felicit si mai mult pentru provocarea cu cartofii, abia astept feedback sa vad cum te simti :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu o folosesc doar pe ea :)) Imi plac nuantele, ma machiez destul de light in ultima vreme si aici gasesc cam tot ce-mi trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu paletuta sigur nu o sa fie greu, are niste farduri tare frumoase. As spune acelasi lucru si despre cartofii prajiti (cred ca gatiti in casa nu am mai mancat de foarte mult timp), insa stiu ca e destul de greu :).
    Succes! :*

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...