duminică, 16 ianuarie 2011

Kevyn Aucoin - "Making faces"







       Kevyn Aucoin este printre cei mai mari make-up artisti care au existat. Acesta a avut o viata tumultoasa dar a murit  de tanar (pe wikipedia scrie ca a murit din cauza unei tumori dar zvonurile spun ca a fost o supradoza-tind sa cred zvonurile).
      Nu m-a interesat viata lui atat de mult desi am citit despre el...mai importanta este una din cartile lui de make-up tricks pe care o detin si pe care am citit-o si rasfoit-o de zeci de ori- "Making faces".Aceasta contine trucuri ,transformari, machiaje pe barbati femei travestiti si vedete. Este singura carte a lui pe care am gasit-o la noi in libraria de la sala dalles si a costat in jur de 100 lei. Singurul inconvenient al volumului este limba engleza-sunt ceva cuvinte de specialitate pe care le gasesti doar in dictionar ,deci destul de greu de parcurs. Cartea este foarte bine structurata cu explicatii pe intelesul tuturor. Este utila atat pentru incepatori cat si pentru seniori. Pe mine ma inspira de fiecare data cand ma machiez.
      Daca nu aveti posibilitatea de a va achizitiona aveasta carte macar puteti sa o rasfoiti in librarie. Mai jos cateva exemple din continut, sper sa va starneasca curiozitatea:

3 comentarii:

  1. Cat de interesanta mi se pare cartea asta!!!
    Si eu caut ceva de genul,dar pretul ma omoara :(

    RăspundețiȘtergere
  2. E una mai ieftina la teora ...e vreo 50 lei foarte buna si aia dar am uitat cum se numeste. Are coperta cu o fata impartita in 2 jumatati machiate diferit...si e in romana. Poti sa te delectezi cu ea prin carrefour sau la libraria Eminescu de la univ (eu acolo le-am vazut) enjoy :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Am sa merg azi sa vad ce gasesc!Macar sa-mi clatesc ochii putin :)

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...